2010 Şubat Anneleri

aslında soğukkanlı biriyimdir de ne biliim bu sefer böyle oldu...
dediğini yapcam, yatcamm :)
zaten bugün yemeği de dışarda yiycez o zamana kadar kitap okuyayım bare...

canım esrayı forumda ben de görmüyorum artık aam msn de hep oluyor. serap da öyle burda yoksa orda var. sen hiç açmıyorsun galiba orayı

tüübe de kız, gerçi ben de düşünüyorum bu aralar böyle şeyler. zorunlu olarak cinsel perhizde olduğumuz için çoğu zaman, böyle şeyler düşünmek doğal

cnm ben msn giremiyorum ben pc de sorun var kasıo kapanıo.sen yanlışlıkla emreyi eklemişsin galiba öle diodu.benim 784 lüsü onun.:))) ama giremiyorum işte remi yetmio artık makinanın.
walla cnm hamile olmak zor bişimiş nerdeyse 1 sene sürüo halbuki dışarıdan ne kolay görünüo di mi:)))))

cnm bende bir kere yazmıştım yengesi denk gelmişti banada.kıyamam ya keşke yakınımızda olsaydıda ziyaret edebilseydik.

acı var canm, galiba vurunca falan oluyo, benm de idrar keseme vurunca acıyo bayaa, bi de çok sıkışmışım gibi wc ye gidiyrm, iki damla!! :)

cnm o bende de var işte bakalım bugün dr sorayım sanada yazarım neden oluyormuş plesantayla alakası varmışmı.

kızlar slm nasılsınızzz geldim burdayımm ne var ne yok seçilcim burayada giriyorum aslında ama çok seyrek oluyo fatoş demek yatıcakmış hee hey allahım kız bi oh diyemediiii

hoşgeldin şeker.msn desiniz demek hep.esra nie burayada uğramıo ki.fatoşcum anlamadı walla hep stresli geçti onun sıkılmıştırda hastanede.Allahım yardımcısı olsun.

aslında soğukkanlı biriyimdir de ne biliim bu sefer böyle oldu...
dediğini yapcam, yatcamm :)
zaten bugün yemeği de dışarda yiycez o zamana kadar kitap okuyayım bare...

evet sitelere giripde okuma bence bak biraz önce girdiğin yere bende girdim bu sefer bende korktum ....ya herkesin bünyesi farklıdır ...ben bi da okumam valla....evet kitrap oku kafan dağılır

fotoraf makinasıyla anı defterinide babası düşünsün :)))
he bide örme yelek koydum.. bide selda teyzemizin aldığı hırkayı koydum

günaydın merhaba kızlar nasılsınız
zeh teşekkür ederiz not aldım bende daha hiç hazırlık yok

Yemeğimizi yedik biz de oğlumla yürüyüşe çıkıyoruz. Güzel havayı değerlendirelim de yarım saatçik yürüyelimopuyorumnanaktan.

günaydın merhaba kızlar nasılsınız
zeh teşekkür ederiz not aldım bende daha hiç hazırlık yok
günaydın iyiyiz sen nasılsın? hazırlanın kızlar doğurucaz hee bak ocağa az kaldı :hulya:

günaydın iyiyiz sen nasılsın? hazırlanın kızlar doğurucaz hee bak ocağa az kaldı :hulya:

iyiyim canım sağol bebeşime kendi adının ninnisini dinletiyorum
bende araştırıyordum neler koysam diye bu hafta tamamlayayım artık

selam kızlar.

serapcım inş korkulacak bişey değildir. doktor ne diyecek bakalım.

ayşegülcüm yarın gelinimden iyi haberler getiririsin inş.

tamam seçilciğim onu kaydediyim ben, mama yemeğe gidiyorum öptük sizi teyzoşlar

kızlar bu makat kontrolu nasıl oluyo doktor beni çagırdı ocakta nasıl bişi bu ya

bizde geldik mamamızı yedik serapçım kötü bişey yoktur içini rahat tut
seçilcim özlettin kendini yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…