2010 Şubat Anneleri

melekçim plajcım allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah gzöünüz aydın

gece vardiyasi yaptiriyo kizim sizinde oyle mi kizlar ya gunduz uyuyo cok sakin gece ne istedigini bilmiyo sali dan beri en uuzun uyukum 2 sat yarin annem mevlut gibi kutlama yapcak yemekli kadincaza az yu dedim ikimizide deli ediyo vala ne zili kizim varmis dikislerde aciyo gece gece

melekçim plaj gözünüz aydın geçmiş olsun öpüyorum bebişleri

gözünüz aydın kızlar. analı babalı büyütün inş

41 haftam bitince artık müdahale edilecek sanırım. doktorum ne diyecek bilmiyorum. sezeryan mı der suni sancı mı der. ama ben suni sancıdan korkuyorum. ebe arkadaş da suni olma dedi.
aslında ben doğum eylemi başladıktan sonra hızlandırmak için yapılan suni sancıdan korkmuyorum ama hiç doğum eylemi başlamadan sadece suni sancıyla başlatılan doğum eyleminden korkuyorum.zamanı gelip sadece suni sancıyla hiçbir açılma yokken doğum yapan var mı. yardımınıza, tecrübelerinize ihtiyacım var

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama sık dişini.Bana da suni sancı verildi ama 3 cm açılmam vardı. Gerçi sezeryan oldum ama... Dr um açılma yokken sunniyi vermemişti. Ama sık dişini ben hiç ummadığım zamanda doğum yaptım. Merdiven in çık. Bol bol yürü sıcak duş al...Ama sabret. Bi de son günlerin eşinle güzel zamnlar geçir. Biz birbirimizi bile göremiyoruz şimdi ne yazık ki

Pplajcım Allah analı babalı büyütsün inşallah ah ah biz 5 gün hastanede kaldık delik deşik ettiler yavrumu Rabbim sağlık sıhhat versin büyüyünce unutucaklar inşallahkaydirigubbakcemile3

OO Melekcim Allah analı babalı büyütsün sonunda sende doğum yaptın demek şükürler ollsun.zemuszemus
Bende de o problem vardı canım ya sarılık olduğu içinde beslenmesi gerekiyordu bende sağdım biberonlar verdim.Önce emziriyodum elimden geldiğinde sonra da biberon..düzelince de emzirmeye devam istemeez diye korktum ama hiçte problem olmadı çok şükür.Şırıngayla çektim göğüs uçlarımı onu deneyebilirsin aslında

kızlar hepinizi teşşk ederim çok soğolun............evet çok güzel bi duyguymuş..............dün banyo ettirirken böle içim bi garip oldu ne kadar asum ve savunmasızlar yaaaaaaaaa........anneme hep aman anne dikkat et diye diye kafasını şişirdim

bende ayniyim plaj cnm anne aman bisi olur diye gozumden koruyorum onu anne olmak cok guzel bi duygumus inanamiyorum bu kucuk sey benimi diye bazen bakiyorum satlerce

ya kızlar 5 gün oldu halen ağrılarım bitmedi siz ne alemdesiniz gerçi benim bide miyomlarda alındıda biraz ağır oldu bana galiba........................her gün sabahlıyoz ya benim kızım memeyle uyuyokaydirigubbakcemile3

kızlar gözünüz aydın sizde kavuştunuz meleklerinize harika bir duygu dimi?Şeniz

melekçim plaj gözünüz aydın geçmiş olsun öpüyorum bebişleri

gözünüz aydın kızlar. analı babalı büyütün inş

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

bende ayniyim plaj cnm anne aman bisi olur diye gozumden koruyorum onu anne olmak cok guzel bi duygumus inanamiyorum bu kucuk sey benimi diye bazen bakiyorum satlerce

herkese teşş ederim canlara.s.

Gözünüz aydin kizlar Allah anali babali büyütsün
Hayirli evlatlar olsunlar insallah

Sanada hayirli olsun canim gözün aydin Allah saglikla büyütsün yavrunu

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Doğum yapan tüm arkdaşları tebirk ediyorum hepinizin gözü aydın o güzel duyguyu hepiniz yaşadınız sonunda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…