2010 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın herkese biz oğluşumla tatile çıktık artık evimizdeyiz ya bu sabah uyandık babamızla kahvaltı ettık onu işe yolladık bıraz öncede saglık ocagından ebemiz aradı kontrole çağırdı şimdi hazırlanıp sağlık ocağına gidicez ...

maşallah canım göbiş süper çıkmış vallaaa ee artık küçük göbiş olmaz tabii büyüdü anneesiii

Sağol teyzesi:eek:

Sizin de resimlerinize baktım çok güzel çıkmışsınız.
Size garip garip baktılar mı dört tane koca göbiş gelmiş yemeğe diyeekaydirigubbakcemile3

sorma bakmazlar mı dördünüz birdenmi hamilesiniz dedilerr şaşırdı görenlerr dimi kızlarr

Günaydın kızlarrrr,

bursalılar buluşmuş resimler çok güzel çıkmış sizi yarım dünyalarrrrrrr.

mobilyalarda gelmeye başlamış güle güle uyusun kuzular.benim geleli nerdeyse 2 ay oldu halen kokusu gitmedi.evdeyken hergün nemli bezle silicem kokusunun gitmesine yardımcı oluyormuş.

Günaydın kızlarrrr,

mobilyalarda gelmeye başlamış güle güle uyusun kuzular.benim geleli nerdeyse 2 ay oldu halen kokusu gitmedi.evdeyken hergün nemli bezle silicem kokusunun gitmesine yardımcı oluyormuş.

Günaydın canım. Burcu korkutma beni yaa oda 36. haftam bitince gelcek nasıl çıkçak benim odanın kokusumafoldumben

günaydın burcucum gardrobumuz temiz ama çekmeceler bir gün kapalı dursun açtığımda kokuyu alıyorum ben de siliyim ya inşallah işe yarar
serap ya senin de az kalmış hayatım 34 e giriyosun yarın :nazar:

Günaydın kızlarrrr,

valla sorma burcucummm heheh aralarında ben hafta olarak en büyüğüm zaten belli oluyo karnımdan küre gibi demiii :)))) ee sonra sıkı diyetle döncez eski halimizee

günaydın burcucum gardrobumuz temiz ama çekmeceler bir gün kapalı dursun açtığımda kokuyu alıyorum ben de siliyim ya inşallah işe yarar
serap ya senin de az kalmış hayatım 34 e giriyosun yarın :nazar:

evet canım benim azalıyo artık berrinn valla 37-38 de gelirse benim kızım 3-4 haftammı varr
ayyyyy az kalmış kız berrin desene işlerini yap tembel diyeee

Günaydın canım. Burcu korkutma beni yaa oda 36. haftam bitince gelcek nasıl çıkçak benim odanın kokusumafoldumben

hemen yatıracakmısın odasında ben birde 2 ay yanımda sepette yatırıcam.Mümkün olduğunca erken teslim almaya çalış .ama Serap ben 2 aydır diyorum mobilya alacaklar erken davranın kokusu butün evi sarıyor diye.bebişin odasının camını sürekli açık tut birde nemli bezle sık sık sil canım.Güle güle kullanın .

Herkeze günaydın benim bademciklerim öyle bi şişmişki dün gece hiç uyuyamadım, perşembe günüde gittim doktora 2 kilo olmuş kızım artık her hafta gidiyorum kontrole bende artık çantamı hazırlıyım diyorum sizlerden hazırlayan varsa nelerkonulduğunu bizde paylaşalım...

kızlar benim kız bu aralar çok hareketli değil tamam biliyorum bu haftalar tekmeler az olacak ama sürekli toplanıyor karnımın bi tarafı yumruk gibi sertleşiyor.birde kasıklarım başladı benim ağrımaya pıtımın üstü çok ağrıyor Duru'mu ayağı ile basıyor bilmiyorum ama ben bu kızın 37-38 leri bekliyeceğini sanmıyorum.halt var sanıyor dışarda çıkmak istiyor.

evet canım benim azalıyo artık berrinn valla 37-38 de gelirse benim kızım 3-4 haftammı varr
ayyyyy az kalmış kız berrin desene işlerini yap tembel diyeee
senin zaten hazır değil miydi canım bi beşik eksik diye biliyorum ben, çantanı falan hazırlamadın mı, bu arada beşiği nerden alıcan yaa ben de istiyorum süslü püslü beşik, arkadaşın verdiğini kullanamıcam galiba

Herkeze günaydın benim bademciklerim öyle bi şişmişki dün gece hiç uyuyamadım, perşembe günüde gittim doktora 2 kilo olmuş kızım artık her hafta gidiyorum kontrole bende artık çantamı hazırlıyım diyorum sizlerden hazırlayan varsa nelerkonulduğunu bizde paylaşalım...
göğüs pedi, iççamaşırı, çorap, terlik, saç bandı, taç, terlik, parfüm, ruj vs vs
2 gecelik 2 sabahlık emzirme sütyeni emzirme atleti kullan at külot kamera fotoğraf makinesi
bebişe bere eldiven bir takım hastane çıkışı polar battaniye çorap kalın tulum

kızlar benim kız bu aralar çok hareketli değil tamam biliyorum bu haftalar tekmeler az olacak ama sürekli toplanıyor karnımın bi tarafı yumruk gibi sertleşiyor.birde kasıklarım başladı benim ağrımaya pıtımın üstü çok ağrıyor Duru'mu ayağı ile basıyor bilmiyorum ama ben bu kızın 37-38 leri bekliyeceğini sanmıyorum.halt var sanıyor dışarda çıkmak istiyor.

ay çok tatlılar yaa benim bıldırcınım da bir yere parmakla baskı uygulayınca ayağıyla geri ittiriyor, ben çok istiyorum doğurmayı bir an önce.. bakalım hangimiz doğurcak ilk çok merak ediyorum

hemen yatıracakmısın odasında ben birde 2 ay yanımda sepette yatırıcam.Mümkün olduğunca erken teslim almaya çalış .ama Serap ben 2 aydır diyorum mobilya alacaklar erken davranın kokusu butün evi sarıyor diye.bebişin odasının camını sürekli açık tut birde nemli bezle sık sık sil canım.Güle güle kullanın .

Sağol canım silerim sürekli. Evet canım odasında yatacak ben de onun odasında yatıcam. Hiç düşünmedim odama almayı zaten yatak odam çok küçük bir sepet bile koysan hiç yer kalmayacak ve ısıtma da yok, çocuk odasına taktırdık klima.

X