2010 Şubat Anneleri

kızlar ocak bebıslerı 18 olmus masallah,9 kız 9 erkek ayyyy yasasın yaaa sıra bıze gelıyo ınsallah kaydirigubbakcemile3

Fatima sen 3 hafta daha çalışabilir raporu mu aldın? 15 ocak a yaklaşık 3 hafta var 5 hafta zorunlu degil mi??değilse ben de ye alayım

zorunlu değil canım, 5 hafta çalışabilir alıyorsun ama 4 hafta çalışıp ayrılabiliyorsun izne.

Ben Arzu hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım değiştirdim. Avrupa hastanesinden İbrahim beye gidiyorum ve memnunum.

fatıma maşallah koaman olmuş yaa ne çabuk üyüyolar yaa benim oğlanda ters kafası hep yukarda dönermi bilmem

Saol Esmacım, bu aydan sonra daha çok büyüyecekler inş. İnşallah dönerde normal doğum yaparız canım ya.

evet arzu hanımdan memnun olmayan cok bızım bı arkdasta hıc memnun kalmamıs,kayserıde dogum yapayım dıye dusunuyodum kayınvalıdemler ordalar baktım randevuya bıle bu kadar ugrasırken doktorla ne samımıyetım olacak dıye gerı vazgectım,burda bı ozel hastaneye gıdıyorum sımdı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.

merhaba havvacım sen nasılsın?goremedım gırdıgımden berı senı.Canım merak etme bu arada bebıslerımız buyuyor karnımız ıncelıyor o yuzden o kadar sert,benımde oyle bu arada bebegın hareketlerının azalması normalmıs sadece vucut hareketlerı yapıyo doktorum oyle demıstı bana,yalnız gunde 10 taneden az olmıcakmıs

bazen cok yavas oluyolar bazen cok hızlı yıne sanırım yedıklerımızle alakalı ama dıkkat edersen 7 aylıkkenkı hallerı yok o zaman falan daha serı hareket edıyolar benım karnım dalgalanırdı hareket edınce ama sımdı yamuluyo,doktorum uyarmıstı korkmayın yavas hareket eder dıye

Ay canım saymadım ben hiç harketlerini ama on olmuştur herhalde bugün...

canım azalıyomus zamanla zaten tekmeler falan... vucut hareketlerı hıssedılıyomus oda gunde en az 10 kere olucakmıs... yerı daralıyo annesı sıgamıyo kabına esracık kaydirigubbakcemile2

kızlar ocak bebıslerı 18 olmus masallah,9 kız 9 erkek ayyyy yasasın yaaa sıra bıze gelıyo ınsallah kaydirigubbakcemile3

selam
ocak bebişleri hep erkenmi doğmuş
benimkiside 27 marttı galiba 15 şubatlara geriledi sanırım ocakta doğmaz neden erken doğdular acaba

selam
ocak bebişleri hep erkenmi doğmuş
benimkiside 27 marttı galiba 15 şubatlara geriledi sanırım ocakta doğmaz neden erken doğdular acaba

Canım benim bildiğim doktorlar tam 9 ay 10 günden hesaplayıp söylüyolar yani 40 hafta. Ama 38. haftada doğumlar oluyomuş genelde. e bebişler de aceleci olunca eerkenden anne yapıyolar bizleri zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…