kuzum yakışıklı paşam maşallah sana
kılar çok tatlısınız.amaan iyi ittiniz.sizini adınıza sevindim.arasta ço tatlı duruyo sanki zor tutuyorsunuz kucakta.ah bi insede kurcalasa ortalıgı:)
oyy benim paşama.maşallah ne güzelde gelirmiş .kesin makineyi istiyo burda.saçlırda çok güzel olmuş...
maşallah diyorum
hem fatoşuma
hem hülyama
hem arasıma
hem burağıma
hepiniz birbirinden güzelsiniz ama en güzel ufaklıklar tabiki kıskanın
inşallah canım benim ailem bursada olur belki neden olmasın gelince bulucam siziKızlar ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...Ne güzel görüşmüşsünüz inşallah birgünbiryerlerde denk geliriz bizde...
saol serapçımmaşallah diyorum bende hepinizeee çok tatlısınızzz hülya süzülmüşsün kız ciddennn
saol burcuucm sen onun derdini bilmiyon inecek dolanacakmış orda şark köşesi vardı gidiyo yastıklarına yatıo eşimde çocugu tost yaptınız demiştitüm bebişlerimize kocaman maşallah diyerek başlıyayım.
Arasın pestili çıktı be arada yavrum kaçamıyorda şu hale bakın :90:.
annelerimizde pek hoş çıkmış.kıskanmayın sizede maşallah diyelim.
Burak paşamda çok datluuu kıvırmış yürüme işinide maşallah.
sagol canım arkadaşımmaşallah çok tatlı çıkmışsınız
Burak sanada maşallah teyzem yürümeyede başlamışsın aferin sana sarı civciv
saol fatocum yede azalayım accıkanam yirim sizi çok tatlısınız maş. Size
saol adaşımmmaşalah size fatoşcum hülyacım çok tatlısınız ve yakışıklı kuzularım aras ve burak.
saol canımfatoş hülya aras mükemmelsiniz...
burak paşa da tabii..
maşallah baharıma evet valla hoş oıldu sizlerde gelsenizeee her ehirde arkadaşlarımız var ne hoşfatoş ve hülya çok iyi ettiniz ya..siz buluştunuz benim hoşuma gitti..ne güzel oralara gidip te sevdiğine sevildiğine ulaşmak valla çok hoşuma gitti..