ölemi aa ilk senden duydum benim üsteki çok az belirgin demek koyulaşınca doğurcemm :) ay hep kontrol ederim artık :)
günaydın canım hoşgeldin kaydetmiş kaydirigubbakcemile2kızlar günaydın yazıyorum hata verio sayfa yine sinir oldum gerildik kızımla.üffff bakalım bunu kaydedicekmi.
günaydın seçil nbr cnm
günaydın seçilciğim aldık mesajını bu sefer
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel.. kız öle kötü düşünme kuruntu yapma. ama oda otursun artık evinde bi başına doğurucan he kaydirigubbakcemile3oh be en sonunda herkes iyidir umarım bizim bugün randevumuz var anne kız buluşucaz Allah nasip ederse babamız döndü mutluyuz.ama yine gidebilirmiş ist.yılbaşı eğlencesine hemde mecburymiş falan filan.bende dedimki gidersen bende gider manisada doğururum dedim.wallada giderim ne bu ya hamileliğimi yanlız geçirdim nerdeyse.zaten rüyamda beni aldatıp duruo gerginim:))kızlar o göbekteki çizgi bende yeni oluşmaya başladı ama çok silinik.kız bebeklerde hafif oluo die duydum erkeklerde daha koyu oluyormuş.ama kulaktan duymayım tabi.
günaydın canım hoşgeldin kaydetmiş kaydirigubbakcemile2
oh be en sonunda herkes iyidir umarım bizim bugün randevumuz var anne kız buluşucaz Allah nasip ederse babamız döndü mutluyuz.ama yine gidebilirmiş ist.yılbaşı eğlencesine hemde mecburymiş falan filan.bende dedimki gidersen bende gider manisada doğururum dedim.wallada giderim ne bu ya hamileliğimi yanlız geçirdim nerdeyse.zaten rüyamda beni aldatıp duruo gerginim:))kızlar o göbekteki çizgi bende yeni oluşmaya başladı ama çok silinik.kız bebeklerde hafif oluo die duydum erkeklerde daha koyu oluyormuş.ama kulaktan duymayım tabi.
yok kız o zaman uyanırsın şimdi hormonlardan dır uyku.. ben nasıl uyuyyamıyosam sendede tam tersi oluyo. bi çizgiyle doğurmassın canım kaydirigubbakcemile3zeh canım korkuyorum valla çocuk doğuncada çok uyuyup sesini duymamktan benimde vücudüm alıştırsın kendini biraz uykusuzluğa ama tık yok valla
kızlaaarrr bene çizgi birleşik ve koyu renk göbek altındakiyle üstündeki çizgi aynı renkte ve koyu erken doğum ihtimalimde var korkutmayın beni öyle bişey yoktur inş.benim uzun zamandır çizgim koyum yaklaşık 1 aydır ama doğurmadım doğuracak gibide durmuyorum daha ama korktum yinede
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel.. kız öle kötü düşünme kuruntu yapma. ama oda otursun artık evinde bi başına doğurucan he kaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldin... korkutmak için demiyorum ama erken daha benim bile inmedi sen fazla ayakta felan kalma ayaklarını uzatıp otur mümkünse.Selamlar kızlar işler yoğundu selam veremedim. Umarım herkes iyidir.
Kızlar benim karnım iki gündür aşağıya indi dün herkes farketti ve söyledi de. Korktum biraz açıkçası aşağıya inmesi için erken değil mi sizce de:uhm:
Selamlar kızlar işler yoğundu selam veremedim. Umarım herkes iyidir.
Kızlar benim karnım iki gündür aşağıya indi dün herkes farketti ve söyledi de. Korktum biraz açıkçası aşağıya inmesi için erken değil mi sizce de:uhm:
ya benimkinin de yılbaşı gecesi nöbeti var seçilcim annemler de yok ben de yalnız giricem galiba yeniyıla... güzel haberlerle gelin emi derin bu sefer yüzünü gösterir inşallah. benim çizgim de henüz göbek altında ve bayağı silik bu gidişle göbek üstüne çıkamaz :ecrin_bebek:
kız seçil senin gibi hatun bulmuş kocişin hiçbişiy yapmaz bence
yılbaşında gitmese bari birlikte geçirin eşim ağır desin
oh be en sonunda herkes iyidir umarım bizim bugün randevumuz var anne kız buluşucaz Allah nasip ederse babamız döndü mutluyuz.ama yine gidebilirmiş ist.yılbaşı eğlencesine hemde mecburymiş falan filan.bende dedimki gidersen bende gider manisada doğururum dedim.wallada giderim ne bu ya hamileliğimi yanlız geçirdim nerdeyse.zaten rüyamda beni aldatıp duruo gerginim:))kızlar o göbekteki çizgi bende yeni oluşmaya başladı ama çok silinik.kız bebeklerde hafif oluo die duydum erkeklerde daha koyu oluyormuş.ama kulaktan duymayım tabi.
srpp
2 gündür benm bebeğimde aşağıya indi, zaten çok bariz bende rahatlıkla hissediyorum..
plasenta önde ve aşağıda diye endişelendim, o yüzden stres yapınca daha kötü oluyo!!
karnımın en alt kısmı plasentanın olduğu yerlerde ağrı var! pazartesi dr.a gitcem bakalım, inşaAllah kötü bişii olmaz...
ayy saol cnm benim.hele bir gitsin zatenklava: aslında öle şüphelerimde yok ama neden öle rüyalar görüyorum anlamıyorumfisfisfis kıskançmı oldum ne