2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

onlar yine görüşemedi ki, ben ayrı ayrı görüştüm..

cidden güzeldi..
fatoş az çok tahmin ettiğim gibi biriydi..topikteki samimiyeti aynıydı..
serabı daha sakin bekliyordum ama çok neşeli,cıvıl cıvıl,pozitif bi insan..
aras dünya tatlısı..resimdekilerden çok farklı..annesi gibi sıcak kanlı biri olacak belli.
berkini göremedim..acayip içimde kaldı yanii :KK14:

beni de ilk görenler hep soğuk,samimiyetsiz bulurlar..fatoş da söyledi nitekim :) serap sen de öyle mi düşündün bacım ?? :KK36:

Aras yakışıklı zaten ama resimlerden dahada yakışıklı diyorsun wayy.yürekler yakacak bu paşa.

Ya hülya sorması ayıptır sen neye dayanarak rejim yapıyordun hamıle kalmadan önce.valla resimlerden nerdeyse kemiklerin sayılacak.banamı çok zayıf geliyorsun anlamadım.zaten zayıfmışsın.
Demek sende soğuk nevalesin he.benide ilk görenler hep kaf dağından inmiş derler çok soğukmuşum -hiç yanaşmazmışım.tamam soguk bi insanım ama birazda abartıyorlar.

annen sana kurban olsun yavrum benim maşallah paşama
çok şeker görunuyonuz canlarım
aras paşaya bitim.ee menüden ne seçtin de bakimm paşaa...yedirdilermi saada bişeyy..
ayy benim bacıma yaa bakarmısınızz..tatlım benimm..ee bacı nede olsa bağrımıza basacagız:kk77:çok sirinsin serapcım[/B]hülya dünürümm canım dünürümm.az toplanmışsın bu resimde accık belli olmuş fasulyee.gerçi artık fasulye değil o kocaman oldu..

yemedi teyzesi etrafı izlemekten koşuşturmakan
arasss ne seçtin ne yedin kuşum söyle bakiyim :KK1:

kızlar çok güzel görünüyosunuz,serapcım böyle çok anaç bi havan var :nazar:
herşeyi isitomuş zeynep tezesi
Kızlar çok güzel görünüyorsunuz. İzmirliler bir araya gelemedi. Hülya gittin topladın onları valla...
he vallah öyle oldu havacım
Aras paşam sana kocaman maşallah ne seçtin bakalım menüden :KK34:
Fatoş,Serap,Hülya sizlerede maşallah kızlar buluşmakla ne iyi ettiniz valla, ....
kumru istedim annem almadı selma teze çok ii ettik valla canım saol

cidden güzeldi..
aras dünya tatlısı..resimdekilerden çok farklı..annesi gibi sıcak kanlı biri olacak belli.

beni de ilk görenler hep soğuk,samimiyetsiz bulurlar..fatoş da söyledi nitekim :) serap sen de öyle mi düşündün bacım ?? :KK36:
canım ama sonra ne dedim tamamen ön yargı bide dogum gunmdu dogum gunu hediyesi gibi geldi canım arkadaşım yine gel alışım ben aras çok öpoomuş seni gzel sözlerin için
Aras yakışıklı zaten ama resimlerden dahada yakışıklı diyorsun wayy.yürekler yakacak bu paşa.

Ya hülya sorması ayıptır sen neye dayanarak rejim yapıyordun hamıle kalmadan önce.valla resimlerden nerdeyse kemiklerin sayılacak.banamı çok zayıf geliyorsun anlamadım.zaten zayıfmışsın.
Demek sende soğuk nevalesin he.benide ilk görenler hep kaf dağından inmiş derler çok soğukmuşum -hiç yanaşmazmışım.tamam soguk bi insanım ama birazda abartıyorlar.
burcuucm bence sen çok dobrasın o yuzden onlara öle geliyo bayılıorum sana bacım anam bizim bebelerin hepsi gzel çok can akacak şubat melekleri

aras paşaya bitim.ee menüden ne seçtin de bakimm paşaa...yedirdilermi saada bişeyy..
ayy benim bacıma yaa bakarmısınızz..tatlım benimm..ee bacı nede olsa bağrımıza basacagız:kk77:çok sirinsin serapcım[/B]hülya dünürümm canım dünürümm.az toplanmışsın bu resimde accık belli olmuş fasulyee.gerçi artık fasulye değil o kocaman oldu..

Ablacım şu hasta yatağından kalkmış gelmiş yüzü gözü şiş saçı başı ayrı telden çalan halimi beğendiğin için teşekkür ederim:KK60:
Hafif göbişi var zaten dünürünün baktım ben:KK9:

arasss ne seçtin ne yedin kuşum söyle bakiyim :KK1:

kızlar çok güzel görünüyosunuz,serapcım böyle çok anaç bi havan var :nazar:

sağol anacım yamuk yumuk tipim kayık bi haldeyim işte

Kızlar çok güzel görünüyorsunuz. İzmirliler bir araya gelemedi. Hülya gittin topladın onları valla...

o bile toplayamadı bizi kıs:KK9:

Aras paşam sana kocaman maşallah ne seçtin bakalım menüden :KK34:
Fatoş,Serap,Hülya sizlerede maşallah kızlar buluşmakla ne iyi ettiniz valla, ....

hep birlikte buluşabilseydik daha şahane olacaktı ama nasip tabi..

cidden güzeldi..

demek sakin bi izlenim bırakıyorum burda :KK1:
Soğuk veya samimiyetsiz diye düşünmedim ama kafamdakinden farklı bana beklediğimden daha sakin geldin.

kemikleri sayılacak kadar zayıf değil ama ben de niye rejim yaptığını anlamadım valla

kızz rejim yapınca gitti işte 3 kilo.. bir de zaten hamilelikte ilk 3 ayda da zayıfladım..ama çok zayıf değilim..bu halimden 3 kilo gitmiş olsaydı diyette tam ideal kilomda olacaktım..

sen de mesela bana resimlerde zayıf geliyorsun,ama sen de diyet istiyorsun :KK61: demek kk resimlerde inceltiyo bizi :)

Ablacım şu hasta yatağından kalkmış gelmiş yüzü gözü şiş saçı başı ayrı telden çalan halimi beğendiğin için teşekkür ederim:KK60:
Hafif göbişi var zaten dünürünün baktım ben:KK9:

sağol anacım yamuk yumuk tipim kayık bi haldeyim işte

o bile toplayamadı bizi kıs:KK9:

hep birlikte buluşabilseydik daha şahane olacaktı ama nasip tabi..

demek sakin bi izlenim bırakıyorum burda :KK1:
Soğuk veya samimiyetsiz diye düşünmedim ama kafamdakinden farklı bana beklediğimden daha sakin geldin.

kemikleri sayılacak kadar zayıf değil ama ben de niye rejim yaptığını anlamadım valla

kız bacıların her hali sevilirr kuzumm...:KK16:

kızz rejim yapınca gitti işte 3 kilo.. bir de zaten hamilelikte ilk 3 ayda da zayıfladım..ama çok zayıf değilim..bu halimden 3 kilo gitmiş olsaydı diyette tam ideal kilomda olacaktım..

sen de mesela bana resimlerde zayıf geliyorsun,ama sen de diyet istiyorsun :KK61: demek kk resimlerde inceltiyo bizi :)

ye bacım sende braz..yavaş yavaş alırsın işte kilocukları.

çok uzun zaman olmuştu buraya resim eklemeyeli ....

biz geldik teyzoşlar :KK16::KK34:

fotoraf0879.jpg
:nazar:

zeynep2.jpg

fotoraf0876.jpg

çok uzun zaman olmuştu buraya resim eklemeyeli ....

biz geldik teyzoşlar :KK16::KK34:

fotoraf0879.jpg

zeynep2.jpg

fotoraf0876.jpg

oyy güzel kızım bal kızım benim.maşallah sana:nazar:
yaw bu zeyneplerin yanakları hep böyle yumuşacıkmı olur.baksana ben zeynebe yastık ibi yanagın var derim:KK1:böyle yumuşacak oluyolar.sıkmalık yanak bunlar maşallah..

ayşegülcüm sağol canım,pamuk yanaklı güzellerim zeynoyu ve defneyi öp benim yerimede canım benim :KK16:

X