2010 Şubat Anneleri

benimde öyle canım benimki doğum kanalınıda kapatmış kendiliğinden olan bişey mecburen sezayen oluyorsun üzülme

sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez

evet canım maalesef çıplak sadece mavi önlükle gireceksin ama zaten o anki stresten onu düşünmmüyosun bile

evet canım maalesef çıplak sadece mavi önlükle gireceksin ama zaten o anki stresten onu düşünmmüyosun bile

aynen valla stresten o aklına bıle gelmıyo napıyosanız yapın kurtarın benı oluyosun yanı
bu arada benım gıbı bı arkadasım vardı bebegı 6 aylıktan berı donuk ve dogum kanalına gırmıstı kızcagızın suyu gelmıs ve 37, haftada daha
sunı sancı vermısler rahım acılmamıs acıl sezeryana almıslar
valla korktum sımdı erken olmus yanı,bende o durumdayım ya,,off
bırde herkes bana dıyokı senın bebek asagıda kolay dogurursun dıyolar hıcte kolay olmuyomus valla,dogumun kolayı dıye bısey yokkı zaten asla ınanmıyorum
allah yardımcımız olsunmafoldumben

bende bu sefer doğurmaktan korkmuyorumda geçen sefer 40 gün yatıcam demiştim naz yapıcam demiştim hep hastaydım ve 40 gün yatmıştım yine öyle olursa diye daha çok korkuyorum sonrası daha kabus geliyo

slm kızlar heınız ıyısınızdır umarım
ya ben yıne hastane degıstırıcem galıba bu 4, olacak benım koca kafamı karıstırdı off oofff sımdı ınternetten arastırıyorum tekrar

Niye değiştircen canım ne oldu ki?

Selam kızlar.. Umarım herkes iyidir..

Selam canım nasılsın. Ne var ne yok oğlun nasıl bakiim??

Çok kolay doğum yapanlar da var canım. Valla bir arkadaşım var gezerken suyu geldi hemen doğuma aldılar yatırmışlar kızı bir öksürmüş çocuk çıkıvermiş hemen. Anlamadım bir şey diyorkaydirigubbakcemile3 Allah herkese kolay doğum versin.

Selam kızlar nasılsınız bakalım

Selm canım hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın?

kızlar geldım walla tokluk sekerım 85 cıktı cok cok dusuk bu rejım ısını abarttımmı naptım anlamadım kı en az 100 olması lazımdı. lısteye baglı kalıyorum ama buda cok mu dusuruyo ne ondanmı acaba boyle sersem gıbı hallerım üffff....

ZEYNEP senin açlık kaç çıkmıştı kıs bi yazsan
en son olcturdugumde aclık 80 tokluk 113 tu
10 gun onceydı bu bugun yıne olcturdum aclıgı bılmıyorum daha almadım yarın soylerım
toklukta 85 cıktı... o kendı kendıne yenebılecegın bısey degıl cok onemlı hamılelık sekerı bence kulak arkası etme tekrar bı baktır derım.
bende aynı durumdayım doktorum rahım agzının yanında duruyo plesenta dedı. sanırım bı kısmı da kapamıs durumda rahım agzını. doktorum bu haftadan sonra duzelmesı zor dıyo. bebegım dogum pozısyonu almıs duzelmesı ıcın donmesı lazım o zamanda dogum pozısyonundan cıkar eş rahım agzından cıksa bıle yıne normal dogum yapamam... anlıcagın her sekılde ucu sezeryana cıkıyo. dıkkatlı ol bence bana egılıp kalkma agır ısler yapma ve cok ayakta durmamaya gayret et demıstı. bı umut belkı duzelmıstır bende 30 unda tekrar gıdıcem kontrole...

havvacım ıyıyz sen nasılsın normal tempona donebıldınmı nıhayet yogunlugun gectımı?

fokurdatırız bız ole arada bı tatlım kaydirigubbakcemile3
ablan nasıl oldu bu arada?

bi msn bi bura
ablam iyi çok şükür toparlanmaya çalışıyo bebeği emzirmede biraz zorlanıyomuş sadece

seldacım oğluşun nasıl oldu.dün korkuttun bizi.sonrada ben giremedim bidaha hareketlendin mi dün.

slm kızlar heınız ıyısınızdır umarım
ya ben yıne hastane degıstırıcem galıba bu 4, olacak benım koca kafamı karıstırdı off oofff sımdı ınternetten arastırıyorum tekrar

Neden ne oldu ayshe? hangi hastanelere denedin sonra neden vazgeçtin? şimdi hangi hastaneyi düşünüyorsun? detaylı yazarmısın? bu hastane olayı benimde kafamda bir sorun delikafadulden

zeynep'cim tokluk şekerin düşük çıkmış biraz sanırım.sen iyice alıştın bu diyet listesine.
msn ye gelsene.

Ooooo yine msnlerde takılınıyor gidin gidin yakında kimse kalmayacak burda zaten

zEYNEPB İLK YÜKLEME YAPILDIĞINDA NE ÇIKMIŞTI CANIM...SANIRIM BU EN SONLARDA YAPTIRDIĞIN

Ooooo yine msnlerde takılınıyor gidin gidin yakında kimse kalmayacak burda zaten

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 EVET OCAK ANNELERİNDE KİMSECİKLER KALMAMIS HEPSİ DOĞURDU NERDESE...BEBİŞLE UĞRAŞMAKTAN GİREMİYOLAR HERALDE...BİZİM BURADA AYNI OLCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…