kızlar dün diyetisyen ellerimdeki ödem için çay tarifi verdi bir küçük elmayı 4 e bölüp 1,5 bardak suya koyuyorsunuz. içine 3 tane karanfil, yarım çubuk tarçın ilave edip su az tıngırdayınca altını kapatıyorsunuz. 2 3 damla limon suyuyla içiyorsunuz günde bir iki kereden fazla içilmicek. ayrıca aç karnına da içilmicek hep öğünlerden sonra içilmeliymiş çünkü şekeri düşürüyormuş. belki aramızda faydasını gören olur diye veriyorum
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok: aanaaaaaaaaaaam kıss donsuz mu abowwwwwwwww görcekler yani aman ona gıcık olyom bak sırf onun için geniş külot alcaktım bu gün
merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda
Dün benim annem gelip aldı çamaşırları. O halledecek. Şöyle bi keyifle hazırlık yapamadım yaaa..:umursamaz:
kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki
bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
canım zeynepb de seninle aynı durumda.bizim oğlanda ters duruyo mesela.kafası yukarda doğum pozisyonunu almamış.dr dönmezse eğer sezeryan olabilirsin dedi.benim oğlan bi ilk yapıp ağzımdan çıkıcak yakında kaydirigubbakcemile3
anacım ne külodu.cıbıl cıbıl olcaz.önlük giydirecekler.bide sezeryan olursa sanırım sonda takıyorlar.doğuma almadan öncede lavman yapıyorlar.üstünde metal, altın bişeyde olmayacak
ben de dalin deterjan alcam canım. bugün baktım da 2 kg lık olanı 18.90 lira. çüş yani. 6kg ariel,omo şimdi indirimde 16.90. bugünlerde alıp yıkamam lazım artık bir an evvel.
SRPP sağol canım olmazsa ucuzundan bi gecelik daha alayım ...lohusa pijamam leke gelmesin o çok asortik tüllü müllüopuyorumnanaktan
Hülyacım ben 14.50 ye aldım Dalin sıvı deterjanı. Bir kaç yere bak bence o baktığın yerlerde pahalıymış.
Sakın hastaneye gider mi öle gecelikler. Onları evde giycez mevlütte giycez orda zebil olurlar. Eğer hepsi süslüyse oraya basit bir gecelik al bence.
plaj sağolasın...
sumifer güldürdün walla, ağzındam çıkcak diyon :)))
yaren_h ilk kızım/çocuğum olacak canm daha...
ya mevlüt olayına girmem ben çalışıyorumya pek komşu muhabbetim yok o yüzden yüz yılda bi kapıda karşılaşınca sohbet ederiz......benim kaynana hoca gibi zaten ama belkide dediğin gibi o pijamamı almam
eee olsun açarım baksınlar ...durucumu şöle bi göstersinler annişine bi yüzüme baksın anne ben iyiyim diye dünyalar benim olur ben onlara bide kalkıp striptiz yaparım valla kaydirigubbakcemile3
eee olsun açarım baksınlar ...durucumu şöle bi göstersinler annişine bi yüzüme baksın anne ben iyiyim diye dünyalar benim olur ben onlara bide kalkıp striptiz yaparım valla kaydirigubbakcemile3
ya mevlüt olayına girmem ben çalışıyorumya pek komşu muhabbetim yok o yüzden yüz yılda bi kapıda karşılaşınca sohbet ederiz......benim kaynana hoca gibi zaten ama belkide dediğin gibi o pijamamı almam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin
Benim de hiç komşum yok canım tanımıyorum kimseyi evde olmadığımdan. Biz akrabalara arkadaşlara yapıcaz zaten yeter artarlar yanii
kızlar ben kaçayım mama yicem öptük sizi