2010 Şubat Anneleri

meleksen,plaj,yaz.g,, gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş.

gözünaydın canım geçmiş olsun ......allah sağlık versinzemuszemus

merhaba kizlar nasilsiniz melekupos cnm bende de tik yok diye isyandadim o gun ama bi anda suyum geldi beli olmuyo su nisan veya sanci ne zaman gelicek insallah eli kulagindadir bebisin gelmeyi benimkide zorla geldi dogum hikayemi yazmaya baslarsam roman olcak resmen kaydirigubbakcemile3

canı allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

herkes yavrusuna kavuştu şükür. bende şubat annelerine katıldım geç de olsa. ama hala anne adayıyım. 40 artı 2 deyim. 15 dakika sonra artı üç olacak bekliyorum.

kız anam sen marta kaydınkaydirigubbakcemile3 .hayırlısı olsun canım...az kaldı sabret..

ilk başlar öyle canım.idare et 20.günlükten sonra düzeldi benimki..

allah analı babalı büyütsün canım...

kızlar bügun bir aylık oldugumuzdan doktor amcamıza gittik...
4.240 olmuş kilosu.57 cm de boyumuz var.maşşalh herşey yolunda doktor gayet iyi dedi.ordan çıktık saglık ocagına aşımızı olduk.igne girerken bi aglar gibi oldu zavallım sonra gözlerini kapatıp uyudu.ohh dedim.sevindim.şimdi uyuyo.bi bakayım dedim..

ya ben şimdi burayı yazdımya diger topikleredemi yazacagım.yok anacım yazmayayım.bi yerde buluşsuk iyi olacak.özellikle bir kaç ay sonra iyice hareketleneceklr. ozaman zor olun pc ye girmek.
bizi artık gözüyle takip ediyo.ben saga gidiyom saga bakıyo.oyy çok hoşuma gidiyo ya.tekrar tekrar yapıp duruyorum kızın kafası dönecek yakındakaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

oyyyyy masallahh yaaa sutun yaramıs ne guzel :lepi:
bızımde haftaya pzt konrrol bakalım ne dıcek doktor aplamız

şimdi nst den geldim. sancın yok dediler. kalbi de iyi. ama makinadayken sancının ne olduğunu öğrendim sanırım. karnım çok hafif sertleşmişti ama acısız. öle olunca bir baktım ki kağıtta ibre 20 den 40 çıktı. demekki kasılma böle bişi :) doktora gösterdim sancın yok dedi. çarşambaya kadaR beklicez. olmazsa perşembe keser alırız dedi :)

çok takip ettim ben seni. çok merak ediyorum senin doğum hikayeni ve özeniyorum normal doğum olduğun için sana.

canım gözün aydın Allah nalıbabalı büyütmeni nasip etsin

PAPATYA MAŞALLAH arıı hepimizin başına ya benim sü az çk cnım sıkkın aksilik iştahım çk kesik pek bişide yiyemiyorum

Kızlar hepinize merhaba, uzun bir aradan sonra şimdi girebildim. gecmisi okumaya calıstım ama oku oku bitmiyor. Herkes iyi herşey yolunda gibi gorunüyor. Biz 35 günlük olduk :) bugün doktor kontrolune gittik. 4 kg olmus oglum. dogdugunda 2.600 dü. Sutüm az diye uzuluyordum ama yaramıs sanırım. Bende tamamen iyilestim. Evde oglumla cebellesip duruyoruz. Babamız ogluna aşık oldu resmen. Evde boyle bir ufaklıkla yaşamak harika birsey. tüm zorluklarına ragmen. Hepinize selamlar sevgiler.

Selamlar kızlar. Bu veletten yazmaya bi türlü fırsat bulamadım. Girip okuyorum yazasıya uyanıyor :) Gelen gidenle uğraş derken Cumartesi günü mevlüdümüzü de yaptık atlattık çok şükür.

Rüveydacım kızın hastalanmış ama neyseki atlatmışsınız gelmiş geçmiş olsun.
Meleksencim senin nazlı kız gelmiş sonunda gözün aydın. ıstediğin gibi de normal olmuş ne güzel.

Kızlar biz de meme için çok mücadele verdik ilk günler. Sütüm çoğalınca biraz düzene girdik ama çok inatçı bir oğlum var. Ağlarken falan mümkün değil memeyi almıyor sakinleştirene kadar canımız çıkıyor. Bazen 40 dk emiyor bazen 10 dk. Endişeleniyorum tabi acaba yetiyor mudur besliyor mudur diye. Sanki iki günlükken daha tombikti yüzü bile küçüldü gibi geliyor. Bi yandan da fazla mı kuruntu yapıyorum acaba diyorum. Pazartesi sağlık ocağında tartılmaya gidicez dört gözle bekliyorum inşallah az da olsa kilo almıştır oğlum.
Şimdi uyuyorken gireyim de bi selam vereyim dedim. Birazdan mesai başlar bizim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…