2010 Şubat Anneleri

ıyı aksamlar herkeseeee

İyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:
saglıkla yatsın besıgının ıcınde esra bebek ınsallah gozunuz aydın canım... o kadar kotumu kokuyor ya bızımkıde gelıcek bu hafta ıcı ıns desene baya bı sure hawalandırcaz...

selam kızlar biz de bugün esma serap seçil ben buluştuk güzel bir gün geçti resimleri sonra eklicem şimdi çıkmam lazım kocişin bugün doğumgünü hepinizi öpüyorum
nıce yıllara kocısınle bebısınle berrıncım opuyorumnanaktan

Valla canım doğumdan sonra ben her fırsatta gireceğim yopiğe Allah izin veririse. İnşallah bebiş de izin veriri yerimseniben Bırakmam ben siziiiiii

bende burdayım dogumdan sonrada fırsat buldukca :hulya:

diğerinden sıkılmıştım zeynepcim iyi oldu böleea.sbu arada sende değiştirmişsin ya kızz...
havvacım sağlıklıı ve mutlu günlerde kullansın miniğin güzel odasını:emir_bebek:
he ya estıkce degısıyorum bende :sm_cool:

kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU
tatlım walla bana ıpek ıcın neler denmedıkı tıkadım kulaklarımı ben begenıyorum dedım her laf edene. sen sevdıysen ıcıne sındıysen bosver cocuk senın cocugun ıstedıgını ıcıne sınenı koy...

geçen hafta ilk izin günümdü biliyorsunuz görümcem bizde ya oğluda var cumartesi günü okul yok evde kimse olmadığı için ya annesiyle yada anneannesigille beraber bizim işyerine gidiyor görümcem geçen hafta yengen evde dedi bende yarın gezmeye gitcem dedim hanfendi bu hafta uyanıklık yapıp oğlunu bırakmış eşimi geçiriyordum aşağıdan seslaniyor tuğba sobayı yakta aşağıda oturun kahvaltı yapın diye sanki ben onun çocuğuna bakmaya mecburum onun yüzünden bireyere de gidemedim bıktım ya sinirimi eşimden çıkarcam zaten çok moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
dün akşamda arkadaşı aradı oturmaya gelecekmiş hanımefendi ne dese beğenirsiniz aşağıda mı yukarıda mı otursak acaba diyo ya yukarısı dediği benim evim tabi ona göre ben hiçim kardeşinin evi zaten banyo falan yapacak oldumu halil sizin evde banyo yapcam halil evinizden bilmem ne aldım diyodu
beynime kaynar su dökülmüş gibi oldum ben kimim ya herşey eşimin suçu kadının evi yok benim evimi sahiplenmediği kalmıştı ya resmen sinirden kuduruyorum neler çekiyorum bıktım usandım yoruldum susmaktan insanın eşi anlayışsız olunca ne kötü oluyor konuşmaya kalksam anlamaz imkanı yok
bende tavır yapıyorum ama olan hep bana oluyor susuyorum ama yinede suçlu oluyorum offfffmafoldumbenmafoldumben

ah tubısım ah senın o kaynanan ve ekürilerini kaynar kazana atmalı okudukca bana basıyolar burda :eek:klava:

herkese iyi geceler kızlarr..
nasılsınız
ben iyiyim dün kızım pek oynamadı, fatolina da korkmuş oynamadı die bende aynısını yaşadım, temizlik yaptım yoruldum baya sanırım ondan oynamadı benimki. ama nası korktum insan panik oluyor
bugün o tekmeledikçe neşelendim çocuklar gibi.
Allah hepimizi korusun..

yorulmussundur ondandır hılalcım korkma kız uyuyodur bebısın ıcerde :ecrin_bebek:

iyigeceler kızlar biz bugün teyzelerimizle buluştuk çok hoş sohbetti zaman nasılgeçmiş anlamadım.keşke sizlerde yakında olsaydınız tanışma şansımız olsaydı.çok güzel birgündü benim için ve kızım için o da arkadaşlarıyla buluşmuş oldu: )))) Berrin teyzemizde hediyemizi almış çok beğendik çok tatlı görmeniz için resim çekildik berrincim ve serapcım atıcaklar.esmacım çok kötüydü umarım biraz iyi olmuştur.öksürükten kurtulmamış henüz.kısacası buluşmamız çok güzeldi serap şeker malzemelerini almış bayıldım yapıp resimlerini koyar herhalde.hepinizi öpüyoruz kızım ve ben.

günaydın herkes uykuda sanırım
ben uyuyamadığım için erkenciyim bacaklarım çok ağrıyor...

hayırlı pazarlaarrr herkes pazar keyfi yapıyodur şimdi.... aman iyi olunda hepiniz.... ebrulicim aynen uyuyamadım belim sırtım nasıl ağrıyo... bi atlatsaydık hayırlısıyla..

günaydınlar, iyi pazarlar...

uzun zamandır ilk kez gece uykusuna doydum. nasıl oldu ben de anlamadım ama iyi geldi:))

herkese merhaba kızlar,hayırlı pazarlar,nasılsınız?Yıne bombos topıckaydirigubbakcemile3

hayırlı pazarlaarrr herkes pazar keyfi yapıyodur şimdi.... aman iyi olunda hepiniz.... ebrulicim aynen uyuyamadım belim sırtım nasıl ağrıyo... bi atlatsaydık hayırlısıyla..
aynen valla yuvarlanıyorum resmen yatagın ıcınde,hayırlısıyla bı dogursaydım
herkese merhaba kızlar,hayırlı pazarlar,nasılsınız?Yıne bombos topıckaydirigubbakcemile3
saol cnm senı sormalı sen nasılsın,hava bugun fena degıl ıstanbulda gezıyolardır belkı,,valla ewden burnumu cıkaramıyorum,cnm asure cektı ınternetten tarıf arastırıyorum bı tencere yapıp yıcem valla:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aynen valla yuvarlanıyorum resmen yatagın ıcınde,hayırlısıyla bı dogursaydım

saol cnm senı sormalı sen nasılsın,hava bugun fena degıl ıstanbulda gezıyolardır belkı,,valla ewden burnumu cıkaramıyorum,cnm asure cektı ınternetten tarıf arastırıyorum bı tencere yapıp yıcem valla:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayy canım kıyamam,benımde cekıyorda ben hıc yapmadım daha o yuzden babannemın yapmasını beklıyorum bı tencere de ben ondan getırcemkaydirigubbakcemile3 bızım burdada hava cok kotu hava ıyı olsa bıle cıkmıyorumda hastalanırım dıye farketmıyo benım ıcın yanı kaydirigubbakcemile3

kız bende ılk defa yaıcam annemler muharrem ayının 10unda yaıyolar bekleyemem o kadar,ınternette cok kolay tarıfler var ordan ogreneyım yaıcam ıste bakalım nasıl olcak

bılmem bende kıvamını tutturamam falan dıye kalkısmıyorum,bızımkılerde muharremın onunda yapıcaklar,onlarınkı daha guzel oluyor beklıyorum ondan :kedi:

canım ben cıkıyorum ya yemegı ayarlıyım,sanada kolay gelsın banada yolla asureden kaydirigubbakcemile3 hadı hayırlı aksamlar

:çok üzgünüm: pazar günü eşim nöbetçiyse ve uzun süredir hiçbir arkadaşımı görmediysem
offfff bi de kaynım inadına hala evde tv izliyorsa :çok üzgünüm:
of kocişkom offff

YANLIŞI: 40. gün bebeklerin kırklanması. ıçine altın atılmış su ile bebeğin 40 defa yıkanması.
DOĞRUSU: Hıristiyanların vaftiz merasiminden uyarlamadır, Türkiye dışında hiçbir Müslüman ülkede yapılmaz
alıntıdır:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/324202-lohusalik-karabasan-2.html
arkadaşlar korkuyorsanız kesinlikle linke bakmayın! sadece hangi başlıktan kopyaladığımı görün diye link verdim.

Son düzenleme:
YANLIŞI: 40. gün bebeklerin kırklanması. İçine altın atılmış su ile bebeğin 40 defa yıkanması.
DOĞRUSU: Hıristiyanların vaftiz merasiminden uyarlamadır, Türkiye dışında hiçbir Müslüman ülkede yapılmaz
alıntıdır:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/324202-lohusalik-karabasan-2.html

Akpakcım karabasanı bılmem ama lohusanın yanında bırı yatsın derler bızde,korkuturlar dıye,bıde bızde albasması derler kıpkırmızı olup tıtrermıs lohusa kırmızı bısıler gıydırırler yada yemenı baglarlar basına basmasın dıye.Bı tanıdık anlatmıstıda ben ınanmıyodum ama gozlerımle gordum oyle nobet gecıren bı lohusa demıstı.Allah'ım korusun bızlerı ya dua edınce ınsallah bısey olmaz

tabi her zaman dua etmek gerekli. sonuçta herşeyi herkesi yaratan Allahtan istemek lazım ne istiyorsak
bizi ve bebeklerimizi korusun sağlık sıhhat versin!

X