2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Burakcım çok yakışmış kıyafetlerin kuzumm
Meliscim ne güzel gezmişsin öyle sen nerelere gitmişsin ama çok üşümüşsün belli yüzünden.olsun alış işte bak dayanıklı olursun..
Zeynepcim senin bu annene kızmak lazım hem bizi unuttu hem de seni unutturuyor bak ne kadar büyümüşsün ayda bir görüyoruz nerdeyse..maşallah çok tatlı olmuşsun..
Gencercim çok yakışmış eşofmanın kocamaann yakışıklı bir adam olmuşsun sen kuzum..o boncuk gözlerinin kırmızı çıkmasını ben kaydedip kendimde düzelticem artık..

Son düzenleme:
Bütün prens ve prensesleri öpüyorum. Bazı resimleri göremiyorum ama sonra yine bakarım.

Bunlar da benim doğumgünümden teyzoşlar

bütün bebişlerimiz çok tatlı hepsine kocaman maşallah berkin doğum günün kutlu olsun çokta tatlı olmuşsun yanaklar tam ısırmalık elbiseni yesinler senin çooooooooook yakışıklı bir delikanlı olmuşsun

masallah melise kocaman olmus gormeyeli nasilda buymus

masallah gencer pasaya nasilda yakismis esortmanlari

Burak Melis Zeynep.Gencer.berkin.bahar
.kuzularım maşallah sizlere.sizi verene şükür
hepinize ve isim yazmadan maşallah diyen bütün teyzeler çok teşekkürler..hepinize sevgi dolu öpücükler bizdende kocamannnnn maşallah hepinize..
berkin seninde doğum günün kutlu olsun mutlu mutlu geçirdiğin yılların olsun.. çok yakışıklı olmuşsun annesinin tombalak tomurcuğu:))

Berkin maşallah sana doğum günün kutlu olsun tontoşum çok yakışıklı olmuşsun yerim o yanaklarını senin

kızlar ben buraya resim koymayı artık düşünmüyorum.epimiz facede görüşüyoruz zaten.buraya pek gerek görmüyorum.tanıdık biri miri çıkar.artık vazcaydım yani..

bütün meleklerimize allah nazarlardan saklasın.hepsinede maşallah.

resim yüklemeye gelmiştim, uzun zamandır görmediğim resimlere baktım..bayıldım bayıldım..

burak paşaya nasıl yakışmış efe kıyafeti..maşallah 41 kere..

ya berkinin saçlarının rengi koyulaşıyo mu serap? ne renk saçları ? değişmiş geldi bana..çok çok tatlı ama maşallah.

gencer çok tatlı olmuş,yakışmış eşofmanlar,sevindim..gencer in de saç rengi yıkandıkça açılıyo heralde burak gibi..sarı oğlanlar,pek muzur pek tatlılar maşallah..

işte burak paşa..net çıkmamış pek..berrin teyzemizin hediyesi, saçlarımızın yeni kesilmiş hali ve ilk adımlarımız..1 ay olacak nerdeyse çekileli ama anca yükleyebildim

fotoların hepsi çok güzel ben de heveslendim zeynebin resimlerini ekliyeyim ama becerebilirsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…