2010 Şubat Anneleri

Çok sağol canım benim ödem yok ta olursa yaparım tadı da güzel olur hem.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok: aanaaaaaaaaaaam kıss donsuz mu abowwwwwwwww görcekler yani aman ona gıcık olyom bak sırf onun için geniş külot alcaktım bu gün

Tabi kız. Hele normal doğum olursa habire bakacaklar açılmış mı ne kadar açılmış diyekaydirigubbakcemile3

ben de dalin deterjan alcam canım. bugün baktım da 2 kg lık olanı 18.90 lira. çüş yani. 6kg ariel,omo şimdi indirimde 16.90. bugünlerde alıp yıkamam lazım artık bir an evvel.

Dün benim annem gelip aldı çamaşırları. O halledecek. Şöyle bi keyifle hazırlık yapamadım yaaa..:umursamaz:

aman sus iyi olmuş işte. o işin arasında kadıncağız yükünü hafifletmiş,daha ne istiyorsun boşver doğduktan sonra bol boll yıkarsın keyifle.. o poklar,kusar sen temizlersin kuzum..

canım moralini bozma, bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin, en önemlisi bu değil mi? kızını normal mi doğum yapmıştın?

SRPP sağol canım olmazsa ucuzundan bi gecelik daha alayım ...lohusa pijamam leke gelmesin o çok asortik tüllü müllüopuyorumnanaktan

ya lavman basitte sondayı spinal takılsında öle taksınlar ya.........

ben de dalin deterjan alcam canım. bugün baktım da 2 kg lık olanı 18.90 lira. çüş yani. 6kg ariel,omo şimdi indirimde 16.90. bugünlerde alıp yıkamam lazım artık bir an evvel.

Hülyacım ben 14.50 ye aldım Dalin sıvı deterjanı. Bir kaç yere bak bence o baktığın yerlerde pahalıymış.

SRPP sağol canım olmazsa ucuzundan bi gecelik daha alayım ...lohusa pijamam leke gelmesin o çok asortik tüllü müllüopuyorumnanaktan

Sakın hastaneye gider mi öle gecelikler. Onları evde giycez mevlütte giycez orda zebil olurlar. Eğer hepsi süslüyse oraya basit bir gecelik al bence.

plaj sağolasın...
sumifer güldürdün walla, ağzındam çıkcak diyon :)))
yaren_h ilk kızım/çocuğum olacak canm daha...

eee olsun açarım baksınlar ...durucumu şöle bi göstersinler annişine bi yüzüme baksın anne ben iyiyim diye dünyalar benim olur ben onlara bide kalkıp striptiz yaparım valla kaydirigubbakcemile3

ya mevlüt olayına girmem ben çalışıyorumya pek komşu muhabbetim yok o yüzden yüz yılda bi kapıda karşılaşınca sohbet ederiz......benim kaynana hoca gibi zaten ama belkide dediğin gibi o pijamamı almam

bide şu grip olayı var istemem evde kalabalık curcuna boşver benide kızımıda rahatsız etmesin kimseler......babaannesi okur ona:Saruboceq:

eee olsun açarım baksınlar ...durucumu şöle bi göstersinler annişine bi yüzüme baksın anne ben iyiyim diye dünyalar benim olur ben onlara bide kalkıp striptiz yaparım valla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin

Benim de hiç komşum yok canım tanımıyorum kimseyi evde olmadığımdan. Biz akrabalara arkadaşlara yapıcaz zaten yeter artarlar yanii

QUOTE=melisa33;10621357]kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae valla sağlıkla doğsunda şu çocuk kıs ömrümden ömür gitti ...yok ikili yok üçlüsü riskli yok şekerdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin

Benim de hiç komşum yok canım tanımıyorum kimseyi evde olmadığımdan. Biz akrabalara arkadaşlara yapıcaz zaten yeter artarlar yanii

yok anacım ben buralı deilim kimselerim yok...o yüzden anam la kaynanam gelcek beraber okurlar...............

kısss esma sana bi şe diycem senin de göbek altı koyu çizgin oluştumu

slm kızlar heınız ıyısınızdır umarım
ya ben yıne hastane degıstırıcem galıba bu 4, olacak benım koca kafamı karıstırdı off oofff sımdı ınternetten arastırıyorum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…