Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pakmaya varya ondan bir çay kaşığı yutulup üzerine su içilirse sütü çok artırıyomus sıtede okudumda denemek lazım,gercı sutu en cok artıran sey sutmus ama ben doguma on gun kala falan humana cayı ıcmeyı dusunuyorum oda cok artırıyor
Merhaba kızlar, nasılsınız bakim....
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.
Ay canım saymadım ben hiç harketlerini ama on olmuştur herhalde bugün...
günaydın kızlar herkese nasılsınız bugün.
hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah.
Herkeze günaydın ben bugun doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım.Bende şu gaz meselesi için saf zeytinyağı duydum hergün çay kaşığının ucuyla veriliyomuş ama çocuk gazlı olursa neyapcaz bilmiyom.. Bi arkadaşın bebeiği çok gazlıydı doktor arabaya bindirip gezdirin yada çamaşır makinesinin sıkmasına alın üstüne koyun iyi gelir demiş çok gülmüştüm ama gerçekten arabayla gezdirince hemen uyuyomuş sırf onun için krediyle araba aldılar.sonunda bitkisel gazla ilgili bi ilaç varmış o biraz iyi geliyo demişti...
canım inş.güzel haberler alırsın bebişin kocaman olmuştur nezamandır gitmedin görmedin
bende pazartesi gidicem çokmerak ediyorum bebeğimi 15 gündür hastayım şurup antibiyotik felan kullnadım korkuyorum o yüzden Allah yavrulamızı korusun
Herkeze günaydın ben bugun doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım.Bende şu gaz meselesi için saf zeytinyağı duydum hergün çay kaşığının ucuyla veriliyomuş ama çocuk gazlı olursa neyapcaz bilmiyom.. Bi arkadaşın bebeiği çok gazlıydı doktor arabaya bindirip gezdirin yada çamaşır makinesinin sıkmasına alın üstüne koyun iyi gelir demiş çok gülmüştüm ama gerçekten arabayla gezdirince hemen uyuyomuş sırf onun için krediyle araba aldılar.sonunda bitkisel gazla ilgili bi ilaç varmış o biraz iyi geliyo demişti...