melis büyümüşsün kuzucuk sen bıcırık..hacer sanırım bişeye alerjisi var..ağzının etrafı kızarmış..
gencer bodrumları gezdin geldin ohh...yakışıklı paşa yerim seni..cicilerinde pek yakışmış.
masallah melise kocaman olmus gormeyeli nasilda buymus
masallah gencer pasaya nasilda yakismis esortmanlari
Bütün prens ve prensesleri öpüyorum. Bazı resimleri göremiyorum ama sonra yine bakarım.
Bunlar da benim doğumgünümden teyzoşlar
Eki Görüntüle 145811 Eki Görüntüle 145810 Eki Görüntüle 145809 Eki Görüntüle 145808
Burakcım çok yakışmış kıyafetlerin kuzumm
Meliscim ne güzel gezmişsin öyle sen nerelere gitmişsin ama çok üşümüşsün belli yüzünden.olsun alış işte bak dayanıklı olursun..
Zeynepcim senin bu annene kızmak lazım hem bizi unuttu hem de seni unutturuyor bak ne kadar büyümüşsün ayda bir görüyoruz nerdeyse..maşallah çok tatlı olmuşsun..
Gencercim çok yakışmış eşofmanın kocamaann yakışıklı bir adam olmuşsun sen kuzum..o boncuk gözlerinin kırmızı çıkmasını ben kaydedip kendimde düzelticem artık..
hepinize ve isim yazmadan maşallah diyen bütün teyzeler çok teşekkürler..hepinize sevgi dolu öpücükler bizdende kocamannnnn maşallah hepinize..
Burak Melis Zeynep.Gencer.berkin.bahar .kuzularım maşallah sizlere.sizi verene şükür
hiçbir resmi göremediiiiiiiiim
yıkıldımmm
madurum da madurummmmm
amanda aman pek tatlısınız..
neşeniz yüzünüzden okunuyor
kim çekti fotoları bu arada:26: