2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Alara çok ama çok güzel olmuşsun. annenin tereddütleri vardı ama elbisen harika olmuş. maşallah sana maşallah

alara sen tam bir kokoş olmuşsun bayıldım.. pozlara bakılırsa annen ne der bilmem ama:)) mankenlik seziyorum ilerde hee:))

Alara yavrum sen ne şeker olmuşsun kız prenses...iyiki doğdun iyi yaşlar..

miray cimcime sokulmuşsun dedenin koynuna halinden pek memnun görünüyon..nice yıllara şekerim..hülyacım harika görünüyorsunuz

hoşgeldin fıstığım çok tatlı olmuşsun maşallah sana, siyahlar pek yakışmış doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun güzel kızım

Alara çok ama çok güzel olmuşsun. annenin tereddütleri vardı ama elbisen harika olmuş. maşallah sana maşallah

alara sen tam bir kokoş olmuşsun bayıldım.. pozlara bakılırsa annen ne der bilmem ama:)) mankenlik seziyorum ilerde hee:))

Alara bence de çok kokoş olmuşsun çok tatlısın meleğim,maşallah sana..saçlara da bak yaa bu kızın saçlarına bayılıyorum maşallah tekrar...iyi ki aramızdasın kuzucummm

alara çok çok çok tatlı,çok zarif olmuşsun fıstığım..

çook teşekkür ederiz kızımın şeker teyzeleri

mirayım seninde doğumgünün kutlu olsun cnm çok tatlısın

miraycım,çok tatlı olmuşsun meleğim,sanki kilo almışsın biraz,maşallah sana..
hülyacım sen de çok güzel görünüyosun,saçların çok yakışmış..iyi ki doğurdun bu güzel kızı..hayırlarla dolu bir ömrü olsun inşallah...
dedesine de moral verirmiş kuzum..ayrıca çok şanslısın seni özleyen bir deden var((

ayrıca pastana da bayıldım..ben de B harfi düşünüyorum,süper olmuş..

Bütün kankilerimizi kocaman öpüyorum. Hepsine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum.
Veeebiz de upuzun bir aradan sonra doğum günü fotolarımızla geri dönüyoruz....Heyyytttt açılın bakalım :92:

Doğum günü kızı...
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Pastamızı üflermiş gibi yapıyoruz
[/URL][/IMG]

Esra da kendisini alkışlayanları alkışladı
[/URL][/IMG]

pastayı tırtıklarken

[/URL][/IMG]

Sağlık sektörü çekilin Esra geliyor
[/URL][/IMG]

Miray,Bahar,Esra maşallah prensesler yine çok tatlısınız Zeynep arkadaşınız ve selma teyzeniz sizi kocaman öpüyor

Esracım süpersin sana laf yok...mavi boncuğum benim...
Selma teyzesi Zeynep'i özledik hani yok mu resmi??

Son düzenleme:

çook teşekkür ederiz kızımın şeker teyzeleri

mirayım seninde doğumgünün kutlu olsun cnm çok tatlısın

Miray,Bahar,Esra maşallah prensesler yine çok tatlısınız Zeynep arkadaşınız ve selma teyzeniz sizi kocaman öpüyor

çok teşekkür ederizzz. öptük

biz geldik teyzoşlarrr

pişttt fıstık, havan batsın senin. kokoşum, elbisen pek şık. maşallah sana.
nice yıllara. iyiki doğdunnn

makarna savaşımız

Uploaded with ImageShack.us

simasına hayran olduğum güzel kızım benimm... en sevdiğim mevsimim:))) yediğin makarna olayım kızz.
doğum gününe de az kaldı: heyecan var mı heyecan:))

erken kutlamaya, erken mutlu yıllar. iyiki doğdun esra kuşum. nice yıllara

arala masallah sana cok guzel olmusun elbisende cok sikmis ha dikat et calmasinlar iyiki dogdun prenses

iyiki dogdun miray basindaki o kokos sapka ne guzelmis

esra cok buyumus sun seni uzun zamandir gormuyodum masallah sana cok guzel bi prenses olmusun dogum gunun kutlu olsun

oyyy o gamzelerini seveyim seninn..çookkkkk tatlısın prensesimmm...ne olur bu sefer buluşmada ağlama kucağımda da doya doya koklayayım seni...çok özledim sizi çookkk...

hulen hülya teyzecim ne güzel yazmışsın bana'en sevdiğim mevsimim'..teşekkür ederim..ben de seni çok seviyorum teyzecimmmm...

makarna savaşımız

baharım kuzum maşallah yarasın makarnalar

esra kuşum çok güzel olmuşssun maşallah nice yıllara

çok sağolun teyzoşlarım

Seda teyzecim sen istersinde ben gelmezmiyim işte ben geldim sevgili teyzoşlarım

oyy zeynebim güzel kızım hoşgeldin sanada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…