2010 Şubat Anneleri

al bendende o kadar sagıma yatıyoyorum 10 dk sonra kolum uyusuyo soluma donuyorum oda 10 dk sonra uyusmaya baslıyo sırt ustu yatıyım dıyorum nefesım kesılıyo gece bu sekılde sabah ettım bugun walla kafamçokkarıştı

aynen zeynepcim ya.ben hep sağımda yatıyorum eşim uyandırıyor geceleri hep soluna yat diye biraz yatıyorum her yanım ağrıyor sırtüstü dönüyorum bikaç dakika bakıyorum olmuyo haydi bidaha sağa dönüyorum bide üstümde hiç yorgan tutmuyorum.yazık kociş bütün gece üstümü örtüyo,bana su getiriyo, tuvalete kalkmama yardım ediyo bide sabah o halde işe gidiyo.kıyamam ben ona yaaa :1hug:

dalin sıvı deterjanla, yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ederim. ciciler yıkanınca ev, misss gibi bebek kokuyorr :ecrin_bebek:

Hülencim günaydın canım benim valla dalinde benimde aklım dalin alcam bende ...yinede fikrinizi alayım dedim sağol canımopuyorumnanaktan

hafta sonu gelıcektı goya canım ama daha kargoya bıle verılmemıs göya bende sınırlendıkce arayıp duruyorum :eek:klava:

Aaaa gelmedi mi haberim yoktu iyi yapmışsın at fırçayı ama şekerin yükselecek kız fazla sinirlenmekaydirigubbakcemile3

merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda

Dalin sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı pek önermiyorlar diye kullanmadım zaten yumuşak oldular.

günaydın herkeslereee..... geçmişi okumadım sölim..
zeynep sinir yapma şekerin fırlak çıkar bak allah korusun. fatma teyzenin eline kaldın desene kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam aykız yani reyhan 5 gündür topiğe girmemiş msn dede yok hiç fransada oturuyodu benimle haftası aynıydı belki önde bilem olabilir.. haberleşeniniz varmı?

benim hiç haberim yok tanımıyorum bir de.. muhabbetim olmadı canım o yüzden cvp yazmadım

çamaşır astım hayatım evde oturan kadının baska ne isi olur temizlik ütü yemek üfff hamileyken daha zor geliyor

hayırlısı esmacım ya sağlıkla sıhhatle.. benimki de şimdiden 2 kiloyu geçti 2500 e doğru gidiyor nasıl oldu anlamadım birden pik yaptı, galiba benim bir an önce doğurmak istediğimi anladı bebişim

aa zeynepcim seninle aynı tarihteyiz kız şansa bak hangimiz erken doğurucak acaba

hayatım bir de iğneye çok dikkat et kendine özel olsun ortak iğne kullanmayın

aa haftasonu gelicekti di mi canım

doğru haklısın canım evde olunca işler hep aynı olsun sağlık olsun ama hergün daha zor geliyo bazı şeyler ağırlaştık artık

kaydirigubbakcemile3

aynen parayla rezıl olmak dıye buna dıyolar heralde kötükedihüso

hafta sonu gelıcektı goya canım ama daha kargoya bıle verılmemıs göya bende sınırlendıkce arayıp duruyorum :eek:klava:
cubuklarla bakılıyo canım bıde her olcum ıcın ayrı ıgne ucu kullanılıyo halamda bılıyorum bende temız ıgne actırırım kullandırtmaz zaten kullanılmıs seyı :1hug:

sakin ol zeynepcim valla bunların odanın yanında ekstra hediye bile göndermeleri lasım size bence özür olarakkk

Günaydın canlar ben yazamadım uzun zamandır.herkes iyi inşallah geçmişide okuyamadım henüz.başım kazan gibi çatlıcak pc ye zor bakıyorum.herkesi özledik kızımla.çantamı hazırladım bugün içim rahatladı.

hoşgeldin canımm nasılsın ohh çantanıda hazırladın demek hadi bakalım hayırlısı olsun

Aaaa gelmedi mi haberim yoktu iyi yapmışsın at fırçayı ama şekerin yükselecek kız fazla sinirlenmekaydirigubbakcemile3

Dalin sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı pek önermiyorlar diye kullanmadım zaten yumuşak oldular.

hadi ya vernelini almadın yani yok kısss ben ikisinide alcam ..ilk heves yaaazemuszemus

hıııııııııı aykızı diyon valla hiç haberim yok evet çoktandır yazmıyo Hayırdır işallah

MELİSSA insallah ikimizde aynı hafta saglıkla alırız kucagımıza. benim 28 aralık ptesi doktor randevum. bakalım oglum ne kadar oldu. senin kızın 1 hafta önce 2100 civarıysa bizimki demekki 2300 civarı birsey cıkar dimi? ooooooo dogsa yasayacak kıvama geliyor bebeklerimiz......

evet hayatım ya az kaldı ayy çok heyecanlı

Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.

ben hiç duymamıştım bunu, içindeki deterjan iyi mi acaba

napıyosun seçil gitti mi eşin, insan biraz buraya bakar özlettin kendini Şeniz
atıyorum şekerim her gün bi tek hihoyyyt bir hafta önce 2100 gr dı yakındır 2500 olması

cnm pazar gitti şimdi dönüo yolda.görümcemde kaldım evde yanlız kalmaya cesaret edemedim cnm ondan yazamadım size.bende özledim walla.evimide özlemişim başkasının evinde hamileyken hiç rahat edilmiomuş.kendimi yorgun hissediyorum çok.

geçmiş olsun güzelim.

kaydirigubbakcemile3

zaten çalışıyorsun, bi ev taşınacak. sen kendine dikkat et. nasıl olsa bol bol yıkacaksın bebiş çamaşırları.

saol cnm.

yok seçilcim göreli bir haftadan fazla oldu ocağın 2 sinde yeni randevumuz. odasını seçtiniz mi derinciğimin?

maşallah cnm benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum perşembe randevum akşam.daha oda bakamadık cnm ya.emre dönsün bakıcaz inşallah.inşallah gönlümüze göre denk gelir.

doğru haklısın canım evde olunca işler hep aynı olsun sağlık olsun ama hergün daha zor geliyo bazı şeyler ağırlaştık artık

sakin ol zeynepcim valla bunların odanın yanında ekstra hediye bile göndermeleri lasım size bence özür olarakkk

hoşgeldin canımm nasılsın ohh çantanıda hazırladın demek hadi bakalım hayırlısı olsun

tşk serapcım sen şekerleri hallettinmi.?güzel oldumu merak ediyorum nasıl olucaklarını.çanta hazır olunca sanki herşeye hazırmışsın gibi oluo .):)

bende dün ipegin bütün giysilerini ütüledim.kendi geceliklerimide ütüledim.ama yerleştirmeyecegim.şimdi koysam kırış kırış olur diyorum .herşey cantanın yanında bişey olsa erkenden .hemen içene konulup çıkılocak yani.ama beşigi henüz urmadımbya ipegin kalacagı odada kardeşim kalıyo.oda lojmana çıkacak 1 aya kadar.o çıkana kadar odada bi degişiklik yapamıyorum.ne yapalım erken gelersede benle biraz durabilir.ama inşallah hepimizin bebegi zamanında gelsin.

kızlar doktorlar yumuşatı tavsiye etmiyo.anne kokusuyla karıştırıyorlamış.sadece anne kokusu alsın hem agır olur o kukolar biraz büyüyene kadar kullanma demişti bana.bende yumuşatıcı kullanmadım.şimdi yıkıdıklarımada dökmedim yani...

cnm annem kıldır bu konularda araştırmış en iyi buymuş.deterjanda değilmiş içindeki zaten.bilgisi yazıo aşağısında okudunmu.antibakteriyel miş.güzel yıkadı ama bilmiyorum.fiyatıda uygunmuş nette.annem 25 almış.

berrincim kızınımı görmeye gittin maşallah ona cnm.serapcım yaptınmı şekerlerini?esmacım nasıl oldun?

seçilcim örnek yaptım profilem koydum buraya nasıl koyuluyor bilen varmı beceremedimde

Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.

güzel bişeye benziyor canım neler çıkmış yaa

kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi

seçilcim örnek yaptım profilem koydum buraya nasıl koyuluyor bilen varmı beceremedimde

güzel bişeye benziyor canım neler çıkmış yaa

cnm süper olmuş bayıldım.bende kopya çekebilirim di mikaydirigubbakcemile3 annem fiyat sorucak halen bir sorsunda çok derlerse bende kendim yapıcam.seninki çok hoş olmuş.:nazar:

kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki

bu durumla karşılaşan var mı aranız da??

X