merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun evimize geldik kizimla bizi biraz tutular ozge hanim bi anda ciktigi icin rahime az hasar vermis dikislerim yuzunden salmadilar allaha sukur ciktik az sariligimiz var ama doktorumuz cok iyi dedi sut mememden veremiyorum cekerken kiziyo gogus uclarimi tutamiyo diye pompala sagiyorum herkez dogurdu ne guzel
Kızlar merhaba 24.02.2010 da kontrele diye gittiğimizde suyumuz baya azaldığından hemen sezeryana aldılar ve zaten plasenta kanalı kapadığından normal doğum şansın hiç yok dedi doktorum bende zaten istemiyorum dedim ve epudral anesteziyle 11:25 durunurum dünyaya geldi....ayrıyeten 3 tane miyomumda alındı iki ameliyat oldun dedi doktorum bayağı ağrılı oldu bu miyomlar yüzünden toplam 12 cm miyomlarımda alındı halen daha yürümekte zorlanıyorum...kızım 3.800 gr doğdu....doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve ayırmasın harika bi duygu içim gidiyo ona baktıkça topuk kanı alınırken çok ağladı bizde ağladık eşim hüngür hüngür ağladı kıyamıyoz ona ya salı tekrar alıncak onun derdindeyiz şimdi ...............
Kızlar merhaba 24.02.2010 da kontrele diye gittiğimizde suyumuz baya azaldığından hemen sezeryana aldılar ve zaten plasenta kanalı kapadığından normal doğum şansın hiç yok dedi doktorum bende zaten istemiyorum dedim ve epudral anesteziyle 11:25 durunurum dünyaya geldi....ayrıyeten 3 tane miyomumda alındı iki ameliyat oldun dedi doktorum bayağı ağrılı oldu bu miyomlar yüzünden toplam 12 cm miyomlarımda alındı halen daha yürümekte zorlanıyorum...kızım 3.800 gr doğdu....doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve ayırmasın harika bi duygu içim gidiyo ona baktıkça topuk kanı alınırken çok ağladı bizde ağladık eşim hüngür hüngür ağladı kıyamıyoz ona ya salı tekrar alıncak onun derdindeyiz şimdi ...............
41 haftam bitince artık müdahale edilecek sanırım. doktorum ne diyecek bilmiyorum. sezeryan mı der suni sancı mı der. ama ben suni sancıdan korkuyorum. ebe arkadaş da suni olma dedi.
aslında ben doğum eylemi başladıktan sonra hızlandırmak için yapılan suni sancıdan korkmuyorum ama hiç doğum eylemi başlamadan sadece suni sancıyla başlatılan doğum eyleminden korkuyorum.zamanı gelip sadece suni sancıyla hiçbir açılma yokken doğum yapan var mı. yardımınıza, tecrübelerinize ihtiyacım var
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama sık dişini.Bana da suni sancı verildi ama 3 cm açılmam vardı. Gerçi sezeryan oldum ama... Dr um açılma yokken sunniyi vermemişti. Ama sık dişini ben hiç ummadığım zamanda doğum yaptım. Merdiven in çık. Bol bol yürü sıcak duş al...Ama sabret. Bi de son günlerin eşinle güzel zamnlar geçir. Biz birbirimizi bile göremiyoruz şimdi ne yazık ki[/QU
çok çok saol canım. aynı şeyleri yaşayan birisiyle konuşmak ne güzel.tamam sıkıcam dişimi.dediklerini yapıcam.ama işte herşeye rağmen sezeryana da dönüş olabilir. morelim yerinde aslında. çünkü sizleri okuyunca gördüm ki asıl iş doğurduktan sonra başlıyor :) allah sizede bol bol süt versin, bebekleriniz doysun. gazsız olsun .
merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun evimize geldik kizimla bizi biraz tutular ozge hanim bi anda ciktigi icin rahime az hasar vermis dikislerim yuzunden salmadilar allaha sukur ciktik az sariligimiz var ama doktorumuz cok iyi dedi sut mememden veremiyorum cekerken kiziyo gogus uclarimi tutamiyo diye pompala sagiyorum herkez dogurdu ne guzel
kızlar gözünüz aydın sizde kavuştunuz meleklerinize harika bir duygu dimi?Şeniz
canım benim
özge hanımı mıncıklamak istiyorum valla
okadar nazlandı gelmek bilmedi zilli
gözün aydın hayırlı evlat olsun inş. canım
gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
inş. en kısa sürede toparlanırsın
topuk kanını sorma bizde ağladık kızımla beraber
evlat bambaşka bişeymiş o ağladıkça içim gidiyo valla :ecrin_bebek:
melekçim plaj gözünüz aydın geçmiş olsun öpüyorum bebişleri
gözünüz aydın kızlar. analı babalı büyütün inş
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah
Pplajcım Allah analı babalı büyütsün inşallah ah ah biz 5 gün hastanede kaldık delik deşik ettiler yavrumu Rabbim sağlık sıhhat versin büyüyünce unutucaklar inşallahkaydirigubbakcemile3
OO Melekcim Allah analı babalı büyütsün sonunda sende doğum yaptın demek şükürler ollsun.zemuszemus
Bende de o problem vardı canım ya sarılık olduğu içinde beslenmesi gerekiyordu bende sağdım biberonlar verdim.Önce emziriyodum elimden geldiğinde sonra da biberon..düzelince de emzirmeye devam istemeez diye korktum ama hiçte problem olmadı çok şükür.Şırıngayla çektim göğüs uçlarımı onu deneyebilirsin aslında
bende ayniyim plaj cnm anne aman bisi olur diye gozumden koruyorum onu anne olmak cok guzel bi duygumus inanamiyorum bu kucuk sey benimi diye bazen bakiyorum satlerce
bende ayniyim plaj cnm anne aman bisi olur diye gozumden koruyorum onu anne olmak cok guzel bi duygumus inanamiyorum bu kucuk sey benimi diye bazen bakiyorum satlerce
slm kızlar bende 19 02 2010da saat 09 45 te dünyaya geldi kızım normal olmadı sezeryana aldılar açılma olmamış bebeğimde kakasını yapmış karnımda kalp atışlarıda yavaşladı ondan normal olmadı bide bir haftadır sarılıkla uğraşıyoruz dün cuma gecesi yattı hastanede dün çıkardılar çok zor yaa bir gece nasıl geçti anlamadım ama şimdi kızımla beraberim çok mutluyum doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum hiç giremedim ne zamandır
slm kızlar bende 19 02 2010da saat 09 45 te dünyaya geldi kızım normal olmadı sezeryana aldılar açılma olmamış bebeğimde kakasını yapmış karnımda kalp atışlarıda yavaşladı ondan normal olmadı bide bir haftadır sarılıkla uğraşıyoruz dün cuma gecesi yattı hastanede dün çıkardılar çok zor yaa bir gece nasıl geçti anlamadım ama şimdi kızımla beraberim çok mutluyum doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum hiç giremedim ne zamandır