2010 Şubat Anneleri

haftasonu pek bakamadım topiğimize.ne var ne yok kızlar.geçmişe biraz göz gezdirdim şükür bi yaramazlık yok.
havalar iyice soğumaya başladı kendinizi iyi koruyun kızlar.
yarın sağlık ocağına gidicez sabahtan aylık rutin kontroller için çağırıyorlar.birde sütlerimizi alıcaz.bakalım h1n1 aşısıyla ilgili ne söyleyecekler.

iyigeceler kızlar
gene çan çan çene :lepi:
geçmişi okuyamadım valla inş. herkez iyidir
bu arada fatoştan haber varmı çıkmış mı hastaneden

kızlar yeni sayfaya geçmisiniz hayırlı olsun nasılsınız bakalım doğum yaklaştıkça heyecan ne alemde

melekcım ıyı aksamlar canım... cıkıcaktım sıteye bakıyım dedım senın yolculuk yarın dımı? sağlıkla gıt dogur bebısını yurda don ınsallah canım opuyorumnanaktan ıyı yolculuklar canım cok cok dıkkat et kendıne de ozge bebege de... ınternetını baglatınca hemen gel ha cok merakta bırakma bızlerı opuyorum cok canım sizi :1hug:
:a015:

herkese günaydın.

güle güle kullanın canım, iyi günlerde, sağlıkla inş.

canım çalışan olunca herkes senin gibi endişeli merak etme. benim annemler yanımda ama akşamları falan eşimle çıkıp alışveriş yaptık, anca öyle tamamladık. biz parça parça yaptık. para olduktan sonra hepsi 2 günde biter merak etme. bak benim haftam senden ne kadar ilerde, daha valizim bile hazır değil.kıyafetler yıkanmadı.. vakit bulup hazırlayamadım bi türlü. Allah yardımcımız olsun.

ayy güle güle kullansın Esra bebek. resim bekliyoruz mutlaka..

azra güzel isim bence.

günaydınlarrrr

nasıl oldun canım. biraz geçti mi öksürük..Bursa buluşmanız güzel geçmiş. resim bekliyoruz ona göre :smiley-cool:

fatoş hala hastanede heralde, yazmadığına göre. Allah yardımcısı olsun.

yaren cim sağol canım hala öksürüyorum neyaptımsa geçmedi iknci kutu antibiyotiğe başladım ballar ıhlamurlar neler yemedimki geçmedi kafam acıyo artık öksürürken
buluşma güzel geçtii kızlar çok şekerler bi tane resim var ama ben yokum resimde

Eklentiler

• $Görünt052.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 26
Günaydınlar iyi haftalar kızlar. Umarım hepiniz çook iyisinizdir.

Kızlar dün gittik oğlumun odasını aldık çok şükür:asigim: Geçen hafta bakıp beğendiğimizi aldık çok içimize sindi. Orda fotoğraflarını çektim ama eve gelince çekerim o zaman koyarım. Ya kızlar çok oldu bizim geleli hala kokuyor demişsiniz benimki bi de 23 Ocakta gelecek havalanmaz mı ki acaba camı hiç kapatmam artık havalansın diye ne yapayım:sm_confused:

Havvacım foğtoğraflarını ekle de görelim kızının odasını. ıyi günlerde yatsın inşallah meleğin.

Esmacım nasıl oldun daha iyi misin?

günaydın kızlar bursa buluşması fotoğraflarını profilime ekledim albüm olarak ordan bakabilirsiniz, kız esma tek güzel çıktığım resim sende galiba diğerlerinde hortlak görmüş gibiyim :) bir aşure muhabbeti başlamış dünden Allah diyorum başka bişi demiyorum doğurunca yicem listeme yazıyorum

srpp hayırlı olsun cnm oda takımınız kullanmak nasip olsun inş.
bende iyi olmaya çalışıyorum şükür

bursa buluşmamız güzeldi kızlar muhabbette iyidi kız esma bendede var 2 resim bende ekliyiyim

güle güle kullan serapcım sürekli açık tut çekmeceleri kapıları gece gündüz, inşallah kolay çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…