2010 Şubat Anneleri

Ya ben Şeker yÜklemesı yapılacaĞı gece kımse benı uyarmadı bı meyve suyu yaptı eŞım 3 portakal 3 mandalına havuÇ elma falan yemekten sora ıÇmıŞtı.bıde akŞam yemek yanı pırınÇ pılavı yedım...ıŞte bunlar bır gÜn Önceden yenılmemesı lazımmıŞ ancak bılmıodum...bırazda ona gÜvenıyorum yanı hanı aÇlık 82 Çıktı bunlara raĞmen ablam hemŞıre bu aÇlık Şekerıyle bıŞı olmaz dedıde ...allah korusun ..

zEYNEPB İLK YÜKLEME YAPILDIĞINDA NE ÇIKMIŞTI CANIM...SANIRIM BU EN SONLARDA YAPTIRDIĞIN
ılkınde aclık 95 tı tokluk 160 tı...

Ooooo yine msnlerde takılınıyor gidin gidin yakında kimse kalmayacak burda zaten:kızgın:
sıte hata werdı gıremedım 1 saat :eek:lmaz:

zeynep'cim tokluk şekerin düşük çıkmış biraz sanırım.sen iyice alıştın bu diyet listesine.
msn ye gelsene.

ewet buda cok dusurmeye basladı doktorla konusup ayarlatıcam tekrar boylede cok dusuyo bı bulamadık ortasını :sinifsinif:

ılkınde aclık 95 tı tokluk 160 tı...

sıte hata werdı gıremedım 1 saat :eek:lmaz:

ewet buda cok dusurmeye basladı doktorla konusup ayarlatıcam tekrar boylede cok dusuyo bı bulamadık ortasını :sinifsinif:

ÇOK TA KAFAYA TAKMA HERŞEYİN BAŞI STRES BİLİYOSUN......BENİM BİDE KANSIZLIK VAR BAYA aLLAH MUHAFAZA ....şekeri düşürim derken zati sezeryan gözüküyo bana kan kaybından bide tahtalı köye muhtar olmayımkaydirigubbakcemile3

plaj sağolasın...
sumifer güldürdün walla, ağzındam çıkcak diyon :)))
yaren_h ilk kızım/çocuğum olacak canm daha...

ayy çok pardon canım.ben ayshe85 ile karıştırdım . onun kızı vardı..ayşeler karıştı, kusura bakma -tatlicadiarzu-

ÇOK TA KAFAYA TAKMA HERŞEYİN BAŞI STRES BİLİYOSUN......BENİM BİDE KANSIZLIK VAR BAYA aLLAH MUHAFAZA ....şekeri düşürim derken zati sezeryan gözüküyo bana kan kaybından bide tahtalı köye muhtar olmayımkaydirigubbakcemile3
aman allah korusun...

biz varız ya zeynepcim aşkolsun:=)

ayyy şekerim pardone kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar...
net sürekli arıza veriyor uğrayamıyorum kaç gündür...
bugün de pek iyi sayılmaz bağlantı...
herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
ha gayret az kaldı, hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize inşallah...

Merhaba kızlar, nasılsınız bakim....
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.

Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.

maşallah canım hosgeldın bende yenı geldım ne zamandır gelemıyordum.Canım sen huma hastanesıne mı gıdıyosun?

gözünaydın canım maşallah:nazar::nazar:

Bu arada bebeğim tersmiş, ama büyük ihtimal döner dedi, dönmeyecek diye çok korkuyorum

Bu arada bebeğim tersmiş, ama büyük ihtimal döner dedi, dönmeyecek diye çok korkuyorum

masallah bebısıne doner ınsallah sıkma kendını daha zamanı cok keyfı gelır elbet :eek:

bu arada ocak annelerınden 16 kısı dogurmus... masallah ocak gelmeden hepsı doguracak nerdeyse... ama 15 ı sezeryan sadece 1 normal dogum ne garıp dımı kafamçokkarıştı

saol zeynepcim, hayırlısı olsun kafama taksamda olacağa engel olamıyorum, ama döner diye ümit ediyorum

Saol hoşbulduk, Önce hümaya gidiyordum ama değiştirdim canım,şimd Avrupa hastanesine gidiyorum. sen hümayamı gidiyorsun.

saol canım teşekkür ederim.

yok ya bulantılarım varken bı kere gıtmıstım acılıne bı erkek doktor bakmıstı,sonra yıne o hastaneye gıdıyım dedım kendı doktorumdan memnun degıldım arzu yurcıden randevu ıstedım bır ay sonraya verıyolarmıs bende gıtmedım,nasıl memnunmusun dıye sorcaktım,sımdı benım doktorumda gıttı baska bı doktora gıdıyorum ondan memnunum cok sukur.Avrupa nasıl?

fatıma maşallah koaman olmuş yaa ne çabuk üyüyolar yaa benim oğlanda ters kafası hep yukarda dönermi bilmem

masallah bebısıne doner ınsallah sıkma kendını daha zamanı cok keyfı gelır elbet :eek:

bu arada ocak annelerınden 16 kısı dogurmus... masallah ocak gelmeden hepsı doguracak nerdeyse... ama 15 ı sezeryan sadece 1 normal dogum ne garıp dımı kafamçokkarıştı

ayyy zeynep bızde onlara baka baka dogurcaz haakaydirigubbakcemile3 valla yorum yapa yapa bı hal oldum onlaradakaydirigubbakcemile3 evet hakkaten cok garıp herkesı sezeryana almıslar ıyımı kotumu bılemıyorum.sans ya bence julıet vardı ya o mesela normal ıstıyodu garıbımın acılması olmamıs almıslar sezeryana akannehir

X