- 24 Haziran 2009
- 1.696
- 0
mrb canım öncelikle maşallah bebişine Allah nazardan sakınsın inş. kocaman olmuş
bende senle aynı durumdayım mart 1 de doğum gösteriyo hesaplar ama benim bebeğimde son gittiğimde 15 gün öndeydi doktora ona göremi hesap edicez dahamı erken olur dedim hayır son sata göre hesap edicez dedi sadece bebeğin biraz iri doğucak dedi kalıtsal mış sanırım bende 4 kilo 100 gr doğmuşum benim yavruda 28 haftayı bitirdiğimde 38 cm 1600 gr çıktı maşallah ama önce doğum yaparsın felan demedi doktor
bende doğum raporumu alıcam pazartesi ama uzatmıcam patronla konuştum çalışabildiğin kadar çalışlırsın dedi hayırlısı hakkımızda ama benim oğlan şubatın 20sinden sonra gelicek gibi düşünüyorum mart 1 i beklermi bilmem[/QUOT
doktorum ultrasonu baz alarak beni doğum iznine ayırdı demekki daha öncemi hamile kaldım dedim evet olablir dedi şu anda sata göre 31 ultrasona göre 33 çıktı doktorum beni ayırdı izne tansiyonum filanda ıkmıltı iyi oldu benim 27 marttı sata göre demekki o tarihe kadar bekleyeceğiz bende 4kg doğmuşum acaba ondanmıdırki