2010 Şubat Anneleri

günaydınlarrrrrrrrrr :asigim:

lüffen bugün az yorucu bi gün olsun lüffenn:Saruboceq:

Günaydın bayanlar, ben artık içimde oglumun kemiklerini hissediyorum. Hele bazen ucan tekme atıyor ciddi acıtıyor canımı... ama mutlu oluyorum saglık belirtisi butun bunlar :))
Herkese güzel bir gün................

Günaydın şekerler..

Hülyacım duana beni de kat kız. Dün canım çıkmış bi de hastanelerde uğraşınca bugün kendime gelemedim daha. Bitsin artık bu haftaaa:bbo:

Herkeze günaydın, nasılsınız bugün ben artık ağırlaştım evden dışarı çıkmıyorum biraz fazla yürüsem heryerim ağrıyo birde mide ağrısı başladı sizlerdede varmı yemek yedikden sonra yediklerim çok rahatsız ediyobikaç hafta sonra nasıl olcaz böyle giderse?

tabi canım hepimiz için diledim zaten. ama benim telefonlar susmak bilmiyor daha şimdiden ( şu izne bi çıksaydık hayırlısıyla..

günaydın kızlar hepimize güzel ve az yorucu bir gün olsun inş.yareninde dediği gibi şu telefonlar çalmasın artıkkk izine çıkalım bizde artıkkk
kızlar profolime yaren teyzemizin aldığı cicileri ve lavanata keselerimizi ekledik
burdan ekliyemedim oraya koydummm

günaydın kızlar nasılsınız bugün
gene garip garip rüyalar gördüm sol tarafa yatmak iyice rahatsız etmeye başladı

a.s. günaydın kızlar merhaba a.s.
nasılsınız
doktorum ilk kontrolde martın 2sinde doğum yapacağımı söyledi sonra 27 şubat oldu
bu cteside 30 haftalık hamileyim diye gittim doktorum bebek 32 haftalık olmuş dedi biz hep 1 hafta önden gittiğini düşünüyorduk galiba daha önce hamile kalmışım
dün raporumu yazdırmaya gitti doğum çncesi bu sferde 33 haftalık çıktı bu sefer ne zaman doğacağını söylemedi ctesiden bu yana 1850 grdan 23500 yükselmiş boyuda 42 cm 44 cm olmuş baya şaşırdım çok hızlı büyüyor daha 1 ay önce1000 grdı
sizinkiler nasıl doğum iznini aktardınızmı benim dün tansiyonumda 170e 110 çıktı doktorum tansiyon ilacı başladı ayrılıdığım iyi oldu domuz gribi aşısıda olmamıştım

çok güzel olmuş serapcım ellerine sağlık cicilerini de güle güle giyinin güzel günlerde
ben az kaçıyorum kızlar

Ay canım Allah yardımcımız olsun. Bek pek ağır hissetmiyorum kendimi daha hatta sebepsiz şekilde oldukça enerji doluyum hayırdır inşallah diyorum.

tabi canım hepimiz için diledim zaten. ama benim telefonlar susmak bilmiyor daha şimdiden ( şu izne bi çıksaydık hayırlısıyla..

Ay evet canım ben dün aldım raporumu 5 haftam var daha izne çıkmaya:gitme: Bazen düşünüyorum çalışmasa mıydım da şu işlerimi eksiklerimi mi tamamlasaydım şimdi bu kadar tasa yapmazdım kendime nasıl yetişecek diye.

Günaydın canım. Çok güzelmiş cicileriniz de lavanta keseleriniz de. Ben de akşam yapmaya başladım çok eğlenceli geldikaydirigubbakcemile2

Günaydın canım. Valla ben de sola yatmaktan şikayetçiyim resmen kalçam acıyor geçen gece öyle bir acıyla uyandım ki sanki etimi bıçakla kesiyorlar. Hep aynı yere yatmaktan normalde de acımaya başladı sol basenim.

sorma canım o rüyalarla benimde başım dertte

çok güzel olmuş serapcım ellerine sağlık cicilerini de güle güle giyinin güzel günlerde
ben az kaçıyorum kızlar

sağol berrincim teşekkürler sağlıkla inşallahha nereye kaçıyosun bakımmm

çok güzel olmuşlar cnm

evet canım çok eğlenceli oluyo gerçekten allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inş.

mrb canım öncelikle maşallah bebişine Allah nazardan sakınsın inş. kocaman olmuş
bende senle aynı durumdayım mart 1 de doğum gösteriyo hesaplar ama benim bebeğimde son gittiğimde 15 gün öndeydi doktora ona göremi hesap edicez dahamı erken olur dedim hayır son sata göre hesap edicez dedi sadece bebeğin biraz iri doğucak dedi kalıtsal mış sanırım bende 4 kilo 100 gr doğmuşum benim yavruda 28 haftayı bitirdiğimde 38 cm 1600 gr çıktı maşallah ama önce doğum yaparsın felan demedi doktor
bende doğum raporumu alıcam pazartesi ama uzatmıcam patronla konuştum çalışabildiğin kadar çalışlırsın dedi hayırlısı hakkımızda ama benim oğlan şubatın 20sinden sonra gelicek gibi düşünüyorum mart 1 i beklermi bilmem

Ya benim de 40 haftam 24 şubatta doluyor ama icimden bir ses subatın ilk 2 haftasında geleceğini söylüyor...... insallahda (hayırlısıysa tabiki) oyle olur

ben de sola yatmaktan sıkıldım artık. ama sağa da yatamıyorum, sağa yatınca nefesim kesiliyor. zaten uykuya dalana kadar 40 kere dönüyorum yatakta. dönmesi de ayrı bi dert.

günaydın güzel anneler....

bende asla sola yatamıyorum.berimde sola yatınca nefesim kesilyo.hemen saga dönüyorum.
serapcım kızının cicileri güzelmiş güle güle giysin...
bende iyim.şu magnezyumu aldıgımdan bu yana kasılmalarım yok çok şükür...
bende kızımı cuma günü göracegim .artık kilosunu felan hep merak edip duruyorum.fazla beklentim yok zeyno 3 kilo dogdu buda anca öyle olur diye düşünüyorumbsaglıkla gelsinlerde.benim ne ileri çıkıyo bebek ne geri.hep haftasıyla uyumlu çıkıyo.bi aksilik çıkmazsa 2 şubatta direnecegim bakalım..
ee sizler nasılsınız..çalışanlar sizde izne ayrılsanızda bi rahat nefes alsanız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…