2010 Şubat Anneleri

gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3

çok iyi olmuş onlarda hakettiler zaten ne bu ya bugün yarın oynatıyolar paranla rezil ol bide klava:klava:

saol berrincim teşekkürler sağlıkla inşallahha nereye kaçıyosun bakımmm

çamaşır astım hayatım evde oturan kadının baska ne isi olur temizlik ütü yemek üfff hamileyken daha zor geliyor

hayırlısı esmacım ya sağlıkla sıhhatle.. benimki de şimdiden 2 kiloyu geçti 2500 e doğru gidiyor nasıl oldu anlamadım birden pik yaptı, galiba benim bir an önce doğurmak istediğimi anladı bebişim

Ya benim de 40 haftam 24 şubatta doluyor ama icimden bir ses subatın ilk 2 haftasında geleceğini söylüyor...... insallahda (hayırlısıysa tabiki) oyle olur

aa zeynepcim seninle aynı tarihteyiz kız şansa bak hangimiz erken doğurucak acaba

hayatım bir de iğneye çok dikkat et kendine özel olsun ortak iğne kullanmayın

gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3

aa haftasonu gelicekti di mi canım

kaydirigubbakcemile5 iyi yapmışsın kız. adamlar da: "nerden çattık bu kadına" diyorlardır kesin..! yandılar valla. bişeye sinirlenince direk ara onları. hahah

kaydirigubbakcemile3

çok iyi olmuş onlarda hakettiler zaten ne bu ya bugün yarın oynatıyolar paranla rezil ol bide klava:klava:

aynen parayla rezıl olmak dıye buna dıyolar heralde kötükedihüso

hafta sonu gelıcektı goya canım ama daha kargoya bıle verılmemıs göya bende sınırlendıkce arayıp duruyorum klava:
cubuklarla bakılıyo canım bıde her olcum ıcın ayrı ıgne ucu kullanılıyo halamda bılıyorum bende temız ıgne actırırım kullandırtmaz zaten kullanılmıs seyı :1hug:

kız ZEYNEP halen ölçüm yaptırıyonmu anam o parmaktan ne biçim delyolar ya

Günaydın canlar ben yazamadım uzun zamandır.herkes iyi inşallah geçmişide okuyamadım henüz.başım kazan gibi çatlıcak pc ye zor bakıyorum.herkesi özledik kızımla.çantamı hazırladım bugün içim rahatladı.

merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda

MELİSSA maşallah 2500 mu oldu kızın maşallah...elevit atyonmu kısss

ben gıdım fatma teyzeye kac saatte canımı kurtarırım bılmem optum hepınızı kaydirigubbakcemile3

Dün benim annem gelip aldı çamaşırları. O halledecek. Şöyle bi keyifle hazırlık yapamadım yaaa..:umursamaz:

saol cnm walla kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar.banada zor geldi ütü ama bitince rahatlıo insan.annem kafes gibi bişeyin içinde toplar var ondan almış bebek kıyafeti yıkamak içinmiş onunlar yıkadım adı CODE WASH makinanın içine atıosun kıyafetlerle.umarım iyi birşeydir.organic dedi annem ama bilmiyorum.

10 gunde bı baktırıyorum mecburen sekere kafamçokkarıştı

yaw bendede çıkmıştı açlık 82 tokluk 155 ....ama ben bida yaptırmadım parmağım çok acıdı bide çok yıpratıcı bu kan alma işi ben pirinci havucu şekeri kestim işallah bişi olmaz ne bilim artık

dalin sıvı deterjanla, yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ederim. ciciler yıkanınca ev, misss gibi bebek kokuyorr :ecrin_bebek:

berrincim kızınımı görmeye gittin maşallah ona cnm.serapcım yaptınmı şekerlerini?esmacım nasıl oldun?

napıyosun seçil gitti mi eşin, insan biraz buraya bakar özlettin kendini Şeniz

MELİSSA maşallah 2500 mu oldu kızın maşallah...elevit atyonmu kısss

atıyorum şekerim her gün bi tek hihoyyyt bir hafta önce 2100 gr dı yakındır 2500 olması

geçmiş olsun güzelim.

ben gıdım fatma teyzeye kac saatte canımı kurtarırım bılmem optum hepınızı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Dün benim annem gelip aldı çamaşırları. O halledecek. Şöyle bi keyifle hazırlık yapamadım yaaa..:umursamaz:

zaten çalışıyorsun, bi ev taşınacak. sen kendine dikkat et. nasıl olsa bol bol yıkacaksın bebiş çamaşırları.

çok geçmiş olsun valla ne diyim son aylar ya halsizlik falan çoğalıyo ama az kaldı sabretcez o kadar çektik Allahın izniyle sonu güzel olcak işallah :Saruboceq: peki deterjanın ne senin....

berrincim kızınımı görmeye gittin maşallah ona cnm.serapcım yaptınmı şekerlerini?esmacım nasıl oldun?

yok seçilcim göreli bir haftadan fazla oldu ocağın 2 sinde yeni randevumuz. odasını seçtiniz mi derinciğimin?

maşallah kızlar bi soru sordum hepiniz cevap verdiniz ....

MELıSSA insallah ikimizde aynı hafta saglıkla alırız kucagımıza. benim 28 aralık ptesi doktor randevum. bakalım oglum ne kadar oldu. senin kızın 1 hafta önce 2100 civarıysa bizimki demekki 2300 civarı birsey cıkar dimi? ooooooo dogsa yasayacak kıvama geliyor bebeklerimiz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…