2010 Şubat Anneleri

kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi
3 tane gecelik almak gerekiyormuş sanırım canım onlarında düğmeli olması gerekli bende emzirmeli pijama ve 2 tane düğmeli aldım birde doğum için aldım acaba doğuma girerken kendi geceliğimizlemi gireriz

mutlucum ben bi pijama beğenemiyom yaa bugünde baktım hoşuma gitmiyo koca karı pijamaları gibi hep

mutlucum ben bi pijama beğenemiyom yaa bugünde baktım hoşuma gitmiyo koca karı pijamaları gibi hep

esma bende aynı senın gıbıyım hep onume oyle seyler cıkıyor ama bı tane buldum hemde acar acmaz begendım cok hos bazen dayanamıyorum acaba sımdı mı gıysem falan dıye arada cıkıyor oyle sırın seyler,bende sabahlık almayı dusunuyorum penye bulabılırsem bı tane

ya güzellerde var ama bi pijamayada 60 70 verilmezki bebiş cork cork kusucak habire değiştirmemiz gerekçek bide

anaaam ben 25 tlye aldım yahu nası pahalıymıs:1shok: ben sana burdan gonderırım canım ya verme o kadar para,valla penyesı falanda cok guzel cekme yapmayan cınsten

canım valla bikaç yere baktım beğenemedim aslında 25 evardı burdada ama penyesi iyimi bilemedim

canım valla bikaç yere baktım beğenemedim aslında 25 evardı burdada ama penyesi iyimi bilemedim

nası anlatsam cok bellı oluyo ya cekecekler kuması bıseye benzetemıyorum anlatcamda,benım aldıgım oyle degıl ıste,bı tane daha alcam carsıya cıkıcam haftaya hatta sımdınınkının tıpıde hamıle tarzı kurdelelı falan

canım aslında bende anlarımda tekstilde çalıştım işte bitürlü beğenemiyom kii

kızlar bende aldım
kırmızı 15
mor 50den 35 e verdi emzirme yeri var altta güğsünü öıkartmaya gerek yok çok rahatmış kullanışı
diğeride 12 onu yazın almıştım indirimden
bir tanede gecelik var boydan

walla onlara baka baka dogurcaz bızde en son kaydirigubbakcemile3

yapma bea ne kadar çok sezeryan oranı!! ocağa doğru normaller artar heralde, inşaAllah...

bence de yer değiştirmez gibi gelio, daha da aşağıya inmez inşaAllah...
normal olmasını istiyorummm

kızlar ben çıkıyorum yemek vakti,görüşürüz bebişlere ve kendinize dikkat edin

Var var olmaz mı? Ne kadar da çokmuş bu problemi yaşayan ya...Bende en son gittiğimde yakın rahim ağzına şu an için bi problem yok demişti.Cumartesi gidicem bakalım.Demek ilerlemiş.Off neden oldu acaba...Sende öğretmensin galiba çalıştın mı son ana kadar? Ayakta çok kalıyoduk ondan mı oluyor ki:gitme:

selam kızlar ne zamandır giremedim bugünde bi türlü vakit bulamadım temizlik yaptım evim kirlenmişti şimdi çokk rahatladımm.. yavaş yavaş yaptım kendimi yormadan o yüzden uzun sürdü :)
kendinize iyi bakın geçmişi okuyamadım şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum umarım herkes iyidir.
hadi öptüm...

Fatima sen 3 hafta daha çalışabilir raporu mu aldın? 15 ocak a yaklaşık 3 hafta var 5 hafta zorunlu degil mi??değilse ben de ye alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…