kızlaar nasılsınız.aman maşalah bayagı kalabalık görünüyo....
ay üç gündür burası bir güneşle anlatamam kendimizi dışarı atıp duruyoruz zeynoyla.eee bu havaları kaçırmamak lagzım.tabi önce paklara gidiyoruz.zeynonun keyfi biterse biraz alışveriş.sonra ev..sizler nasılsınız.
benim göbek çizgiside artık belli.büyüdükçe iyice koyulaşacak...
ay bende yarın sabah ipek hanımı görecigim şimdiden meraklanıyorum...
Anaaam limonlu sodamı kısss adamın anasını ağlatır öle...zaten soda asit limonda ekşi uyyyy sölemesi bile midem şişti........................
günaydın hülencim...he kıs halen benim ara ara içten olyo...hayırdır neyin var senin
hülya özlem hoş geldiniz... mide bulantısı değilde mide yanması geceden beri öldüm doktoru aradım plajın dediği şuruptan verdi bakalım kociş almaya gitti getirsinde içeyim
oh oh ne güzel güneşin tadını çıkarın valla ana kız.burada hava puslu insanın içi kararıyor.
yarın da ipek kızınıda selam ilet bizden.güzel haberler getir bize inşallah.
kız sodada asit değil mineral var kaydirigubbakcemile3 bende ekşi sevmem ama ağrı çekeceğime içiyorum geçiyor hemen.
Kızlar esra serap nerdeki esra hiç girmio sanki artık?serapcım da gelmemiş.fatoş 36.haftaya kadar yatıcakmışmıhastanede biliomusunuz.kıyamam ya özledim walla.
selam hoşgeldin... korkutmak için demiyorum ama erken daha benim bile inmedi sen fazla ayakta felan kalma ayaklarını uzatıp otur mümkünse.
cnm dr bir arasaydın kontrole gitseydin ihmal etme bu konuda çok bilgili değilim ama bende sürekli kontrol ediyorum aşağıya indimi die.özlem yıldızın aşağıya inmiş erken doğurmuş ya onu duymuştum ondan bende evhamım o konuda hemen ara dr.belkide normal birşeydir ama heycan yapma.sen farkettinmi peki yoksa çevrendekilermi öyle dedi insanlar yanılabilir sen kendin incele.
srpp
2 gündür benm bebeğimde aşağıya indi, zaten çok bariz bende rahatlıkla hissediyorum..
plasenta önde ve aşağıda diye endişelendim, o yüzden stres yapınca daha kötü oluyo!!
karnımın en alt kısmı plasentanın olduğu yerlerde ağrı var! pazartesi dr.a gitcem bakalım, inşaAllah kötü bişii olmaz...
kız sodada asit değil mineral var kaydirigubbakcemile3 bende ekşi sevmem ama ağrı çekeceğime içiyorum geçiyor hemen.
ayşegülcüm valla o havanın tadını benim yerimede çıkar öyle özledimki gezip tozmayı... ama şükrediyorum bu ağır aylarım kışa geldi iyki yazın napardık sıcakta. zaten sıkıntılıyız
ayy dünden beri mahvoldum. kabusum geri döndüü. bulantı, istifra ve yanma... ortaya karışık söylemişim sankii... akannehir açımmm aççç
hoşbulduk güzelim. çekeceğimiz yeni sıkıntı belli oldu: bulantı tekrarı ve mide yanması... hamileliğin tadını ne zaman çıkaracaktık kii? hala bekliyorummm....
geçmiş olsun sana da güzelim.
hadiya bende ikinciyi nasipse yaza denk getireyim bari kaydirigubbakcemile3 daha birinci çıkmadan ikincinin derdine düştümkaydirigubbakcemile3kız istanbulunda iyi olması lagzımdı...neyse amaan iki gün iyi olur artık bi bakarsın akaşama yagmur yagar...
bişey söyleyeyimmi.benim zeyno agustos dogumlu .yazın bence daha keyifli oluyo hamilelik.valla şimdiden pişman oldum.yazır dogurdum buda kışa denk gelsin kış hamileliginide göreyim dedim.ama aralarındaki farkı daha şimdiden görüyorum.meger yaz ne güzelmiş.bi şortla evde dolaşıyorsun.evindi püfür püfür rehetsın yani.bebek üşüyecekmi derdin olmuyo.rahat banyo yaptırıyosun.ne bileyin avartajları çokmuş yazın....
bizim binda haca iyisehülya adanadada hava iyidir degilmi...
Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah
plaj gaviscon şurubu kaç ml içiyosun
cnm ağrımı var yok acımı kasıklardamı?bende de varda o sorucam dr.bakalım bugün.bir de benim kız idrar torbama afedersiniz ama orama vuruo acayip ağrı oluyor sizde de oluyormu böyle birşey geçen gün korktum doğurucam die.
ayyyy canım kısss üşüttünmü acaba .......bi ıhlamur kaynat azcık limon bal iyi gelir belki hülyacım ahhh yanında olsam hemen kaynatırdım beraber içerdik şöle karşılıklı.....yok anacım ne tadı hamileliğin tadı falan valla bende hiiiç olmadı hep sıkıntı mide bulantısı çektim....
valla canım benim eksiklerim olabilir koyduklarımı yazayımGünaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah