ılkınde aclık 95 tı tokluk 160 tı...zEYNEPB İLK YÜKLEME YAPILDIĞINDA NE ÇIKMIŞTI CANIM...SANIRIM BU EN SONLARDA YAPTIRDIĞIN
sıte hata werdı gıremedım 1 saatOoooo yine msnlerde takılınıyor gidin gidin yakında kimse kalmayacak burda zaten
zeynep'cim tokluk şekerin düşük çıkmış biraz sanırım.sen iyice alıştın bu diyet listesine.
msn ye gelsene.
seldacım oğluşun nasıl oldu.dün korkuttun bizi.sonrada ben giremedim bidaha hareketlendin mi dün.
ılkınde aclık 95 tı tokluk 160 tı...
sıte hata werdı gıremedım 1 saatlmaz:
ewet buda cok dusurmeye basladı doktorla konusup ayarlatıcam tekrar boylede cok dusuyo bı bulamadık ortasını :sinifsinif:
plaj sağolasın...
sumifer güldürdün walla, ağzındam çıkcak diyon :)))
yaren_h ilk kızım/çocuğum olacak canm daha...
aman allah korusun...ÇOK TA KAFAYA TAKMA HERŞEYİN BAŞI STRES BİLİYOSUN......BENİM BİDE KANSIZLIK VAR BAYA aLLAH MUHAFAZA ....şekeri düşürim derken zati sezeryan gözüküyo bana kan kaybından bide tahtalı köye muhtar olmayımkaydirigubbakcemile3
biz varız ya zeynepcim aşkolsun:=)
biz varız ya zeynepcim aşkolsun:=)
Merhaba kızlar, nasılsınız bakim....
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.
Ben doktordan geldim biraz önce, çalışabilir raporumuda aldım,15 ocak a kadar çalışıcam bir mani çıkmazsa inş. Bu arada ogluşum büyümüş 2 kilo olmuş boyumuz da 45 santim, uyuyordu yüzümüzü gösterdi doktor amcamız, sanırımız abimize benzeyecek. Çok tatlı yavrum benim. Allahım nazarlardan saklasın.
maşallah canım hosgeldın bende yenı geldım ne zamandır gelemıyordum.Canım sen huma hastanesıne mı gıdıyosun?
gözünaydın canım maşallah
Bu arada bebeğim tersmiş, ama büyük ihtimal döner dedi, dönmeyecek diye çok korkuyorum
Saol hoşbulduk, Önce hümaya gidiyordum ama değiştirdim canım,şimd Avrupa hastanesine gidiyorum. sen hümayamı gidiyorsun.
saol canım teşekkür ederim.
masallah bebısıne doner ınsallah sıkma kendını daha zamanı cok keyfı gelır elbet
bu arada ocak annelerınden 16 kısı dogurmus... masallah ocak gelmeden hepsı doguracak nerdeyse... ama 15 ı sezeryan sadece 1 normal dogum ne garıp dımı kafamçokkarıştı