Var var olmaz mı? Ne kadar da çokmuş bu problemi yaşayan ya...Bende en son gittiğimde yakın rahim ağzına şu an için bi problem yok demişti.Cumartesi gidicem bakalım.Demek ilerlemiş.Off neden oldu acaba...Sende öğretmensin galiba çalıştın mı son ana kadar? Ayakta çok kalıyoduk ondan mı oluyor ki:gitme:
ee epeki doğum iznine erken çıkmışsın gibi mi oluyor.. Doktora mı işyerine mi bildiriyorsun? Benim bu bilgilere çok ihtiyacım var etrafımda sorabileceğim kimse de yok.. :Saruboceq:yardımmzorunlu değil canım, 5 hafta çalışabilir alıyorsun ama 4 hafta çalışıp ayrılabiliyorsun izne.
esma dün sordumda görmedin galiba ya senin göbek altında koyu çizgin oluştumu
esma dün sordumda görmedin galiba ya senin göbek altında koyu çizgin oluştumu
benim oluştu canım.alttaki daha koyu.üstteki daha az belirgin.bi akrabam görmüştü karnımı iki çizgide kalınlaşıp birleştiğinde doğumun gerçekleşecek demişti.
mutlucum canım 27 marttı galiba 15 şubatlara gerilerdi demişssin ya... 1,5 aydan bahsediyoruz burada.. bir yanlışlık var söyleyeyim.. böyle bişii imkansız:)) ya aynlış hesaplandı ya makinede ölçüm hata oranı çook geniş..:))opuyorumnanaktanselam
ocak bebişleri hep erkenmi doğmuş
benimkiside 27 marttı galiba 15 şubatlara geriledi sanırım ocakta doğmaz neden erken doğdular acaba
evet canım oluştu hatta üst tarfaındada var hafiften
benim oluştu canım.alttaki daha koyu.üstteki daha az belirgin.bi akrabam görmüştü karnımı iki çizgide kalınlaşıp birleştiğinde doğumun gerçekleşecek demişti.
kızlar midem ekşiyo yanıyo ofya çok gıcık bişey
ee epeki doğum iznine erken çıkmışsın gibi mi oluyor.. Doktora mı işyerine mi bildiriyorsun? Benim bu bilgilere çok ihtiyacım var etrafımda sorabileceğim kimse de yok.. :Saruboceq:yardımm