2010 Şubat Anneleri

hımm... ne bilim ya ilk hamileliliğim ilk defa duydum konrktum biraz ismi korkutttu heralde:))

Sağolun kızlar insan değişik birşey olunca merak ediyor işte. Doktor amcamız ne dicek bakalım.

kızlar bizim de burda kutlama vardı pasta yedik.. ben tatlıyı pek sevmezdim ama oğluşum pek seviyor hamilelik boyunca yedim.. hem de ben yedim o hareketlendi ben yedim o takla attı, babasına çekmiş sıpa.. Tatlıcı :)

Çatı muyanesinden ben de hem korkuyourm hem utanıyorum... kaçmak istiyorum valla.. biri benim yerime doğursun!!!kaydirigubbakcemile3

kızlar makat degil çatı kontrolu.37. haftada yapılıyomuş doktorum çagırdı beni fakat nasıl oluyor yaptıran varmı???

Neden ne oldu ayshe? hangi hastanelere denedin sonra neden vazgeçtin? şimdi hangi hastaneyi düşünüyorsun? detaylı yazarmısın? bu hastane olayı benimde kafamda bir sorun delikafadulden

cnm ya sende benım gıbı karısıksın ha
ozel 29 mayıs hastanesınde mıne hanımla basladıgım maratonuma özel fatıh haastanesıyle devam ettım,fakat bı arkadas yaklasık 10 gun once dogurdu orada doktordan falan cok memnun ama odası falan cok bakımsızdı dedı anacım bende gelemem oyle seye rahat etmme lazım her ne kadar 1 gun kalcak olsamda yok yanı ,,
daha sonra bunu esımle konusunca onun bı arkadasının esı ozel busıness esnaf hastanesınde dogurmus hastanedende doktordanda cok cok memnun kalmıslar,kadınla konustum 5 yıldızlı otel gıbı hastane valla dıyo cok temız ve cok guzelmıs,ugur hanım dıye bı doktor varmıs onu tavsıye ettı,bır dahakı randevumu ordan alcam bı gıdıcem bakıcam artıksositososito

Son düzenleme:
kızlar makat degil çatı kontrolu.37. haftada yapılıyomuş doktorum çagırdı beni fakat nasıl oluyor yaptıran varmı???

ewet cnm bu konuda tecrubelı bırı olarak soyleyeyım catala yatıyosun ayıtır demesı ,bakıyo ıste fazla detaylı anlatmaya gerek yok herhalde:lepi::lepi:

Çatı muayenesinden bu kadar korkarsanız nasıl doğurcanız kıssskaydirigubbakcemile3

Cok teşekkürler canım. ptesi doktor kontrolümde bakalım doktor hangi hastaneleri önerecek. Senin hastaneler bana cok uzak Şişli bölgesindeyim ben.

ayy ben gitmeyim dok. o zaman:kedi:

e olacak o kadar cnm yanı
basa gelen cekılır ,bak o cok onemlı bısey, belkı catın dar ve sende doktorunda bunu bılmıyosun allah korusun normal dogum yaamazsın ve sana normal dogum yatırırlarsa allah korusun cok kotu seylar olabılır,doktorunda senınde bunu bılmesı gerek cnm,zamanla alısıyosun bacım her yerını herkes goruyo,
hele doguma bı gırıyosun karsında en az 6 kısı ,, bu ısler boyle cnm

Yine sağlık ocağından aradılar 2 ay oldu kontrole gitmeyeli peşimi bırakmıyorlarkaydirigubbakcemile
Geçen hafta da aramışlardı Cuma akşamı doktora gidicem gündüz izin alamıyorum demiştim. En azından kilonu tansiyonunu bebeğin durumunu haber ver demişti hemşire. Şimdi yine aradı soruyo. Dedim 5 hafta sonra izne çıkınca gelebilicem anca iyi dedi. Ne kadar ilgililer şaşırdım:uhm:

valla canım fırsat nulunca msndeyiz esrada geliyo ama arada gliyoo evet fatoşun Allah yardımcısı olsun valla

hb prenses nabersin zemuszemus

iidir canım sen nabersin nasıl gidiyo kızın nasıll

aman bu çatı muaynesi olmsa olmuyomu ya usgden anlaşılmıyomu

hoş geldin esma kız nasıl anlaşsın usg den canlısı varken adam bakarlarmı hiç anlaşılmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…