- 8 Eylül 2009
- 803
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısss senin gibi fıstığı aldatmaz korkma
Günaydın kızlar bu saatte kadar uyumuşuz oğluşumla ama sersemgibiyim elim kolum kalkmıyor yahu birşeyler atıştırdımkalkar kalmaz ama midemde bulanıyor canım birşey istemiyor
Benim birleşmek üzere nasıl yani yaa boydan boya bi çizgi işte duymamıştım hiç..dur bidaha bi bakım
Kız erkek milletine güvenmi olur parfümü 2 kere değil 3 kere sıkıo bu aralarkaydirigubbakcemile3 bakma bana cnm ya arada gelir böyle kim ne yaparsa kendine yapar di mi ama.hamileyken böyle korkular olurmuş zaten.
günaydınn...
mide bulantısından nefret ediyorummmm.
çok özlemişsin sen belli bunları belirtte adam gitmez belki....ben seni çok özlüyorum aşkitom deee azcık naz yap ben mi öğretcem kuşum cilveli bi tipin var zaten dene bi işe yararda gitmez işallah sertlik erkeklere yaramıyo valla.....
Kızlar esra serap nerdeki esra hiç girmio sanki artık?serapcım da gelmemiş.fatoş 36.haftaya kadar yatıcakmışmıhastanede biliomusunuz.kıyamam ya özledim walla.
srpp
2 gündür benm bebeğimde aşağıya indi, zaten çok bariz bende rahatlıkla hissediyorum..
plasenta önde ve aşağıda diye endişelendim, o yüzden stres yapınca daha kötü oluyo!!
karnımın en alt kısmı plasentanın olduğu yerlerde ağrı var! pazartesi dr.a gitcem bakalım, inşaAllah kötü bişii olmaz...
Kızlar midem çok kötü yanıyor ne yapsam ki, süt içsem geçermi acaba.
hülya özlem hoş geldiniz... mide bulantısı değilde mide yanması geceden beri öldüm doktoru aradım plajın dediği şuruptan verdi bakalım kociş almaya gitti getirsinde içeyim
mide yanmasına limonlu soda önermişti drum canım.soda yoksa limonu sıkıp sıkıp içiyorum iyi geliyor.
aslında gaviscon şurubumuz var ama en son ana kadar içmeden bekliyorum
Kız erkek milletine güvenmi olur parfümü 2 kere değil 3 kere sıkıo bu aralarkaydirigubbakcemile3 bakma bana cnm ya arada gelir böyle kim ne yaparsa kendine yapar di mi ama.hamileyken böyle korkular olurmuş zaten.