3 tane gecelik almak gerekiyormuş sanırım canım onlarında düğmeli olması gerekli bende emzirmeli pijama ve 2 tane düğmeli aldım birde doğum için aldım acaba doğuma girerken kendi geceliğimizlemi girerizkızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi
maşallah tosun tosun ne güzel....şeker falan yok dimi güselim.....izne ayrıldın demek bende 31 içindeyim aslında bu hafta randevum ama haftaya gitcem 5 hafta daha çalışabili raporu alcam işallah onun için haftaya salı gitcem.
canım bana yazdın galiba şeker yom ama dün tansiyonum öıktı 170 e 110 dr ilaç başladı
3 tane gecelik almak gerekiyormuş sanırım canım onlarında düğmeli olması gerekli bende emzirmeli pijama ve 2 tane düğmeli aldım birde doğum için aldım acaba doğuma girerken kendi geceliğimizlemi gireriz
canım bana yazdın galiba şeker yom ama dün tansiyonum öıktı 170 e 110 dr ilaç başladı
heralde gıydırırler canım ya amelıyat elbısesı falan benım halam 20 yıl once hamıle elbısesıyle dogum yapmıs cok sasırdım duyunca bence amelıyat elbısesı gıydırırler
mutlucum ben bi pijama beğenemiyom yaa bugünde baktım hoşuma gitmiyo koca karı pijamaları gibi hep
canım valla bikaç yere baktım beğenemedim aslında 25 evardı burdada ama penyesi iyimi bilemedim
ayyy zeynep bızde onlara baka baka dogurcaz haakaydirigubbakcemile3 valla yorum yapa yapa bı hal oldum onlaradakaydirigubbakcemile3 evet hakkaten cok garıp herkesı sezeryana almıslar ıyımı kotumu bılemıyorum.sans ya bence julıet vardı ya o mesela normal ıstıyodu garıbımın acılması olmamıs almıslar sezeryana akannehir
masallah bebısıne doner ınsallah sıkma kendını daha zamanı cok keyfı gelır elbet
bu arada ocak annelerınden 16 kısı dogurmus... masallah ocak gelmeden hepsı doguracak nerdeyse... ama 15 ı sezeryan sadece 1 normal dogum ne garıp dımı kafamçokkarıştı
kızlar geldım walla tokluk sekerım 85 cıktı cok cok dusuk bu rejım ısını abarttımmı naptım anlamadım kı en az 100 olması lazımdı. lısteye baglı kalıyorum ama buda cok mu dusuruyo ne ondanmı acaba boyle sersem gıbı hallerım üffff....
en son olcturdugumde aclık 80 tokluk 113 tu
10 gun onceydı bu bugun yıne olcturdum aclıgı bılmıyorum daha almadım yarın soylerım
toklukta 85 cıktı... o kendı kendıne yenebılecegın bısey degıl cok onemlı hamılelık sekerı bence kulak arkası etme tekrar bı baktır derım.
bende aynı durumdayım doktorum rahım agzının yanında duruyo plesenta dedı. sanırım bı kısmı da kapamıs durumda rahım agzını. doktorum bu haftadan sonra duzelmesı zor dıyo. bebegım dogum pozısyonu almıs duzelmesı ıcın donmesı lazım o zamanda dogum pozısyonundan cıkar eş rahım agzından cıksa bıle yıne normal dogum yapamam... anlıcagın her sekılde ucu sezeryana cıkıyo. dıkkatlı ol bence bana egılıp kalkma agır ısler yapma ve cok ayakta durmamaya gayret et demıstı. bı umut belkı duzelmıstır bende 30 unda tekrar gıdıcem kontrole...
kızlar ben çıkıyorum yemek vakti,görüşürüz bebişlere ve kendinize dikkat edin
kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
Merhaba kızlar, nasılsınız bakim....
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.