slm kızlar nasılsınız bakemmm
Fatima sen 3 hafta daha çalışabilir raporu mu aldın? 15 ocak a yaklaşık 3 hafta var 5 hafta zorunlu degil mi??değilse ben de ye alayım
yok ya bulantılarım varken bı kere gıtmıstım acılıne bı erkek doktor bakmıstı,sonra yıne o hastaneye gıdıyım dedım kendı doktorumdan memnun degıldım arzu yurcıden randevu ıstedım bır ay sonraya verıyolarmıs bende gıtmedım,nasıl memnunmusun dıye sorcaktım,sımdı benım doktorumda gıttı baska bı doktora gıdıyorum ondan memnunum cok sukur.Avrupa nasıl?
fatıma maşallah koaman olmuş yaa ne çabuk üyüyolar yaa benim oğlanda ters kafası hep yukarda dönermi bilmem
Ben Arzu hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım değiştirdim. Avrupa hastanesinden İbrahim beye gidiyorum ve memnunum.
Saol Esmacım, bu aydan sonra daha çok büyüyecekler inş. İnşallah dönerde normal doğum yaparız canım ya.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.
Ay canım saymadım ben hiç harketlerini ama on olmuştur herhalde bugün...
Öyle Zeynepçim de kasılmalarım da oluyo ondan korkuyom ben
kızlar ocak bebıslerı 18 olmus masallah,9 kız 9 erkek ayyyy yasasın yaaa sıra bıze gelıyo ınsallah kaydirigubbakcemile3
selam
ocak bebişleri hep erkenmi doğmuş
benimkiside 27 marttı galiba 15 şubatlara geriledi sanırım ocakta doğmaz neden erken doğdular acaba
Dün gece bir saatte 3 kez oldu canım. Bu akşam biraz daha az