- 18 Ağustos 2008
- 1.926
- 0
Herkeze günaydın benim bademciklerim öyle bi şişmişki dün gece hiç uyuyamadım, perşembe günüde gittim doktora 2 kilo olmuş kızım artık her hafta gidiyorum kontrole bende artık çantamı hazırlıyım diyorum sizlerden hazırlayan varsa nelerkonulduğunu bizde paylaşalım...
ben de de aynı durum söz konusu kilom çok arttı ondan mıdır nedir bilmiyourm sürekli aşağıda duruyor çocuk ayakta çok kalamıyorum hantal bir durumdayım.. bebek de karnımda sert.. beklesin aama değil mi..daha haftaya doktorumuza gidicez rapor alma tarihimi uzatmak için :)) daha bizim sıramız değil dimi?kızlar benim kız bu aralar çok hareketli değil tamam biliyorum bu haftalar tekmeler az olacak ama sürekli toplanıyor karnımın bi tarafı yumruk gibi sertleşiyor.birde kasıklarım başladı benim ağrımaya pıtımın üstü çok ağrıyor Duru'mu ayağı ile basıyor bilmiyorum ama ben bu kızın 37-38 leri bekliyeceğini sanmıyorum.halt var sanıyor dışarda çıkmak istiyor.
Herkeze günaydın benim bademciklerim öyle bi şişmişki dün gece hiç uyuyamadım, perşembe günüde gittim doktora 2 kilo olmuş kızım artık her hafta gidiyorum kontrole bende artık çantamı hazırlıyım diyorum sizlerden hazırlayan varsa nelerkonulduğunu bizde paylaşalım...
kızlar benim kız bu aralar çok hareketli değil tamam biliyorum bu haftalar tekmeler az olacak ama sürekli toplanıyor karnımın bi tarafı yumruk gibi sertleşiyor.birde kasıklarım başladı benim ağrımaya pıtımın üstü çok ağrıyor Duru'mu ayağı ile basıyor bilmiyorum ama ben bu kızın 37-38 leri bekliyeceğini sanmıyorum.halt var sanıyor dışarda çıkmak istiyor.
Çok teşekkürler arkadaşlar bende bunlara bakarak hazırlıyım artık 34.haftamdayım çarşamba 35 olacam kısmetse az kaldı yaa hayırlısyla sağlıklı sıhatli kavuşuruz bebeklerimize biz birde daha bir türlü isme karar veremedik yaa..
senin zaten hazır değil miydi canım bi beşik eksik diye biliyorum ben, çantanı falan hazırlamadın mı, bu arada beşiği nerden alıcan yaa ben de istiyorum süslü püslü beşik, arkadaşın verdiğini kullanamıcam galiba
göğüs pedi, iççamaşırı, çorap, terlik, saç bandı, taç, terlik, parfüm, ruj vs vs
2 gecelik 2 sabahlık emzirme sütyeni emzirme atleti kullan at külot kamera fotoğraf makinesi
bebişe bere eldiven bir takım hastane çıkışı polar battaniye çorap kalın tulum
ay çok tatlılar yaa benim bıldırcınım da bir yere parmakla baskı uygulayınca ayağıyla geri ittiriyor, ben çok istiyorum doğurmayı bir an önce.. bakalım hangimiz doğurcak ilk çok merak ediyorum
berrincim çantamı hazırlamadım henüz bu akşam hazırlıycam,sepetimide bu hafta süsleticez beğendik onuda cumartesi gittiğimiz hanın üst katında bir yer var kadın moda evine bebek mağzalarına falan çalışıyomuş oraya yaptırıcaz,bebişin eşyalarınıda yıkamadım berrin paçalarım tutuştu benimmm valla
Bense hala dada ev taşıyacağım da çanta hazırlayıp bebeğin eşyalarını yıkayacağım. Ölme eşeğim yaz gelsin.mafoldumben Çok ters zamanlama oldu çooookkkkk.....
Serapçım en azından acil bir iki kıyafet yıka da ne olur ne olmaz erken gelmeye falan kalkarsa açıkta kalmasın çocukkaydirigubbakcemile3 Ben de yıkadım da çantaya koymadım hala. Önümüzdeki Cumartesi çalışmıcam inşallah o gün yapıcam.
Demek ki tek isimsiz benim oğlum değilmiş:dance: Ne zor işmiş yaaa
Şimdi en son Beren diye konuştuk düşünüyoruz bakalım. Güçlü kuvvetli akıllı demek sizce nasıl kızlar ?
selamlarr... hayırlı günleerrrr....
hazırlık tasası sarmış herkesi bakıyorum da kaydirigubbakcemile2 biz de cumartesi hallettik tüm eksiklerimizi. dün gece de eşim kurdu yatağımızı: sabah kalkar kalkmaz görünce bi hoş oldum.
hazırlık tasası sarmış herkesi bakıyorum da kaydirigubbakcemile2 biz de cumartesi hallettik tüm eksiklerimizi. dün gece de eşim kurdu yatağımızı: sabah kalkar kalkmaz görünce bi hoş oldum.
berrincim çantamı hazırlamadım henüz bu akşam hazırlıycam,sepetimide bu hafta süsleticez beğendik onuda cumartesi gittiğimiz hanın üst katında bir yer var kadın moda evine bebek mağzalarına falan çalışıyomuş oraya yaptırıcaz,bebişin eşyalarınıda yıkamadım berrin paçalarım tutuştu benimmm valla