2010 Şubat Anneleri

aisee gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun...
e hadı kızlar subat bıttı kaldımı dogurmayan

aise gözün aydın canımallah analı bablı büyütsün.
kızlar nerdesiniz ya of of eskiden bölemiydi dolup taşardı burası ama bebişler bağlıyo elimizi kolumuzu iyi olsun kuzucuklar biz yine buluşuruz.

Biz de beklenen yolcumuza, kızımıza, canımıza kavuştuk çook şükür...
mucize isteyenlere gerçekten bu yeter...
anlatılmayıp yaşanacak duygulardanmış...

kızımız 39+4 de, 24 şubat çarşamba günü sabah 6.dan akşam 8.e kadar süren 14 saatlik yoğun doğum sancılarına rağmen
çok yukarıda olup doğum kanalına giremediği için, rahim ağzı 1cm.den fazla açılmadığı için ve suyunun 14 saat önce gelmiş olmasından dolayı normal doğumla gelemeyip, spinal sezeryanla dünyaya geldi... Hamdolsun yaradılışı tam...

Allah herkesin yavrusuna hayırlı ömür versin...

Canim gözün aydin Allah anali babali saglikla Büyütsün:nazar:

Biz de beklenen yolcumuza, kızımıza, canımıza kavuştuk çook şükür...
mucize isteyenlere gerçekten bu yeter...
anlatılmayıp yaşanacak duygulardanmış...

kızımız 39+4 de, 24 şubat çarşamba günü sabah 6.dan akşam 8.e kadar süren 14 saatlik yoğun doğum sancılarına rağmen
çok yukarıda olup doğum kanalına giremediği için, rahim ağzı 1cm.den fazla açılmadığı için ve suyunun 14 saat önce gelmiş olmasından dolayı normal doğumla gelemeyip, spinal sezeryanla dünyaya geldi... Hamdolsun yaradılışı tam...

Allah herkesin yavrusuna hayırlı ömür versin...

Canımmm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bi evlat olsun çok tatlı bi kısçemiz daha olmuşopuyorumnanaktan

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.önemli olan bebeğinin sağsalim dünyaya merhaba demesi.maşallah.

aşkolsun fato bizi merak etmiyomusun sempatiksalakcinni
maşallah ecrin dila hanıma 40ına giriyor desene.
mevlüt yapacakmısın canım yarın.

hepinizi merak ediyorum canem olurmu öyle şey
ben mevlütü 2hafta önce yaptım canım

Kızlar ya sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyosunuz

Havvacım güzel emzirdiğini düşündükten sonra serçe parmağını damağına koyuyorsun bir iki kere çekebilir o emme dürtüsünden devam ediyosa doymamıştır demişti hemşireler...
Bi de emerken ağlıyordu bizimki acaba doymuyo mu demiştim hemşirelere, ağladığı anda memeyi çıkarıp sık,eğer süt geliyosa doymamaktan değil başka bi sebepten ağlıyordur demişti...Hastanede kalmanın faydaları herşeyi soruyordum hemşirelerekaydirigubbakcemile3

Havvacım güzel emzirdiğini düşündükten sonra serçe parmağını damağına koyuyorsun bir iki kere çekebilir o emme dürtüsünden devam ediyosa doymamıştır demişti hemşireler...
Bi de emerken ağlıyordu bizimki acaba doymuyo mu demiştim hemşirelere, ağladığı anda memeyi çıkarıp sık,eğer süt geliyosa doymamaktan değil başka bi sebepten ağlıyordur demişti...Hastanede kalmanın faydaları herşeyi soruyordum hemşirelerekaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım...

Kızlar merhaba.Ben misafirlerimden ve kızımla ilgilenmekten vakit bulamıyorum fazla.Mesela şimdi kızımın emme saati geldi,düzene girdik çok şükür 2,5 saatte bir uyanıyor emmek için.Kimbilir neler oldu neler konuşuyosunuz ama geri kaldım çok.Göğüs ucu yaraları,kzımın sarılıktan iki gün hastanede kalışı derken günler geldi geçti işte.Fırsat buldukça girmeye çalışacağım.Doğum hikayemi de yazmak istiyorum gerçi çok değişik bir hikaye değil ama olsun.

şimdilik çıkıyorum,kendinize iyi bakın.Benim de sorularım var,sizinle konuşmak istediğim...

merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun evimize geldik kizimla bizi biraz tutular ozge hanim bi anda ciktigi icin rahime az hasar vermis dikislerim yuzunden salmadilar allaha sukur ciktik az sariligimiz var ama doktorumuz cok iyi dedi sut mememden veremiyorum cekerken kiziyo gogus uclarimi tutamiyo diye pompala sagiyorum herkez dogurdu ne guzel

Kızlar merhaba 24.02.2010 da kontrele diye gittiğimizde suyumuz baya azaldığından hemen sezeryana aldılar ve zaten plasenta kanalı kapadığından normal doğum şansın hiç yok dedi doktorum bende zaten istemiyorum dedim ve epudral anesteziyle 11:25 durunurum dünyaya geldi....ayrıyeten 3 tane miyomumda alındı iki ameliyat oldun dedi doktorum bayağı ağrılı oldu bu miyomlar yüzünden toplam 12 cm miyomlarımda alındı halen daha yürümekte zorlanıyorum...kızım 3.800 gr doğdu....doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve ayırmasın harika bi duygu içim gidiyo ona baktıkça topuk kanı alınırken çok ağladı bizde ağladık eşim hüngür hüngür ağladı kıyamıyoz ona ya salı tekrar alıncak onun derdindeyiz şimdi ...............

merhaba kizlar nasilsiniz biz bugun evimize geldik kizimla bizi biraz tutular ozge hanim bi anda ciktigi icin rahime az hasar vermis dikislerim yuzunden salmadilar allaha sukur ciktik az sariligimiz var ama doktorumuz cok iyi dedi sut mememden veremiyorum cekerken kiziyo gogus uclarimi tutamiyo diye pompala sagiyorum herkez dogurdu ne guzel

Kızlar merhaba 24.02.2010 da kontrele diye gittiğimizde suyumuz baya azaldığından hemen sezeryana aldılar ve zaten plasenta kanalı kapadığından normal doğum şansın hiç yok dedi doktorum bende zaten istemiyorum dedim ve epudral anesteziyle 11:25 durunurum dünyaya geldi....ayrıyeten 3 tane miyomumda alındı iki ameliyat oldun dedi doktorum bayağı ağrılı oldu bu miyomlar yüzünden toplam 12 cm miyomlarımda alındı halen daha yürümekte zorlanıyorum...kızım 3.800 gr doğdu....doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve ayırmasın harika bi duygu içim gidiyo ona baktıkça topuk kanı alınırken çok ağladı bizde ağladık eşim hüngür hüngür ağladı kıyamıyoz ona ya salı tekrar alıncak onun derdindeyiz şimdi ...............

kızlar gözünüz aydın sizde kavuştunuz meleklerinize harika bir duygu dimi?Şeniz

canım benim
özge hanımı mıncıklamak istiyorum valla
okadar nazlandı gelmek bilmedi zilli
gözün aydın hayırlı evlat olsun inş. canım

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
inş. en kısa sürede toparlanırsın
topuk kanını sorma bizde ağladık kızımla beraber
evlat bambaşka bişeymiş o ağladıkça içim gidiyo valla :ecrin_bebek:

herkes yavrusuna kavuştu şükür. bende şubat annelerine katıldım geç de olsa. ama hala anne adayıyım. 40 artı 2 deyim. 15 dakika sonra artı üç olacak bekliyorum.

cok saolun kizlar iyi dilekleriniz icin allah hepimizin evlatlarini anali babali saglikli buyutsun dilerim

X