Bebek Beslenmesi Anne sütü bağışlamak istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hangi testleri yaptırmalıyım kan değerlerim ve bulaşıcı hastalıklarım vs kontrol amaçlı yaptırdık ekstra bir şey gerekiyorsa yaptırayım

Niyetiniz çok güzel,ne mutlu 💜 ama maalesef çok da sağım yapmayın hiperlaktasyon olma ihtimaliniz de var ilerde. Bence sağımı bırakıp sadece bebeğinizin emerek göğüsleri terbiye etmesini sağlayın yoksa bunun sonu yok.

Ayrıca geçmişe yönelik sütleri bebek alsa ne olur ki. Daha iyi işte hasta olmaz. Kolostrum niyetine :))) arada bir ben veriyordum eski sütlerimden.

Niyetiniz çok güzel,ne mutlu 💜 ama maalesef çok da sağım yapmayın hiperlaktasyon olma ihtimaliniz de var ilerde. Bence sağımı bırakıp sadece bebeğinizin emerek göğüsleri terbiye etmesini sağlayın yoksa bunun sonu yok.

Ayrıca geçmişe yönelik sütleri bebek alsa ne olur ki. Daha iyi işte hasta olmaz. Kolostrum niyetine :))) arada bir ben veriyordum eski sütlerimden.
Teşekkür ederim ama mastitden dolayı sağıma mecbur kalıyorum doktora gittim zamanla düzeliceğini söyledi💖

Back
X