2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar... sabahtan berı sınır ıcındeyım yıne ya...
butun gece uyuyamadım ya saga don sola don sabah ettım gene. sabah gıttım hastaneye hem tıroıde baktırıcaktım hemde aclık/tokluk sekerıne doktor aclıgı ıstemıs toklugu ıstememıs gerı dondum bı daha bulamadım doktoru yerınde degıldı bekle bekle gelmedı lanet olsun dedım ewe geldım bende. saglık ocagına da ugradım donerken belkı orda tokluk sekerıne bakıyolardır dıye doktor bakıyoruz dedı assagıda laboratuara kan ver dedı ındım kan verdım aptal laborant aclık sekerı ıcın almıs kan ordada tokluga bakmıyolarmıs meger... velhasıl aclık bakılıyor tokluk kaldı ne anladım ben bu ısten sınır oldum eve dondum kötükedihüso
ewe gırerken kapıda komsum fatma teyzeyle karsılastım kaydirigubbakcemile3 meger onlarda seker olcum cıhazı varmıs aclıgı verdıysen kahvaltını yap 1 saat sonra gel tokluga ben bakarım dedı anam dedım allah senden razı olsun kaydirigubbakcemile3
saat 11 gıbı baktırıcam ona gıdıp ınsallah normal cıkar kafamçokkarıştı

mutlu03 canım valla her doktor ayrı şeymi sölüyo ne banada öncekiş doktor daha önce hamile kalmışındır çıkan haftaya göre hesap dedi bu doktor iri olucak dedi hayırlısı artık
zeynep hastaneve sağlık ocakalrı insanı hep deli eder zaten ama komşuda varmış hadi iyi olmuş

Günaydın şekerim. Ne güzel kızını göreceksin opuyorumnanaktan aman sağlıklı olsun da sonra alır kilo.
Bugün kafamın içinde 2 kilo ağırlık var sanki benim:bbo:

Günaydın şekerim. Sıkma canını ya ne sinir oluyorsun o kadar. Ne güzel hızır gibi yetişmiş Fatma Teyzekaydirigubbakcemile3

sormayın kızlar ya ımdadıma yetıstı resmen kadın bı dogurıyım su cadıyı 1 tepsı borek yapıp goturcem kadına kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeslereee..... geçmişi okumadım sölim..
zeynep sinir yapma şekerin fırlak çıkar bak allah korusun. fatma teyzenin eline kaldın desene kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam aykız yani reyhan 5 gündür topiğe girmemiş msn dede yok hiç fransada oturuyodu benimle haftası aynıydı belki önde bilem olabilir.. haberleşeniniz varmı?

canım çok sağol valla aldık bakalım bişiler benimde sağa yatınca nefesim kesiliyo sola yatmakta nereye kadar bide göbeğim çok acıyo normalmi acaba

GÜNAYDINLAR CANLARRRR....

selam bizde dün doktordaydık
yarmagülüm 2500 gr yüzü çok netti yanakları tombikti
2 hafta sonra yine gideceğiz
biraz protein azalması başlamış çok dikkat et dedi dr.
henüz dönmemiş bebişim

o tombik yanakları seveyim ben. yarmagül deme yaw, anne babanın nazarı daha çok değermiş, söyleme öyle. sağlıkla gelsin inş

slm kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür yatıyorum ya
nezle gibi oldum her yerim ağrıyor valla
kasıklarım felaket gece uyutmuyo ağrıdan
ya bu arda hapşırmak zaralımı ki bebişlere

çok geçmiş olsun tatlımm. bol bol dinlen. allah acil şifalar versin.

kaç gündür herşey üstüne üstüne geliyor yanii. aaaaaa klava: aman sıkma canını, neyseki bulmuşsun bi çaresini. iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. sen şu fatma teyzeyle arayı iyi tut. zemuszemus

hayırlısı artık bir dahaki kontrolde belli olur herhalde doğum tarihi
sormayın kızlar ya ımdadıma yetıstı resmen kadın bı dogurıyım su cadıyı 1 tepsı borek yapıp goturcem kadına kaydirigubbakcemile3

zeynep 2 kere baksın birde elini sildikten sonra hafif kanatıp ilk kanı pamukla silin tekrar bastırıp o kanla bakın

canım çok sağol valla aldık bakalım bişiler benimde sağa yatınca nefesim kesiliyo sola yatmakta nereye kadar bide göbeğim çok acıyo normalmi acaba

canım benim, bebek şekerlerine bayıldım. kuzu da kokoş mu olacak nee??? kaydirigubbakcemile3

valla ben hangi yanıma yatsam, bi süre sonra o tarafın kemikleri ağrıyor. sağ kaburgamda da hayır kalmadı tepik yiye yiye. :sinifsinif: neyse ki az kaldı sanırsam galiba...

sorma ya kadının elıne dustum resmen kaydirigubbakcemile3

walla hulyacım aynen oyle gerıle gerıle yay gıbı oldum kac gundur burda kaydirigubbakcemile

hayırlısı artık bir dahaki kontrolde belli olur herhalde doğum tarihi

zeynep 2 kere baksın birde elini sildikten sonra hafif kanatıp ilk kanı pamukla silin tekrar bastırıp o kanla bakın

aaa ewet halamda ewde kendı bakarken ılk kanı sılıp tekrar kan cıkarıp oyle bakıyodu hatırlattıgın ıcın sagol kaydirigubbakcemile2

kızlar bende sola yatıyom ama gece uyanınca kalça kol yok oluyo uyuşuyo dönüyom sağa bu sefer oğlan pıtırdıyoo

kısss ben alıntıları yanlış yaptım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeynepcim günaydın ah canım benim desene sabah sabah yollara düştüm sinir oldum deli ederler adamı bi kerecik düzgün cevap vermezler,çok stres yapma ipek böcüğün küser sonra bak fatma teyzeye yetişti sana valla bi tepsi böreği bide pastayı haketti fatma tyezoşşş

kızlar bende sola yatıyom ama gece uyanınca kalça kol yok oluyo uyuşuyo dönüyom sağa bu sefer oğlan pıtırdıyoo

al bendende o kadar sagıma yatıyoyorum 10 dk sonra kolum uyusuyo soluma donuyorum oda 10 dk sonra uyusmaya baslıyo sırt ustu yatıyım dıyorum nefesım kesılıyo gece bu sekılde sabah ettım bugun walla kafamçokkarıştı

gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3

gaza geldım bıde o sınırle kızın odası ıcın aradım fırmayı onlara saydım saydım kapadım ohhhhhhh ıyı geldı ıcımı doktum rahatladım serapcım walla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 iyi yapmışsın kız. adamlar da: "nerden çattık bu kadına" diyorlardır kesin..! yandılar valla. bişeye sinirlenince direk ara onları. hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…