2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bu saatte kadar uyumuşuz oğluşumla ama sersemgibiyim elim kolum kalkmıyor yahu birşeyler atıştırdımkalkar kalmaz ama midemde bulanıyor canım birşey istemiyor

Günaydın kızlar bu saatte kadar uyumuşuz oğluşumla ama sersemgibiyim elim kolum kalkmıyor yahu birşeyler atıştırdımkalkar kalmaz ama midemde bulanıyor canım birşey istemiyor

özlemcim bende aynıyım hiç sorma.dün özellikle heryerim ağrıyordu sanki dövmüşler beni.midem de bulanıo özellikle süt içtikten sonra.gece lavaboya kalktım bir baktım mideme çıkmış nefes alamıyorum resmen midemde biryeri toplanmıştı.zor kalktım yataktan.

Benim birleşmek üzere nasıl yani yaa boydan boya bi çizgi işte duymamıştım hiç..dur bidaha bi bakım

alttaki daha koyu ve kalın üstteki daha ince ve açık renk canım şu an .ikisi birleşip tam koyu renk olunca doğumumuz yaklaşmış demekmiş canım.bende duymamıştım ama yengem öyle söyledi çizgiler birleşinde doğucak velet dedi.

Kızlar esra serap nerdeki esra hiç girmio sanki artık?serapcım da gelmemiş.fatoş 36.haftaya kadar yatıcakmışmıhastanede biliomusunuz.kıyamam ya özledim walla.

Kız erkek milletine güvenmi olur parfümü 2 kere değil 3 kere sıkıo bu aralarkaydirigubbakcemile3 bakma bana cnm ya arada gelir böyle kim ne yaparsa kendine yapar di mi ama.hamileyken böyle korkular olurmuş zaten.

çok özlemişsin sen belli bunları belirtte adam gitmez belki....ben seni çok özlüyorum aşkitom deee azcık naz yap ben mi öğretcem kuşum cilveli bi tipin var zaten dene bi işe yararda gitmez işallah sertlik erkeklere yaramıyo valla.....

cnm walla yaptım naz

Son düzenleme:
hülya özlem hoş geldiniz... mide bulantısı değilde mide yanması geceden beri öldüm doktoru aradım plajın dediği şuruptan verdi bakalım kociş almaya gitti getirsinde içeyim

Kızlar esra serap nerdeki esra hiç girmio sanki artık?serapcım da gelmemiş.fatoş 36.haftaya kadar yatıcakmışmıhastanede biliomusunuz.kıyamam ya özledim walla.

aaaa kızlar dün akşam facebook da fatoş açıktı yazdım bende.meğer yengesiymiş fatoşu sordum dün yine tansiyonu yükselmiş.doğuma kadar hastanede kalacakmış bu gidişle.hepimizin selamını iletmesini ve dualarımızın onunla olduğunu söyledim.
yazık bu kıza ya ne bi hazırlığını tamamlayabildi nede hamileliğinden anladı.allah doğumdan sonra güzel günler göstersin inşallah fatoş arkadaşımıza.

kızlaar nasılsınız.aman maşalah bayagı kalabalık görünüyo....
ay üç gündür burası bir güneşle anlatamam kendimizi dışarı atıp duruyoruz zeynoyla.eee bu havaları kaçırmamak lagzım.tabi önce paklara gidiyoruz.zeynonun keyfi biterse biraz alışveriş.sonra ev..sizler nasılsınız.
benim göbek çizgiside artık belli.büyüdükçe iyice koyulaşacak...
ay bende yarın sabah ipek hanımı görecigim şimdiden meraklanıyorum...

kıs sende amma stres ettin zorlan doğurcan çocuğu ...anacım benimki 12 haftadan beri aşağıda rahat ol stres yapma çocuk hissediyo herşeyi bak.....kızıyom bak sana ....

evdeysen bacaklarının altına yastık koy yat bari ...bak ben hep oturur vaziyetteyim bilgisyar başında inan ....

Kızlar midem çok kötü yanıyor ne yapsam ki, süt içsem geçermi acaba.

mide yanmasına limonlu soda önermişti drum canım.soda yoksa limonu sıkıp sıkıp içiyorum iyi geliyor.
aslında gaviscon şurubumuz var ama en son ana kadar içmeden bekliyorum

hülya özlem hoş geldiniz... mide bulantısı değilde mide yanması geceden beri öldüm doktoru aradım plajın dediği şuruptan verdi bakalım kociş almaya gitti getirsinde içeyim

kıs bana zaten doktor verdide...... üstelemiyim dedim valla içer içmez kesiyo.........

mide yanmasına limonlu soda önermişti drum canım.soda yoksa limonu sıkıp sıkıp içiyorum iyi geliyor.
aslında gaviscon şurubumuz var ama en son ana kadar içmeden bekliyorum

Anaaam limonlu sodamı kısss adamın anasını ağlatır öle...zaten soda asit limonda ekşi uyyyy sölemesi bile midem şişti........................

benimde midem yanıyo.her zaman olmuyo tabii.ama oluncada o gün mahvediyo beni.geçen ay söyleyecektim unuttum gitti.eve gelince aklıma geldi.neyse yarın ilk söyleyecegim şey bu.bi ilaç yazsa iyi olacak...

Kız erkek milletine güvenmi olur parfümü 2 kere değil 3 kere sıkıo bu aralarkaydirigubbakcemile3 bakma bana cnm ya arada gelir böyle kim ne yaparsa kendine yapar di mi ama.hamileyken böyle korkular olurmuş zaten.

tüübe de kız, gerçi ben de düşünüyorum bu aralar böyle şeyler. zorunlu olarak cinsel perhizde olduğumuz için çoğu zaman, böyle şeyler düşünmek doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…