- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
ıyı aksamlar herkeseeee
bende burdayım dogumdan sonrada fırsat buldukca :hulya:
ah tubısım ah senın o kaynanan ve ekürilerini kaynar kazana atmalı okudukca bana basıyolar burda klava:
yorulmussundur ondandır hılalcım korkma kız uyuyodur bebısın ıcerde :ecrin_bebek:
saglıkla yatsın besıgının ıcınde esra bebek ınsallah gozunuz aydın canım... o kadar kotumu kokuyor ya bızımkıde gelıcek bu hafta ıcı ıns desene baya bı sure hawalandırcaz...İyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:
nıce yıllara kocısınle bebısınle berrıncım opuyorumnanaktanselam kızlar biz de bugün esma serap seçil ben buluştuk güzel bir gün geçti resimleri sonra eklicem şimdi çıkmam lazım kocişin bugün doğumgünü hepinizi öpüyorum
Valla canım doğumdan sonra ben her fırsatta gireceğim yopiğe Allah izin veririse. İnşallah bebiş de izin veriri yerimseniben Bırakmam ben siziiiiii
bende burdayım dogumdan sonrada fırsat buldukca :hulya:
he ya estıkce degısıyorum bende :sm_cool:diğerinden sıkılmıştım zeynepcim iyi oldu böleea.sbu arada sende değiştirmişsin ya kızz...
havvacım sağlıklıı ve mutlu günlerde kullansın miniğin güzel odasını
tatlım walla bana ıpek ıcın neler denmedıkı tıkadım kulaklarımı ben begenıyorum dedım her laf edene. sen sevdıysen ıcıne sındıysen bosver cocuk senın cocugun ıstedıgını ıcıne sınenı koy...kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU
geçen hafta ilk izin günümdü biliyorsunuz görümcem bizde ya oğluda var cumartesi günü okul yok evde kimse olmadığı için ya annesiyle yada anneannesigille beraber bizim işyerine gidiyor görümcem geçen hafta yengen evde dedi bende yarın gezmeye gitcem dedim hanfendi bu hafta uyanıklık yapıp oğlunu bırakmış eşimi geçiriyordum aşağıdan seslaniyor tuğba sobayı yakta aşağıda oturun kahvaltı yapın diye sanki ben onun çocuğuna bakmaya mecburum onun yüzünden bireyere de gidemedim bıktım ya sinirimi eşimden çıkarcam zaten çok moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
dün akşamda arkadaşı aradı oturmaya gelecekmiş hanımefendi ne dese beğenirsiniz aşağıda mı yukarıda mı otursak acaba diyo ya yukarısı dediği benim evim tabi ona göre ben hiçim kardeşinin evi zaten banyo falan yapacak oldumu halil sizin evde banyo yapcam halil evinizden bilmem ne aldım diyodu
beynime kaynar su dökülmüş gibi oldum ben kimim ya herşey eşimin suçu kadının evi yok benim evimi sahiplenmediği kalmıştı ya resmen sinirden kuduruyorum neler çekiyorum bıktım usandım yoruldum susmaktan insanın eşi anlayışsız olunca ne kötü oluyor konuşmaya kalksam anlamaz imkanı yok
bende tavır yapıyorum ama olan hep bana oluyor susuyorum ama yinede suçlu oluyorum offfffmafoldumbenmafoldumben
ah tubısım ah senın o kaynanan ve ekürilerini kaynar kazana atmalı okudukca bana basıyolar burda
herkese iyi geceler kızlarr..
nasılsınız
ben iyiyim dün kızım pek oynamadı, fatolina da korkmuş oynamadı die bende aynısını yaşadım, temizlik yaptım yoruldum baya sanırım ondan oynamadı benimki. ama nası korktum insan panik oluyor
bugün o tekmeledikçe neşelendim çocuklar gibi.
Allah hepimizi korusun..
yorulmussundur ondandır hılalcım korkma kız uyuyodur bebısın ıcerde :ecrin_bebek: