var canım zeynepb nick li arkadaşında öleydi heralde doktor sezeryan demişti ama kendisi gelir birazdan şeker ölçtürmeye gitti bi sorarsın.kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
cnm pazar gitti şimdi dönüo yolda.görümcemde kaldım evde yanlız kalmaya cesaret edemedim cnm ondan yazamadım size.bende özledim walla.evimide özlemişim başkasının evinde hamileyken hiç rahat edilmiomuş.kendimi yorgun hissediyorum çok.
maşallah cnm benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum perşembe randevum akşam.daha oda bakamadık cnm ya.emre dönsün bakıcaz inşallah.inşallah gönlümüze göre denk gelir.
okudum ama kaçırdım herhalde bakıyım ben de alabilirimcnm annem kıldır bu konularda araştırmış en iyi buymuş.deterjanda değilmiş içindeki zaten.bilgisi yazıo aşağısında okudunmu.antibakteriyel miş.güzel yıkadı ama bilmiyorum.fiyatıda uygunmuş nette.annem 25 almış.
kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi
inşallah canım artık bişi beğenin de kokusu çıksın di mi ama
okudum ama kaçırdım herhalde bakıyım ben de alabilirim
ilk odaya gelişte giydiricekleri bişi de al canım kan olma lekelenme ihtimaline karşılık.. ilk bir iki saati atlatınca cicilerini giyersin
sezaryen mi olucak senin doğum acaba hiç bilgim yok bu konuda
sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez
kızlar dün diyetisyen ellerimdeki ödem için çay tarifi verdi bir küçük elmayı 4 e bölüp 1,5 bardak suya koyuyorsunuz. içine 3 tane karanfil, yarım çubuk tarçın ilave edip su az tıngırdayınca altını kapatıyorsunuz. 2 3 damla limon suyuyla içiyorsunuz günde bir iki kereden fazla içilmicek. ayrıca aç karnına da içilmicek hep öğünlerden sonra içilmeliymiş çünkü şekeri düşürüyormuş. belki aramızda faydasını gören olur diye veriyorum
cnm süper olmuş bayıldım.bende kopya çekebilirim di mikaydirigubbakcemile3 annem fiyat sorucak halen bir sorsunda çok derlerse bende kendim yapıcam.seninki çok hoş olmuş.
sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez
tabi çıkıcak herşey çıpıl çıpıl giricez yeşil önlükle hihoyyyt çorap bile giydirtmiyor adiler ben apandist ameliyatına çorapla girdim çorapsız çıkmışım ehehhe
Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.
hadi ya vernelini almadın yani yok kısss ben ikisinide alcam ..ilk heves yaaazemuszemus
maşallah cnm benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum perşembe randevum akşam.daha oda bakamadık cnm ya.emre dönsün bakıcaz inşallah.inşallah gönlümüze göre denk gelir.
kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi
evet canım çıplakkaydirigubbakcemile3sadece dogum önlügü giydiriyorlar.onunda arkası bantlı.girer girmez omirilikten igne yaptıkları için arkayıda açıyorlarkaydirigubbakcemile3
valla kız.çıplak oluyosun.
zeh
aryaa
plaj
07papatya
melsaa33
paylaşımlarınız için çook sağolun, inşaAllah yukarı çekilir de doğal yolla olur her şey...
bir de dünden beri bu konuyu düşünüyorum, tedirginim biraz ondan mıdır acaba, kızım içimde sürekli oynuyo, dönüyo, dünden beri neredeyse hiç uyumadı diyebilirim! sanki bana bir şey söylemek istiyo gibi çabalıyo...
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok: aanaaaaaaaaaaam kıss donsuz mu abowwwwwwwww görcekler yani aman ona gıcık olyom bak sırf onun için geniş külot alcaktım bu gün