2010 Şubat Anneleri

oh be en sonunda herkes iyidir umarım bizim bugün randevumuz var anne kız buluşucaz Allah nasip ederse babamız döndü mutluyuz.ama yine gidebilirmiş ist.yılbaşı eğlencesine hemde mecburymiş falan filan.bende dedimki gidersen bende gider manisada doğururum dedim.wallada giderim ne bu ya hamileliğimi yanlız geçirdim nerdeyse.zaten rüyamda beni aldatıp duruo gerginim:))kızlar o göbekteki çizgi bende yeni oluşmaya başladı ama çok silinik.kız bebeklerde hafif oluo die duydum erkeklerde daha koyu oluyormuş.ama kulaktan duymayım tabi.

kafama göre ilaç içemem doktorumda bişey vermedi

ölemi aa ilk senden duydum benim üsteki çok az belirgin demek koyulaşınca doğurcemm :) ay hep kontrol ederim artık :)

kız benimkinin çıkmaya niyeti yok ozaman ben de ne altta ne üstte çizginin ç....si yoookkaydirigubbakcemile3

zeh canım korkuyorum valla çocuk doğuncada çok uyuyup sesini duymamktan benimde vücudüm alıştırsın kendini biraz uykusuzluğa ama tık yok valla

kızlaaarrr bende çizgi birleşik ve koyu renk göbek altındakiyle üstündeki çizgi aynı renkte ve koyu erken doğum ihtimalimde var korkutmayın beni öyle bişey yoktur inş.benim uzun zamandır çizgim koyu yaklaşık 1 aydır ama doğurmadım doğuracak gibide durmuyorum daha ama korktum yinede

Son düzenleme:
oh be en sonunda herkes iyidir umarım bizim bugün randevumuz var anne kız buluşucaz Allah nasip ederse babamız döndü mutluyuz.ama yine gidebilirmiş ist.yılbaşı eğlencesine hemde mecburymiş falan filan.bende dedimki gidersen bende gider manisada doğururum dedim.wallada giderim ne bu ya hamileliğimi yanlız geçirdim nerdeyse.zaten rüyamda beni aldatıp duruo gerginim:))kızlar o göbekteki çizgi bende yeni oluşmaya başladı ama çok silinik.kız bebeklerde hafif oluo die duydum erkeklerde daha koyu oluyormuş.ama kulaktan duymayım tabi.
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel.. kız öle kötü düşünme kuruntu yapma. ama oda otursun artık evinde bi başına doğurucan he kaydirigubbakcemile3

ya benimkinin de yılbaşı gecesi nöbeti var seçilcim annemler de yok ben de yalnız giricem galiba yeniyıla... güzel haberlerle gelin emi derin bu sefer yüzünü gösterir inşallah. benim çizgim de henüz göbek altında ve bayağı silik bu gidişle göbek üstüne çıkamaz :ecrin_bebek:

Selamlar kızlar işler yoğundu selam veremedim. Umarım herkes iyidir.

Kızlar benim karnım iki gündür aşağıya indi dün herkes farketti ve söyledi de. Korktum biraz açıkçası aşağıya inmesi için erken değil mi sizce de:uhm:

zeh canım korkuyorum valla çocuk doğuncada çok uyuyup sesini duymamktan benimde vücudüm alıştırsın kendini biraz uykusuzluğa ama tık yok valla

kızlaaarrr bene çizgi birleşik ve koyu renk göbek altındakiyle üstündeki çizgi aynı renkte ve koyu erken doğum ihtimalimde var korkutmayın beni öyle bişey yoktur inş.benim uzun zamandır çizgim koyum yaklaşık 1 aydır ama doğurmadım doğuracak gibide durmuyorum daha ama korktum yinede
yok kız o zaman uyanırsın şimdi hormonlardan dır uyku.. ben nasıl uyuyyamıyosam sendede tam tersi oluyo. bi çizgiyle doğurmassın canım kaydirigubbakcemile3
hepsi zamanında gelsin dursunlar şimdi :1shok:

hadi bakalım canım güzel haberlerle gel.. kız öle kötü düşünme kuruntu yapma. ama oda otursun artık evinde bi başına doğurucan he kaydirigubbakcemile3

bu gidişle öyle olucak cnm

Son düzenleme:
kız seçil senin gibi hatun bulmuş kocişin hiçbişiy yapmaz bence
yılbaşında gitmese bari birlikte geçirin eşim ağır desin

Kızlar benim karnım iki gündür aşağıya indi dün herkes farketti ve söyledi de. Korktum biraz açıkçası aşağıya inmesi için erken değil mi sizce de:uhm:
selam hoşgeldin... korkutmak için demiyorum ama erken daha benim bile inmedi sen fazla ayakta felan kalma ayaklarını uzatıp otur mümkünse.

cnm dr bir arasaydın kontrole gitseydin ihmal etme bu konuda çok bilgili değilim ama bende sürekli kontrol ediyorum aşağıya indimi die.özlem yıldızın aşağıya inmiş erken doğurmuş ya onu duymuştum ondan bende evhamım o konuda hemen ara dr.belkide normal birşeydir ama heycan yapma.sen farkettinmi peki yoksa çevrendekilermi öyle dedi insanlar yanılabilir sen kendin incele.

ya benimkinin de yılbaşı gecesi nöbeti var seçilcim annemler de yok ben de yalnız giricem galiba yeniyıla... güzel haberlerle gelin emi derin bu sefer yüzünü gösterir inşallah. benim çizgim de henüz göbek altında ve bayağı silik bu gidişle göbek üstüne çıkamaz :ecrin_bebek:

ayyy cnm ne zor walla kıyamam sana bize gel.inşallah gösterir cadımm her gidişimizde göster die konuşuyordum bu sefer annecim gösterme yüzünü ört iyimi dedimkaydirigubbakcemile3 bakalım inatmı yapıo bu sefer açarsa kesin inat.kaydirigubbakcemile3

kız seçil senin gibi hatun bulmuş kocişin hiçbişiy yapmaz bence
yılbaşında gitmese bari birlikte geçirin eşim ağır desin

ayy saol cnm benim.aslında öle şüphelerimde yok ama neden öle rüyalar görüyorum anlamıyorumfisfisfis kıskançmı oldum ne:eek:

Son düzenleme:
srpp

2 gündür benm bebeğimde aşağıya indi, zaten çok bariz bende rahatlıkla hissediyorum..
plasenta önde ve aşağıda diye endişelendim, o yüzden stres yapınca daha kötü oluyo!!
karnımın en alt kısmı plasentanın olduğu yerlerde ağrı var! pazartesi dr.a gitcem bakalım, inşaAllah kötü bişii olmaz...

kısss senin gibi fıstığı aldatmaz korkma

srpp

2 gündür benm bebeğimde aşağıya indi, zaten çok bariz bende rahatlıkla hissediyorum..
plasenta önde ve aşağıda diye endişelendim, o yüzden stres yapınca daha kötü oluyo!!
karnımın en alt kısmı plasentanın olduğu yerlerde ağrı var! pazartesi dr.a gitcem bakalım, inşaAllah kötü bişii olmaz...

cnm ağrımı var yok acımı kasıklardamı?bende de varda o sorucam dr.bakalım bugün.bir de benim kız idrar torbama afedersiniz ama orama vuruo acayip ağrı oluyor sizde de oluyormu böyle birşey geçen gün korktum doğurucam die.

ayy saol cnm benim.hele bir gitsin zaten:eek:klava: aslında öle şüphelerimde yok ama neden öle rüyalar görüyorum anlamıyorumfisfisfis kıskançmı oldum ne:eek:

eveeeeeeeeeeeeeeeet hehe rahat ol sen fıstık................kaydirigubbakcemile3

X