2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

iştee fatoş,aras ve bennn

kılar çok tatlısınız.amaan iyi ittiniz.sizini adınıza sevindim.arasta ço tatlı duruyo sanki zor tutuyorsunuz kucakta.ah bi insede kurcalasa ortalıgı:)

işte burak paşa..net çıkmamış pek..berrin teyzemizin hediyesi, saçlarımızın yeni kesilmiş hali ve ilk adımlarımız..1 ay olacak nerdeyse çekileli ama anca yükleyebildim

oyy benim paşama.maşallah ne güzelde gelirmiş .kesin makineyi istiyo burda.saçlırda çok güzel olmuş...

işte burak paşa..net çıkmamış pek..berrin teyzemizin hediyesi, saçlarımızın yeni kesilmiş hali ve ilk adımlarımız..1 ay olacak nerdeyse çekileli ama anca yükleyebildim

kuzum yakışıklı paşam maşallah sana

valla sorma bende çok sevindim çok çok ii geldi bana sizde gelin izmire anacım herkesle buluşalım

maşallah diyorum
hem fatoşuma
hem hülyama
hem arasıma
hem burağıma
hepiniz birbirinden güzelsiniz ama en güzel ufaklıklar tabiki kıskanın

maşallah diyorum bende hepinizeee çok tatlısınızzz hülya süzülmüşsün kız ciddennn

tüm bebişlerimize kocaman maşallah diyerek başlıyayım.

Arasın pestili çıktı be arada yavrum kaçamıyorda şu hale bakın :90:.

annelerimizde pek hoş çıkmış.kıskanmayın sizede maşallah diyelim.

Burak paşamda çok datluuu kıvırmış yürüme işinide maşallah.

iştee fatoş,aras ve bennn

maşallah çok tatlı çıkmışsınız

Burak sanada maşallah teyzem yürümeyede başlamışsın aferin sana sarı civciv

fatoş ve hülya çok iyi ettiniz ya..siz buluştunuz benim hoşuma gitti..ne güzel oralara gidip te sevdiğine sevildiğine ulaşmak valla çok hoşuma gitti..

Kızlar ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...Ne güzel görüşmüşsünüz inşallah birgünbiryerlerde denk geliriz bizde...
inşallah canım benim ailem bursada olur belki neden olmasın gelince bulucam sizi
maşallah diyorum bende hepinizeee çok tatlısınızzz hülya süzülmüşsün kız ciddennn
saol serapçım
saol burcuucm sen onun derdini bilmiyon inecek dolanacakmış orda şark köşesi vardı gidiyo yastıklarına yatıo eşimde çocugu tost yaptınız demişti
maşallah çok tatlı çıkmışsınız

Burak sanada maşallah teyzem yürümeyede başlamışsın aferin sana sarı civciv
sagol canım arkadaşım
anam yirim sizi çok tatlısınız maş. Size
saol fatocum yede azalayım accık
maşalah size fatoşcum hülyacım çok tatlısınız ve yakışıklı kuzularım aras ve burak.
saol adaşımm
fatoş hülya aras mükemmelsiniz...

burak paşa da tabii..
saol canım

fatoş ve hülya çok iyi ettiniz ya..siz buluştunuz benim hoşuma gitti..ne güzel oralara gidip te sevdiğine sevildiğine ulaşmak valla çok hoşuma gitti..
maşallah baharıma evet valla hoş oıldu sizlerde gelsenizeee her ehirde arkadaşlarımız var ne hoş

aras paşaya bitim.ee menüden ne seçtin de bakimm paşaa...yedirdilermi saada bişeyy..
ayy benim bacıma yaa bakarmısınızz..tatlım benimm..ee bacı nede olsa bağrımıza basacagızçok sirinsin serapcım[/B]hülya dünürümm canım dünürümm.az toplanmışsın bu resimde accık belli olmuş fasulyee.gerçi artık fasulye değil o kocaman oldu..

arasss ne seçtin ne yedin kuşum söyle bakiyim

kızlar çok güzel görünüyosunuz,serapcım böyle çok anaç bi havan var

Kızlar çok güzel görünüyorsunuz. İzmirliler bir araya gelemedi. Hülya gittin topladın onları valla...

Aras paşam sana kocaman maşallah ne seçtin bakalım menüden
Fatoş,Serap,Hülya sizlerede maşallah kızlar buluşmakla ne iyi ettiniz valla, ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…