2010 Şubat Anneleri

oh oh ne güzel güneşin tadını çıkarın valla ana kız.burada hava puslu insanın içi kararıyor.
yarın da ipek kızınıda selam ilet bizden.güzel haberler getir bize inşallah.

Anaaam limonlu sodamı kısss adamın anasını ağlatır öle...zaten soda asit limonda ekşi uyyyy sölemesi bile midem şişti........................

kız sodada asit değil mineral var kaydirigubbakcemile3 bende ekşi sevmem ama ağrı çekeceğime içiyorum geçiyor hemen.

günaydın hülencim...he kıs halen benim ara ara içten olyo...hayırdır neyin var senin

ayy dünden beri mahvoldum. kabusum geri döndüü. bulantı, istifra ve yanma... ortaya karışık söylemişim sankii... akannehir açımmm aççç

hülya özlem hoş geldiniz... mide bulantısı değilde mide yanması geceden beri öldüm doktoru aradım plajın dediği şuruptan verdi bakalım kociş almaya gitti getirsinde içeyim

hoşbulduk güzelim. çekeceğimiz yeni sıkıntı belli oldu: bulantı tekrarı ve mide yanması... hamileliğin tadını ne zaman çıkaracaktık kii? hala bekliyorummm....
geçmiş olsun sana da güzelim.

oh oh ne güzel güneşin tadını çıkarın valla ana kız.burada hava puslu insanın içi kararıyor.
yarın da ipek kızınıda selam ilet bizden.güzel haberler getir bize inşallah.

gönderirim teyzesi selamını....ya bende denyeyim o zaman limonlu sodayı..ben hiç danışmamıştım doktoruma mide yanmasını .onun için bilmiyordum.

ayşegülcüm valla o havanın tadını benim yerimede çıkar öyle özledimki gezip tozmayı... ama şükrediyorum bu ağır aylarım kışa geldi iyki yazın napardık sıcakta. zaten sıkıntılıyız

Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah

Kızlar esra serap nerdeki esra hiç girmio sanki artık?serapcım da gelmemiş.fatoş 36.haftaya kadar yatıcakmışmıhastanede biliomusunuz.kıyamam ya özledim walla.

canım esrayı forumda ben de görmüyorum artık aam msn de hep oluyor. serap da öyle burda yoksa orda var. sen hiç açmıyorsun galiba orayı

selam hoşgeldin... korkutmak için demiyorum ama erken daha benim bile inmedi sen fazla ayakta felan kalma ayaklarını uzatıp otur mümkünse.

Bence de canım erken işte ondan meraklandım. Gündüz bilgisayar başında çalıştığım için zaten oturuyorum canım. akşamları da çok çok ayakta değilim.3-4 gündür öğlenleri yürüyüş yapıyorum ama. Dün baya aşağıdaydı acaba pozisyonuyla alakası var mıdır

Önce ben farkettim ama kimseye dememiştim sonra 3 arkadaşım dedi ayrı ayrı zamanlarda birbirlerinden habersiz. Akşam da annemle eşime sordum eşim de aşağıda geldi bana da dedi. Bugün biraz daha yukarıda dünkü kadar boşluk yok midemde belki pozisyondan olabilir diyorum. Ama ne ağrı ne sancı ne kramp ne bir sıkıntı hiç bir şeyim yok. Tekmelemese hamile olduğumu unutucam bile. Doktoru 4 ten sonra arıcam hastanede yoğun oluyo çok başından savmasın beni.

Benimkinin zaten kafası aşağıda hani ağırlık merkezi de orda ama midemin altı boşaldı resmen dün. Doktora sorayım da rahat etsin içim.

kız sodada asit değil mineral var kaydirigubbakcemile3 bende ekşi sevmem ama ağrı çekeceğime içiyorum geçiyor hemen.

hadi ya kısss gülme bende yaklaşık 12 yıldır kronik gasrit var hiç içemem asitli ve ekşide ....dokunyo bana daha beter olyom valla

kız istanbulunda iyi olması lagzımdı...neyse amaan iki gün iyi olur artık bi bakarsın akaşama yagmur yagar...
bişey söyleyeyimmi.benim zeyno agustos dogumlu .yazın bence daha keyifli oluyo hamilelik.valla şimdiden pişman oldum.yazır dogurdum buda kışa denk gelsin kış hamileliginide göreyim dedim.ama aralarındaki farkı daha şimdiden görüyorum.meger yaz ne güzelmiş.bi şortla evde dolaşıyorsun.evindi püfür püfür rehetsın yani.bebek üşüyecekmi derdin olmuyo.rahat banyo yaptırıyosun.ne bileyin avartajları çokmuş yazın....

bizim binda haca iyisehülya adanadada hava iyidir degilmi...

ayyyy canım kısss üşüttünmü acaba .......bi ıhlamur kaynat azcık limon bal iyi gelir belki hülyacım ahhh yanında olsam hemen kaynatırdım beraber içerdik şöle karşılıklı.....yok anacım ne tadı hamileliğin tadı falan valla bende hiiiç olmadı hep sıkıntı mide bulantısı çektim....

hadiya bende ikinciyi nasipse yaza denk getireyim bari kaydirigubbakcemile3 daha birinci çıkmadan ikincinin derdine düştümkaydirigubbakcemile3

meraba canım.....valla benim bavul ağzı açık aklıma geleni atıyorum .....ama daha bebeğimin eşyalarını yıkayamadım ...işallah haftasonu halim olursa

kızlar slm nasılsınızzz geldim burdayımm ne var ne yok seçilcim burayada giriyorum aslında ama çok seyrek oluyo fatoş demek yatıcakmış hee hey allahım kız bi oh diyemediiii

acı var canm, galiba vurunca falan oluyo, benm de idrar keseme vurunca acıyo bayaa, bi de çok sıkışmışım gibi wc ye gidiyrm, iki damla!! :)

ayşegülcüm, son 2 gündür çok güzeldi güneş. resmen yaz gibiydi ama bugün malesef yağmur var Adana'da. hiç belli olmaz ama bilirsin, öğleden sonra bi bakmışsın, güneş çıkmış sositososito

yok cnm üşütmediğime eminim. o kadar dikkat ediyorum. ayy keşke kız, ne iyi olurduu karşılıklı ıhlamur içip dedikodu yapsaydık. ahh ah hayali bile güzel.

valla canım benim eksiklerim olabilir koyduklarımı yazayım
kendim için
1 tane pijama takımı
1 tane gecelik takımı
2 tane emzirme sütyeni
5 tane kilot
göğüs pedi
en uznundan ped
göğüs kremi
3 tane çorap
2 tane atlet
terlik
göz kalemi tarak toka
diş fırçası-macunu
şal
bebişim için
1 kalın battaniye
1 penye battaniye
3 tane çıtçıtlı badi
3 tane alt tulum
2 tane altlı üstlü takım
eldiven
6 tane ağız mendili
ıslak mendil
emzik
biberon
molfix yeni doğan bez 1 paket 40 adet
şapka
çorap
(aslında kısaca 20 parçalık hastane çıkışının içindekileri kullanacaklarımın hepsini koydum ama arkadaşlar yetmez diyince çıtçıtlı badi alt tulum ekledim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…