kızlar bu makat kontrolu nasıl oluyo doktor beni çagırdı ocakta nasıl bişi bu ya
slm fotocum hoşgeldinnnn
Neden ne oldu ayshe? hangi hastanelere denedin sonra neden vazgeçtin? şimdi hangi hastaneyi düşünüyorsun? detaylı yazarmısın? bu hastane olayı benimde kafamda bir sorun delikafadulden
kızlar makat degil çatı kontrolu.37. haftada yapılıyomuş doktorum çagırdı beni fakat nasıl oluyor yaptıran varmı???
cnm ya sende benım gıbı karısıksın ha
ozel 29 mayıs hastanesınde mıne hanımla basladıgım maratonuma özel fatıh haastanesıyle devam ettım,fakat bı arkadas yaklasık 10 gun once dogurdu orada doktordan falan cok memnun ama odası falan cok bakımsızdı dedı anacım bende gelemem oyle seye rahat etmme lazım her ne kadar 1 gun kalcak olsamda yok yanı ,,
daha sonra bunu esımle konusunca onun bı arkadasının esı ozel busıness esnaf hastanesınde dogurmus hastanedende doktordanda cok cok memnun kalmıslar,kadınla konustum 5 yıldızlı otel gıbı hastane valla dıyo cok temız ve cok guzelmıs,ugur hanım dıye bı doktor varmıs onu tavsıye ettı,bır dahakı randevumu ordan alcam bı gıdıcem bakıcam artıksositososito
ayy ben gitmeyim dok. o zaman:kedi:
Cok teşekkürler canım.ptesi doktor kontrolümde bakalım doktor hangi hastaneleri önerecek. Senin hastaneler bana cok uzak Şişli bölgesindeyim ben.
cnm ben msn giremiyorum ben pc de sorun var kasıo kapanıo.sen yanlışlıkla emreyi eklemişsin galiba öle diodu.benim 784 lüsü onun.:))) ama giremiyorum işte remi yetmio artık makinanın.
walla cnm hamile olmak zor bişimiş nerdeyse 1 sene sürüo halbuki dışarıdan ne kolay görünüo di mi:)))))
cnm bende bir kere yazmıştım yengesi denk gelmişti banada.kıyamam ya keşke yakınımızda olsaydıda ziyaret edebilseydik.
cnm o bende de var işte bakalım bugün dr sorayım sanada yazarım neden oluyormuş plesantayla alakası varmışmı.
hoşgeldin şeker.msn desiniz demek hep.esra nie burayada uğramıo ki.fatoşcum anlamadı walla hep stresli geçti onun sıkılmıştırda hastanede.Allahım yardımcısı olsun.
hb prenses nabersin zemuszemus
aman bu çatı muaynesi olmsa olmuyomu ya usgden anlaşılmıyomu