yabaniliğimiz tamamen geçmedi hala sedacım, bazen bana bir yapışıyor kimseyi istemiyor ağlıyor,inş.bu seferki buluşmada huysuzluğu üstünde olmaz, bende diğer bebişleri rahat rahat sevebilirim bizde sizi çok özledik...oyyy o gamzelerini seveyim seninn..çookkkkk tatlısın prensesimmm...ne olur bu sefer buluşmada ağlama kucağımda da doya doya koklayayım seni...çok özledim sizi çookkk...
hulen hülya teyzecim ne güzel yazmışsın bana'en sevdiğim mevsimim'..teşekkür ederim..ben de seni çok seviyorum teyzecimmmm...
sağol fatma teyzesi....baharım kuzum maşallah yarasın makarnalar
esra kuşum çok güzel olmuşssun maşallah nice yıllara
çok sağolun teyzoşlarım
oyy zeynebim güzel kızım hoşgeldin sanada maşallah
zeynep masallah sana kocama abla olmusun sen prenses anneye mutfakta yardim mi ediyosun sen
bahar canim sen ne guzel makarna yiyosun oyle gel ozgeyede ver yesin seninle makarna masallah sana
miraya kocaman bi maşallah,ne güzel büyümüş kilo almış. hülya kızın aynı sana benziyor,anasıda güzel kızı da. ömrün uzun olsun esmer şekerim benim
senin o makarnaları avuçlayan ellerini seveyim ben
aman yarabbim bal böcüğüm benim. zerafetini seveyim senin ben... çok ama çok güzelsin esraBütün kankilerimizi kocaman öpüyorum. Hepsine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum.
Veeebiz de upuzun bir aradan sonra doğum günü fotolarımızla geri dönüyoruz....Heyyytttt açılın bakalım :92:
Doğum günü kızı...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Pastamızı üflermiş gibi yapıyoruz
[/URL][/IMG]
Esra da kendisini alkışlayanları alkışladı
[/URL][/IMG]
pastayı tırtıklarken
[/URL][/IMG]
Sağlık sektörü çekilin Esra geliyor
[/URL][/IMG]
Seda teyzecim sen istersinde ben gelmezmiyimişte ben geldim sevgili teyzoşlarım
arala masallah sana cok guzel olmusun elbisende cok sikmis ha dikat et calmasinlar iyiki dogdun prenses
iyiki dogdun miray basindaki o kokos sapka ne guzelmis
esra cok buyumus sun seni uzun zamandir gormuyodum masallah sana cok guzel bi prenses olmusun dogum gunun kutlu olsun
Seda teyzecim sen istersinde ben gelmezmiyimişte ben geldim sevgili teyzoşlarım
oyyy o gamzelerini seveyim seninn..çookkkkk tatlısın prensesimmm...ne olur bu sefer buluşmada ağlama kucağımda da doya doya koklayayım seni...çok özledim sizi çookkk...
hulen hülya teyzecim ne güzel yazmışsın bana'en sevdiğim mevsimim'..teşekkür ederim..ben de seni çok seviyorum teyzecimmmm...
miraya kocaman bi maşallah,ne güzel büyümüş kilo almış. hülya kızın aynı sana benziyor,anasıda güzel kızı da. ömrün uzun olsun esmer şekerim benim
senin o makarnaları avuçlayan ellerini seveyim ben
yarısı mideye yarısı yerlere gitmiş anlaşılan
savaşı kim kazandı peki
aman yarabbim bal böcüğüm benim. zerafetini seveyim senin ben... çok ama çok güzelsin esra
güle güle giy kuzum fıstık gibi olmuşun yine maşallah
size bahsetmiş olduğum kızımın büyük teyzesinin hediyesi
Uploaded with ImageShack.us
buda hediyeleri karşısında zevkten dört köşe olan Duru
Uploaded with
heh kaskınıda taktın nere goturcen bızı motorunla duru
bu arada duru kıme benzıyor ben cozemıyorum burcu.
sana degıl
babasına degıl
buyuk teyzesıne degıl
anneannesıne degıl