kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... Benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! Moralim bozuldu!! Yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... Benneyaptımki
bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez
evet canım maalesef çıplak sadece mavi önlükle gireceksin ama zaten o anki stresten onu düşünmmüyosun bile
aynen valla stresten o aklına bıle gelmıyo napıyosanız yapın kurtarın benı oluyosun yanı
bu arada benım gıbı bı arkadasım vardı bebegı 6 aylıktan berı donuk ve dogum kanalına gırmıstı kızcagızın suyu gelmıs ve 37, haftada daha
sunı sancı vermısler rahım acılmamıs acıl sezeryana almıslar
valla korktum sımdı erken olmus yanı,bende o durumdayım ya,,off
bırde herkes bana dıyokı senın bebek asagıda kolay dogurursun dıyolar hıcte kolay olmuyomus valla,dogumun kolayı dıye bısey yokkı zaten asla ınanmıyorum
allah yardımcımız olsunmafoldumben
slm kızlar heınız ıyısınızdır umarım
ya ben yıne hastane degıstırıcem galıba bu 4, olacak benım koca kafamı karıstırdı off oofff sımdı ınternetten arastırıyorum tekrar
Selam kızlar.. Umarım herkes iyidir..
aynen valla stresten o aklına bıle gelmıyo napıyosanız yapın kurtarın benı oluyosun yanı
bu arada benım gıbı bı arkadasım vardı bebegı 6 aylıktan berı donuk ve dogum kanalına gırmıstı kızcagızın suyu gelmıs ve 37, haftada daha
sunı sancı vermısler rahım acılmamıs acıl sezeryana almıslar
valla korktum sımdı erken olmus yanı,bende o durumdayım ya,,off
bırde herkes bana dıyokı senın bebek asagıda kolay dogurursun dıyolar hıcte kolay olmuyomus valla,dogumun kolayı dıye bısey yokkı zaten asla ınanmıyorum
allah yardımcımız olsunmafoldumben
Selam kızlar nasılsınız bakalım
en son olcturdugumde aclık 80 tokluk 113 tuZEYNEP senin açlık kaç çıkmıştı kıs bi yazsan
bende aynı durumdayım doktorum rahım agzının yanında duruyo plesenta dedı. sanırım bı kısmı da kapamıs durumda rahım agzını. doktorum bu haftadan sonra duzelmesı zor dıyo. bebegım dogum pozısyonu almıs duzelmesı ıcın donmesı lazım o zamanda dogum pozısyonundan cıkar eş rahım agzından cıksa bıle yıne normal dogum yapamam... anlıcagın her sekılde ucu sezeryana cıkıyo. dıkkatlı ol bence bana egılıp kalkma agır ısler yapma ve cok ayakta durmamaya gayret et demıstı. bı umut belkı duzelmıstır bende 30 unda tekrar gıdıcem kontrole...kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
nabersiniz kızlar...
havvacım ıyıyz sen nasılsın normal tempona donebıldınmı nıhayet yogunlugun gectımı?Selam kızlar nasılsınız bakalım
selam kızlar gene fokurdatıyosunuz bakalım
havvacım ıyıyz sen nasılsın normal tempona donebıldınmı nıhayet yogunlugun gectımı?
fokurdatırız bız ole arada bı tatlım kaydirigubbakcemile3
ablan nasıl oldu bu arada?
slm kızlar heınız ıyısınızdır umarım
ya ben yıne hastane degıstırıcem galıba bu 4, olacak benım koca kafamı karıstırdı off oofff sımdı ınternetten arastırıyorum tekrar
bi msn bi bura
ablam iyi çok şükür toparlanmaya çalışıyo bebeği emzirmede biraz zorlanıyomuş sadece
Ooooo yine msnlerde takılınıyor gidin gidin yakında kimse kalmayacak burda zaten