mrb canım öncelikle maşallah bebişine Allah nazardan sakınsın inş. kocaman olmuş
bende senle aynı durumdayım mart 1 de doğum gösteriyo hesaplar ama benim bebeğimde son gittiğimde 15 gün öndeydi doktora ona göremi hesap edicez dahamı erken olur dedim hayır son sata göre hesap edicez dedi sadece bebeğin biraz iri doğucak dedi kalıtsal mış sanırım bende 4 kilo 100 gr doğmuşum benim yavruda 28 haftayı bitirdiğimde 38 cm 1600 gr çıktı maşallah ama önce doğum yaparsın felan demedi doktor
bende doğum raporumu alıcam pazartesi ama uzatmıcam patronla konuştum çalışabildiğin kadar çalışlırsın dedi hayırlısı hakkımızda ama benim oğlan şubatın 20sinden sonra gelicek gibi düşünüyorum mart 1 i beklermi bilmem[/QUOT
doktorum ultrasonu baz alarak beni doğum iznine ayırdı demekki daha öncemi hamile kaldım dedim evet olablir dedi şu anda sata göre 31 ultrasona göre 33 çıktı doktorum beni ayırdı izne tansiyonum filanda ıkmıltı iyi oldu benim 27 marttı sata göre demekki o tarihe kadar bekleyeceğiz bende 4kg doğmuşum acaba ondanmıdırki
günaydın güzel anneler....
bende asla sola yatamıyorum.berimde sola yatınca nefesim kesilyo.hemen saga dönüyorum.
serapcım kızının cicileri güzelmiş güle güle giysin...
bende iyim.şu magnezyumu aldıgımdan bu yana kasılmalarım yok çok şükür...
bende kızımı cuma günü göracegim .artık kilosunu felan hep merak edip duruyorum.fazla beklentim yok zeyno 3 kilo dogdu buda anca öyle olur diye düşünüyorumbsaglıkla gelsinlerde.benim ne ileri çıkıyo bebek ne geri.hep haftasıyla uyumlu çıkıyo.bi aksilik çıkmazsa 2 şubatta direnecegim bakalım..
ee sizler nasılsınız..çalışanlar sizde izne ayrılsanızda bi rahat nefes alsanız ...
gunaydın kızlar... sabahtan berı sınır ıcındeyım yıne ya...
butun gece uyuyamadım ya saga don sola don sabah ettım gene. sabah gıttım hastaneye hem tıroıde baktırıcaktım hemde aclık/tokluk sekerıne doktor aclıgı ıstemıs toklugu ıstememıs gerı dondum bı daha bulamadım doktoru yerınde degıldı bekle bekle gelmedı lanet olsun dedım ewe geldım bende. saglık ocagına da ugradım donerken belkı orda tokluk sekerıne bakıyolardır dıye doktor bakıyoruz dedı assagıda laboratuara kan ver dedı ındım kan verdım aptal laborant aclık sekerı ıcın almıs kan ordada tokluga bakmıyolarmıs meger... velhasıl aclık bakılıyor tokluk kaldı ne anladım ben bu ısten sınır oldum eve dondum kötükedihüso
ewe gırerken kapıda komsum fatma teyzeyle karsılastım kaydirigubbakcemile3 meger onlarda seker olcum cıhazı varmıs aclıgı verdıysen kahvaltını yap 1 saat sonra gel tokluga ben bakarım dedı anam dedım allah senden razı olsun kaydirigubbakcemile3
saat 11 gıbı baktırıcam ona gıdıp ınsallah normal cıkar kafamçokkarıştı
mutlu03 canım valla her doktor ayrı şeymi sölüyo ne banada öncekiş doktor daha önce hamile kalmışındır çıkan haftaya göre hesap dedi bu doktor iri olucak dedi hayırlısı artık
zeynep hastaneve sağlık ocakalrı insanı hep deli eder zaten ama komşuda varmış hadi iyi olmuş
Günaydın şekerim. Ne güzel kızını göreceksin opuyorumnanaktan aman sağlıklı olsun da sonra alır kilo.
Bugün kafamın içinde 2 kilo ağırlık var sanki benim:bbo:
Günaydın şekerim. Sıkma canını ya ne sinir oluyorsun o kadar. Ne güzel hızır gibi yetişmiş Fatma Teyzekaydirigubbakcemile3
günaydın güzel anneler....
bende asla sola yatamıyorum.berimde sola yatınca nefesim kesilyo.hemen saga dönüyorum.
serapcım kızının cicileri güzelmiş güle güle giysin...
bende iyim.şu magnezyumu aldıgımdan bu yana kasılmalarım yok çok şükür...
bende kızımı cuma günü göracegim .artık kilosunu felan hep merak edip duruyorum.fazla beklentim yok zeyno 3 kilo dogdu buda anca öyle olur diye düşünüyorumbsaglıkla gelsinlerde.benim ne ileri çıkıyo bebek ne geri.hep haftasıyla uyumlu çıkıyo.bi aksilik çıkmazsa 2 şubatta direnecegim bakalım..
ee sizler nasılsınız..çalışanlar sizde izne ayrılsanızda bi rahat nefes alsanız ...
selam bizde dün doktordaydık
yarmagülüm 2500 gr yüzü çok netti yanakları tombikti
2 hafta sonra yine gideceğiz
biraz protein azalması başlamış çok dikkat et dedi dr.
henüz dönmemiş bebişim
slm kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür yatıyorum ya
nezle gibi oldum her yerim ağrıyor valla
kasıklarım felaket gece uyutmuyo ağrıdan
ya bu arda hapşırmak zaralımı ki bebişlere
gunaydın kızlar... sabahtan berı sınır ıcındeyım yıne ya...
butun gece uyuyamadım ya saga don sola don sabah ettım gene. sabah gıttım hastaneye hem tıroıde baktırıcaktım hemde aclık/tokluk sekerıne doktor aclıgı ıstemıs toklugu ıstememıs gerı dondum bı daha bulamadım doktoru yerınde degıldı bekle bekle gelmedı lanet olsun dedım ewe geldım bende. saglık ocagına da ugradım donerken belkı orda tokluk sekerıne bakıyolardır dıye doktor bakıyoruz dedı assagıda laboratuara kan ver dedı ındım kan verdım aptal laborant aclık sekerı ıcın almıs kan ordada tokluga bakmıyolarmıs meger... velhasıl aclık bakılıyor tokluk kaldı ne anladım ben bu ısten sınır oldum eve dondum kötükedihüso
ewe gırerken kapıda komsum fatma teyzeyle karsılastım kaydirigubbakcemile3 meger onlarda seker olcum cıhazı varmıs aclıgı verdıysen kahvaltını yap 1 saat sonra gel tokluga ben bakarım dedı anam dedım allah senden razı olsun kaydirigubbakcemile3
hayırlısı artık bir dahaki kontrolde belli olur herhalde doğum tarihimutlu03 canım valla her doktor ayrı şeymi sölüyo ne banada öncekiş doktor daha önce hamile kalmışındır çıkan haftaya göre hesap dedi bu doktor iri olucak dedi hayırlısı artık
zeynep hastaneve sağlık ocakalrı insanı hep deli eder zaten ama komşuda varmış hadi iyi olmuş
sormayın kızlar ya ımdadıma yetıstı resmen kadın bı dogurıyım su cadıyı 1 tepsı borek yapıp goturcem kadına kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol valla aldık bakalım bişiler benimde sağa yatınca nefesim kesiliyo sola yatmakta nereye kadar bide göbeğim çok acıyo normalmi acaba
günaydın herkeslereee..... geçmişi okumadım sölim..
zeynep sinir yapma şekerin fırlak çıkar bak allah korusun. fatma teyzenin eline kaldın desene kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam aykız yani reyhan 5 gündür topiğe girmemiş msn dede yok hiç fransada oturuyodu benimle haftası aynıydı belki önde bilem olabilir.. haberleşeniniz varmı?
GÜNAYDINLAR CANLARRRR....
o tombik yanakları seveyim ben. yarmagül deme yaw, anne babanın nazarı daha çok değermiş, söyleme öyle. sağlıkla gelsin inş
çok geçmiş olsun tatlımm. bol bol dinlen. allah acil şifalar versin.
kaç gündür herşey üstüne üstüne geliyor yanii. aaaaaaklava: aman sıkma canını, neyseki bulmuşsun bi çaresini. iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. sen şu fatma teyzeyle arayı iyi tut. zemuszemus
hayırlısı artık bir dahaki kontrolde belli olur herhalde doğum tarihi
zeynep 2 kere baksın birde elini sildikten sonra hafif kanatıp ilk kanı pamukla silin tekrar bastırıp o kanla bakın
mrb canım öncelikle maşallah bebişine Allah nazardan sakınsın inş. kocaman olmuş
bende senle aynı durumdayım mart 1 de doğum gösteriyo hesaplar ama benim bebeğimde son gittiğimde 15 gün öndeydi doktora ona göremi hesap edicez dahamı erken olur dedim hayır son sata göre hesap edicez dedi sadece bebeğin biraz iri doğucak dedi kalıtsal mış sanırım bende 4 kilo 100 gr doğmuşum benim yavruda 28 haftayı bitirdiğimde 38 cm 1600 gr çıktı maşallah ama önce doğum yaparsın felan demedi doktor
bende doğum raporumu alıcam pazartesi ama uzatmıcam patronla konuştum çalışabildiğin kadar çalışlırsın dedi hayırlısı hakkımızda ama benim oğlan şubatın 20sinden sonra gelicek gibi düşünüyorum mart 1 i beklermi bilmem[/QUOT
doktorum ultrasonu baz alarak beni doğum iznine ayırdı demekki daha öncemi hamile kaldım dedim evet olablir dedi şu anda sata göre 31 ultrasona göre 33 çıktı doktorum beni ayırdı izne tansiyonum filanda ıkmıltı iyi oldu benim 27 marttı sata göre demekki o tarihe kadar bekleyeceğiz bende 4kg doğmuşum acaba ondanmıdırki
maşallah tosun tosun ne güzel....şeker falan yok dimi güselim.....izne ayrıldın demek bende 31 içindeyim aslında bu hafta randevum ama haftaya gitcem 5 hafta daha çalışabili raporu alcam işallah onun için haftaya salı gitcem.
gunaydın kızlar... Sabahtan berı sınır ıcındeyım yıne ya...
Butun gece uyuyamadım ya saga don sola don sabah ettım gene. Sabah gıttım hastaneye hem tıroıde baktırıcaktım hemde aclık/tokluk sekerıne doktor aclıgı ıstemıs toklugu ıstememıs gerı dondum bı daha bulamadım doktoru yerınde degıldı bekle bekle gelmedı lanet olsun dedım ewe geldım bende. Saglık ocagına da ugradım donerken belkı orda tokluk sekerıne bakıyolardır dıye doktor bakıyoruz dedı assagıda laboratuara kan ver dedı ındım kan verdım aptal laborant aclık sekerı ıcın almıs kan ordada tokluga bakmıyolarmıs meger... Velhasıl aclık bakılıyor tokluk kaldı ne anladım ben bu ısten sınır oldum eve dondum kötükedihüso
sormayın kızlar ya ımdadıma yetıstı resmen kadın bı dogurıyım su cadıyı 1 tepsı borek yapıp goturcem kadına kaydirigubbakcemile3
kızlar bende sola yatıyom ama gece uyanınca kalça kol yok oluyo uyuşuyo dönüyom sağa bu sefer oğlan pıtırdıyoo
zeynepcim günaydın ah canım benim desene sabah sabah yollara düştüm sinir oldum deli ederler adamı bi kerecik düzgün cevap vermezler,çok stres yapma ipek böcüğün küser sonra bak fatma teyzeye yetişti sana valla bi tepsi böreği bide pastayı haketti fatma tyezoşşş
gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3