canımm doğum şeklin nasıl olcak ne istiosun sen?
Canım normal istiyorum ben.Doktoruma da sordum henüz bunun için erken dedi.Son ana kaddar belli olmaz dedi. Ama doktoruma güveniyorum. Sezeryan olacaksa da gerçekten ihtiyaç hissettiği için yapıyor.Sen ne istiyorsun..
Ben de doğum yaklaştıkça epidural normal mi yapsam diyorum acaba canım...Korkmaya başlıyorum yavaş yavaşş
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
Canım ya....Üzüldüm şimdi. Keşke durmasaydın yanında...
canim bu epidural dedigin belden igne vurulmasi dimi! artik almanyada herkese yapiyorlar ve herkeste cok memmun sahsen bende yaptircam ... yani yine normal dogum ama belden igne yaptirip agrisini azda olsa alsin yaaa...mafoldumbenBen de doğum yaklaştıkça epidural normal mi yapsam diyorum acaba canım...Korkmaya başlıyorum yavaş yavaşş
canim bu epidural dedigin belden igne vurulmasi dimi! artik almanyada herkese yapiyorlar ve herkeste cok memmun sahsen bende yaptircam ... yani yine normal dogum ama belden igne yaptirip agrisini azda olsa alsin yaaa...mafoldumben
kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu ben olmadım doktorum öyle bişey söylemedi
kızımdada olduğumu hatırlamıyorum onun bir zamanı varmı şimdi olsam olurmu acaba??
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde