2010 Şubat Anneleri

kızlar pakmaya varya ondan bir çay kaşığı yutulup üzerine su içilirse sütü çok artırıyomus sıtede okudumda denemek lazım,gercı sutu en cok artıran sey sutmus ama ben doguma on gun kala falan humana cayı ıcmeyı dusunuyorum oda cok artırıyor

kızlar pakmaya varya ondan bir çay kaşığı yutulup üzerine su içilirse sütü çok artırıyomus sıtede okudumda denemek lazım,gercı sutu en cok artıran sey sutmus ama ben doguma on gun kala falan humana cayı ıcmeyı dusunuyorum oda cok artırıyor

Ya asıl nar suyu içiriyormuşsun ilk doğunca bebeğe.Hiç gazı neyin olmuyomuş bu sitede bi yerde okudum galiba..Ya yeni doğum yapan arkadaşlarım hep gazdan şikayetçi doğru mu ki bu ?
yakafamçokkarıştı

günaydın kızlar..

Merhaba kızlar, nasılsınız bakim....
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.

maşallah fatımacım, büyümüş oğlumuz. doğuma kadar döner inş.sağlıkla dünyaya gelsin.

Ay canım saymadım ben hiç harketlerini ama on olmuştur herhalde bugün...

ee havvacım daha ne istiyorsun. müsade et de kalan zamanda uyusun biraz annesi..

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün...ben uykusuzum biraz

günaydın kızlar herkese nasılsınız bugün.
hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah.

Herkeze günaydın ben bugun doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım.Bende şu gaz meselesi için saf zeytinyağı duydum hergün çay kaşığının ucuyla veriliyomuş ama çocuk gazlı olursa neyapcaz bilmiyom.. Bi arkadaşın bebeiği çok gazlıydı doktor arabaya bindirip gezdirin yada çamaşır makinesinin sıkmasına alın üstüne koyun iyi gelir demiş çok gülmüştüm ama gerçekten arabayla gezdirince hemen uyuyomuş sırf onun için krediyle araba aldılar.sonunda bitkisel gazla ilgili bi ilaç varmış o biraz iyi geliyo demişti...

Herkeze günaydın ben bugun doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım.Bende şu gaz meselesi için saf zeytinyağı duydum hergün çay kaşığının ucuyla veriliyomuş ama çocuk gazlı olursa neyapcaz bilmiyom.. Bi arkadaşın bebeiği çok gazlıydı doktor arabaya bindirip gezdirin yada çamaşır makinesinin sıkmasına alın üstüne koyun iyi gelir demiş çok gülmüştüm ama gerçekten arabayla gezdirince hemen uyuyomuş sırf onun için krediyle araba aldılar.sonunda bitkisel gazla ilgili bi ilaç varmış o biraz iyi geliyo demişti...

canım inş.güzel haberler alırsın bebişin kocaman olmuştur nezamandır gitmedin görmedin
bende pazartesi gidicem çokmerak ediyorum bebeğimi 15 gündür hastayım şurup antibiyotik felan kullnadım korkuyorum o yüzden Allah yavrulamızı korusun

canım inş.güzel haberler alırsın bebişin kocaman olmuştur nezamandır gitmedin görmedin
bende pazartesi gidicem çokmerak ediyorum bebeğimi 15 gündür hastayım şurup antibiyotik felan kullnadım korkuyorum o yüzden Allah yavrulamızı korusun

Yok ben haftada 1 gitmeye başladım benim doktor öyle çağırıyo herkez 2 haftada bir yeni gitmeye başlamışken ben haftada 1 gidiyom ama çok iyi oluyo en son gittiğimde 2 kiloydu 100 yada 200 gram civarında almıştır inşallah. benimki haftasıyla eşdeğer gidiyo ama biraz tombul olsa yaa...nedense kilosu çok olunca insan çok seviniyo sağlıklı olsunda başka bişey istemem...

ebrucum haftasıyla uyumlu gitmesi çok güzel önde gidince insan şaşırıyo nezaman doğcak die sağlıklı olsunlarda

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ocak bebişleri doğmaya başladı artık ocakta beni kimse tutamaz hurma falan mı yiyorduk bir yerlerde yazıyordu bir an önce doğurayım artık karnım füze gibi oldu

bebeğe mi veriliyormuş saf zeytinyağı olamaz ya ilk 6 ay bebeğe su bile verilmesine gerek yok ki z. yağını bırak.. zaten sindirim sistemleri doğumdan sonra yavaş yavaş gelişiyor sindiremez yağı yazık zorlanır ya... bana liste verdiler bebeğin gazlı olması emzirme stiline ve yediklerimize bağlı. aklımda olanları yazayım gaz yapanların
kuru bakliyatlar, mandalina portakal, kış sebzeleri - ki dondurulmuş yaz sebzesi kullanın dedi tazesi çıkana kadar..- asitli içecekler, kızartmalar, kavurmalar, hamur işleri

berrine katılıyorum ilk 6 ay anne sütü yeterli anne dikkat edicek gaz yapıcak şeyler yemicek die biliyorum

Günaydın Zeh, günaydın kızlari
dün doktordaydım iş birikmiş onları yapıyorum sizleride okuyorum, bencede ilk altı ay bebeğe hiçbirşey verilememeli annesütü dışında.

günaydın kızlar nasılsınız
size bişey sorucam çoğunuzda uykusuzluk başlamış ben çok uyuyorum bende anormallikmi var:)
bebekte gaz olmamısı için bende bebeğe ilk 1 damla nar suyu verilmesi gerektiğini okumuştum anne sütünten önce verilicekmiş yani bebeğin midesine ilk nar suyu gidicekmiş.
gazlı olmaması içinde çamaşır makinesinin üzerine oturtmakta ilginç bir fikir sabah sabah güldüm çocuğun içi sarsılır

Son düzenleme:
X