sanırım doğurmayan kalmadı. 40 artı 3 bitiyor benimde :)) az kaldı sizin aranıza girmeye
gözünaydın canım geçmiş olsun ......allah sağlık versinzemuszemusslm kızlar bende 19 02 2010da saat 09 45 te dünyaya geldi kızım normal olmadı sezeryana aldılar açılma olmamış bebeğimde kakasını yapmış karnımda kalp atışlarıda yavaşladı ondan normal olmadı bide bir haftadır sarılıkla uğraşıyoruz dün cuma gecesi yattı hastanede dün çıkardılar çok zor yaa bir gece nasıl geçti anlamadım ama şimdi kızımla beraberim çok mutluyum doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum hiç giremedim ne zamandır
canı allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Kızlar merhaba 24.02.2010 da kontrele diye gittiğimizde suyumuz baya azaldığından hemen sezeryana aldılar ve zaten plasenta kanalı kapadığından normal doğum şansın hiç yok dedi doktorum bende zaten istemiyorum dedim ve epudral anesteziyle 11:25 durunurum dünyaya geldi....ayrıyeten 3 tane miyomumda alındı iki ameliyat oldun dedi doktorum bayağı ağrılı oldu bu miyomlar yüzünden toplam 12 cm miyomlarımda alındı halen daha yürümekte zorlanıyorum...kızım 3.800 gr doğdu....doğum yapan herkesi tebrik ederim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve ayırmasın harika bi duygu içim gidiyo ona baktıkça topuk kanı alınırken çok ağladı bizde ağladık eşim hüngür hüngür ağladı kıyamıyoz ona ya salı tekrar alıncak onun derdindeyiz şimdi ...............
herkes yavrusuna kavuştu şükür. bende şubat annelerine katıldım geç de olsa. ama hala anne adayıyım. 40 artı 2 deyim. 15 dakika sonra artı üç olacak bekliyorum.
gece vardiyasi yaptiriyo kizim sizinde oyle mi kizlar ya gunduz uyuyo cok sakin gece ne istedigini bilmiyo sali dan beri en uuzun uyukum 2 sat yarin annem mevlut gibi kutlama yapcak yemekli kadincaza az yu dedim ikimizide deli ediyo vala ne zili kizim varmis dikislerde aciyo gece gece
slm kızlar bende 19 02 2010da saat 09 45 te dünyaya geldi kızım normal olmadı sezeryana aldılar açılma olmamış bebeğimde kakasını yapmış karnımda kalp atışlarıda yavaşladı ondan normal olmadı bide bir haftadır sarılıkla uğraşıyoruz dün cuma gecesi yattı hastanede dün çıkardılar çok zor yaa bir gece nasıl geçti anlamadım ama şimdi kızımla beraberim çok mutluyum doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum hiç giremedim ne zamandır
kızlar bügun bir aylık oldugumuzdan doktor amcamıza gittik...
4.240 olmuş kilosu.57 cm de boyumuz var.maşşalh herşey yolunda doktor gayet iyi dedi.ordan çıktık saglık ocagına aşımızı olduk.igne girerken bi aglar gibi oldu zavallım sonra gözlerini kapatıp uyudu.ohh dedim.sevindim.şimdi uyuyo.bi bakayım dedim..
merhaba kizlar nasilsiniz melekupos cnm bende de tik yok diye isyandadim o gun ama bi anda suyum geldi beli olmuyo su nisan veya sanci ne zaman gelicek insallah eli kulagindadir bebisin gelmeyi benimkide zorla geldi dogum hikayemi yazmaya baslarsam roman olcak resmen kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısıyla sende kavuşursun inş.bebişine canım....
teşekür ederim canım. sizden karşılık almak ne güzel
oyyyyy masallahh yaaa sutun yaramıs ne guzel :lepi:
bızımde haftaya pzt konrrol bakalım ne dıcek doktor aplamız
slm kızlar bende 19 02 2010da saat 09 45 te dünyaya geldi kızım normal olmadı sezeryana aldılar açılma olmamış bebeğimde kakasını yapmış karnımda kalp atışlarıda yavaşladı ondan normal olmadı bide bir haftadır sarılıkla uğraşıyoruz dün cuma gecesi yattı hastanede dün çıkardılar çok zor yaa bir gece nasıl geçti anlamadım ama şimdi kızımla beraberim çok mutluyum doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum hiç giremedim ne zamandır
kız bende karşılık verdim anacım görmedin