- 8 Eylül 2009
- 803
- 0
iyigeceler kızlar
gene çan çan çene :lepi:
geçmişi okuyamadım valla inş. herkez iyidir
bu arada fatoştan haber varmı çıkmış mı hastaneden
kızlar bizde araba aldık dün.resmi işlerde bitti.çok şükür ipegim dogmadan aldık.şimdiden şanslı geliyo velit.tesadüftürki zeynoda doguma bir ay kala bi yerden beklenmedik para almıştık.dogum giysi.beşiklerim herşeyini o parayla almıştık.oda çok şanslı gelmişti...
ayy ne kadar değişik birşey.. hayırlı olsun nasıl bi makina bu şimdi neyi ölçüyor ya yanlış basarsan sorun omuyor mu?? işitme testi gibi mi yani?
ya bu arada kızlar benim psikolojim çok iyi değil sizler nasılsınız.. herkes mutlu çok motive görünüyor.. ben kendimi çok yalnız hissediyourm ve nasıl yapıcam nasıl bakıcam çocuk bebek hakkında hiçbirşey bilmezken bilmmiyourm.. biz ailelerden uzakta ouruyorzu bu bölgede tanıdık da yok pek..ayrıca çevremde bebişi olan tanıdık da yoktu.. ben iznimi geç almam gerek neaısl izne çıkıcam, 32. haftada çıksam alışveriş yapsam çok iyi olucak çünküğ hiç yetişemedim hiçbirşeye kendimi hep geride kalmış hissedi,yourm, eşimle paylaşınca onun da morali bozuluyor bi işe yaramıyor susayım diyourm ağlayasım var..
İyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:
kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU
günaydınlarrrr
Günaydınlar iyi haftalar kızlar. Umarım hepiniz çook iyisinizdir.
Kızlar dün gittik oğlumun odasını aldık çok şükür:asigim: Geçen hafta bakıp beğendiğimizi aldık çok içimize sindi. Orda fotoğraflarını çektim ama eve gelince çekerim o zaman koyarım. Ya kızlar çok oldu bizim geleli hala kokuyor demişsiniz benimki bi de 23 Ocakta gelecek havalanmaz mı ki acaba camı hiç kapatmam artık havalansın diye ne yapayım:sm_confused:
Havvacım foğtoğraflarını ekle de görelim kızının odasını. İyi günlerde yatsın inşallah meleğin.
Esmacım nasıl oldun daha iyi misin?