2010 Şubat Anneleri

günaydın zehracım.
bende ilk 6 ay sadece anne sütü su bile verilmemeli diye duydum etrafımdaki tecrübeli annelerden.gaz problemide bebeğin bağışıklı sistemi gelişene kadar oluyormuş sanırım 3 ay sürer.ama bizde şimdiden yediklerimize dikkat etmeliyiz yakında süt vericez kuzularımıza

ben nar suyuna da şekerli suya da karşıyım kesinlikle. faydadan çok zarar getirir internette bir araştırın isterseniz

Var var olmaz mı? Ne kadar da çokmuş bu problemi yaşayan ya...Bende en son gittiğimde yakın rahim ağzına şu an için bi problem yok demişti.Cumartesi gidicem bakalım.Demek ilerlemiş.Off neden oldu acaba...Sende öğretmensin galiba çalıştın mı son ana kadar? Ayakta çok kalıyoduk ondan mı oluyor ki:gitme:

ben psik.danışmanım canm. özel de çalıştığım için gebeliğin başı gibi bıraktım, kanamam olmuştu bi ara, o zaman bıraktım ama sürekli hareketliyim bende o sebepten belki aşağıya inişine yardımcı olmuş olabiliriz! :KK43:(
bende pazartesi gitcem bakalım, karnımın en altında sancı var zaten! bebek de daha aşağıya indi, inşaAllah erken falan olmaz...

esma dün sordumda görmedin galiba ya senin göbek altında koyu çizgin oluştumu

zorunlu değil canım, 5 hafta çalışabilir alıyorsun ama 4 hafta çalışıp ayrılabiliyorsun izne.
ee epeki doğum iznine erken çıkmışsın gibi mi oluyor.. Doktora mı işyerine mi bildiriyorsun? Benim bu bilgilere çok ihtiyacım var etrafımda sorabileceğim kimse de yok.. :Saruboceq:yardımm

esma dün sordumda görmedin galiba ya senin göbek altında koyu çizgin oluştumu

benim oluştu canım.alttaki daha koyu.üstteki daha az belirgin.bi akrabam görmüştü karnımı iki çizgide kalınlaşıp birleştiğinde doğumun gerçekleşecek demişti.

benim oluştu canım.alttaki daha koyu.üstteki daha az belirgin.bi akrabam görmüştü karnımı iki çizgide kalınlaşıp birleştiğinde doğumun gerçekleşecek demişti.

ölemi aa ilk senden duydum benim üsteki çok az belirgin demek koyulaşınca doğurcemm :) ay hep kontrol ederim artık :)

kızlar midem ekşiyo yanıyo ofya çok gıcık bişey

selam
ocak bebişleri hep erkenmi doğmuş
benimkiside 27 marttı galiba 15 şubatlara geriledi sanırım ocakta doğmaz neden erken doğdular acaba
mutlucum canım 27 marttı galiba 15 şubatlara gerilerdi demişssin ya... 1,5 aydan bahsediyoruz burada.. bir yanlışlık var söyleyeyim.. böyle bişii imkansız:)) ya aynlış hesaplandı ya makinede ölçüm hata oranı çook geniş..:))opuyorumnanaktan

ya benim niye olmuyo bende isterem...............kaydirigubbakcemile2

her kadının bünyesi ayrı kiminde olur kimnde olmaz uykuda öle maşallahbende gece uyuyorum hatta sabah zor kalkıyorum ama gecede huzurlu uyuyamıyo insan bebeğe bi zarar vericemdie

Benim birleşmek üzere nasıl yani yaa boydan boya bi çizgi işte duymamıştım hiç..dur bidaha bi bakım

kızlar günaydın yazıyorum hata verio sayfa yine sinir oldum gerildik kızımla.üffff bakalım bunu kaydedicekmi.

ee epeki doğum iznine erken çıkmışsın gibi mi oluyor.. Doktora mı işyerine mi bildiriyorsun? Benim bu bilgilere çok ihtiyacım var etrafımda sorabileceğim kimse de yok.. :Saruboceq:yardımm

Erken çıkmış gibi olmuyorsun canım, dogumdan önce kullanman gereken 2 aylık izninin bir ayını sonraya atıyorsun, bir ay doğumdan önce, 3 ay doğumdan sonra kullanıyorsun toplam 4 ay, zaten raporda izninin kalan kısmının doğumdan sonra kullanılması uygundur diyor canım.

X