gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3
saol berrincim teşekkürler sağlıkla inşallahha nereye kaçıyosun bakımmm
mrb canım öncelikle maşallah bebişine Allah nazardan sakınsın inş. kocaman olmuş
bende senle aynı durumdayım mart 1 de doğum gösteriyo hesaplar ama benim bebeğimde son gittiğimde 15 gün öndeydi doktora ona göremi hesap edicez dahamı erken olur dedim hayır son sata göre hesap edicez dedi sadece bebeğin biraz iri doğucak dedi kalıtsal mış sanırım bende 4 kilo 100 gr doğmuşum benim yavruda 28 haftayı bitirdiğimde 38 cm 1600 gr çıktı maşallah ama önce doğum yaparsın felan demedi doktor
bende doğum raporumu alıcam pazartesi ama uzatmıcam patronla konuştum çalışabildiğin kadar çalışlırsın dedi hayırlısı hakkımızda ama benim oğlan şubatın 20sinden sonra gelicek gibi düşünüyorum mart 1 i beklermi bilmem
Ya benim de 40 haftam 24 şubatta doluyor ama icimden bir ses subatın ilk 2 haftasında geleceğini söylüyor...... insallahda (hayırlısıysa tabiki) oyle olur
gunaydın kızlar... sabahtan berı sınır ıcındeyım yıne ya...
butun gece uyuyamadım ya saga don sola don sabah ettım gene. sabah gıttım hastaneye hem tıroıde baktırıcaktım hemde aclık/tokluk sekerıne doktor aclıgı ıstemıs toklugu ıstememıs gerı dondum bı daha bulamadım doktoru yerınde degıldı bekle bekle gelmedı lanet olsun dedım ewe geldım bende. saglık ocagına da ugradım donerken belkı orda tokluk sekerıne bakıyolardır dıye doktor bakıyoruz dedı assagıda laboratuara kan ver dedı ındım kan verdım aptal laborant aclık sekerı ıcın almıs kan ordada tokluga bakmıyolarmıs meger... velhasıl aclık bakılıyor tokluk kaldı ne anladım ben bu ısten sınır oldum eve dondum kötükedihüso
ewe gırerken kapıda komsum fatma teyzeyle karsılastım kaydirigubbakcemile3 meger onlarda seker olcum cıhazı varmıs aclıgı verdıysen kahvaltını yap 1 saat sonra gel tokluga ben bakarım dedı anam dedım allah senden razı olsun kaydirigubbakcemile3
saat 11 gıbı baktırıcam ona gıdıp ınsallah normal cıkar kafamçokkarıştı
gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 iyi yapmışsın kız. adamlar da: "nerden çattık bu kadına" diyorlardır kesin..! yandılar valla. bişeye sinirlenince direk ara onları. hahah
çok iyi olmuş onlarda hakettiler zaten ne bu ya bugün yarın oynatıyolar paranla rezil ol bideklava: klava:
çamaşır astım hayatım evde oturan kadının baska ne isi olur temizlik ütü yemek üfff hamileyken daha zor geliyor
hayırlısı esmacım ya sağlıkla sıhhatle.. benimki de şimdiden 2 kiloyu geçti 2500 e doğru gidiyor nasıl oldu anlamadım birden pik yaptı, galiba benim bir an önce doğurmak istediğimi anladı bebişim
aa zeynepcim seninle aynı tarihteyiz kız şansa bak hangimiz erken doğurucak acaba
hayatım bir de iğneye çok dikkat et kendine özel olsun ortak iğne kullanmayın
aa haftasonu gelicekti di mi canım
Günaydın canlar ben yazamadım uzun zamandır.herkes iyi inşallah geçmişide okuyamadım henüz.başım kazan gibi çatlıcak pc ye zor bakıyorum.herkesi özledik kızımla.çantamı hazırladım bugün içim rahatladı.
kız ZEYNEP halen ölçüm yaptırıyonmu anam o parmaktan ne biçim delyolar ya
merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda
10 gunde bı baktırıyorum mecburen sekere kafamçokkarıştı
merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda
Günaydın canlar ben yazamadım uzun zamandır.herkes iyi inşallah geçmişide okuyamadım henüz.başım kazan gibi çatlıcak pc ye zor bakıyorum.herkesi özledik kızımla.çantamı hazırladım bugün içim rahatladı.
MELİSSA maşallah 2500 mu oldu kızın maşallah...elevit atyonmu kısss
ben gıdım fatma teyzeye kac saatte canımı kurtarırım bılmem optum hepınızı kaydirigubbakcemile3
Dün benim annem gelip aldı çamaşırları. O halledecek. Şöyle bi keyifle hazırlık yapamadım yaaa..:umursamaz:
saol cnm walla kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar.banada zor geldi ütü ama bitince rahatlıo insan.annem kafes gibi bişeyin içinde toplar var ondan almış bebek kıyafeti yıkamak içinmiş onunlar yıkadım adı CODE WASH makinanın içine atıosun kıyafetlerle.umarım iyi birşeydir.organic dedi annem ama bilmiyorum.
berrincim kızınımı görmeye gittin maşallah ona cnm.serapcım yaptınmı şekerlerini?esmacım nasıl oldun?