2010 Şubat Anneleri

çok sevindimm gözün aydın allah yaşatmasın bi daha inş

zeynep gülşah çok sağolun a.s.
birazdan gelecek bebeğim bekliyorum gözlerim yollarda

rüveydacım çok geçmiş olsun.gözün aydın bak geldi sonunda meleğin eve.bol bol sarıl kokla güzel kızını.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

ayşegülcüm ve zehracım bizim oğlanda memeye yapışık gezmek istiyo sürekli emiyo memede uyumak istiyo yatağına bırakınca 10 dk sonra uyanıyo yalancı meme kullanmak istemiyorum sonradan bırakması zor olur diye ama böylede hiç bi iş yapamıyorumki şimdi annemler var ya onlar gidince asıl o zaman ne yapıcam ben :uhm:

ayy canım çook sevindim..hadi gözün aydın.öp kokla kızın.bir daha ayırmasın rabbim.son olsunnn....

canım benim zeyno üçcüncü ay başlamıştı emzige.7.ay kendi bıraktı..bunuda fazla alıştırmamak koşuluyla istiyorum emzigi...

Canım gözün aydın. Allah ayırmasın bir daha inşallah

valla havva hem bebeğin var hemde herkese tiker yetiştiriyosun. maşallah sana :)

Son düzenleme:
Biz de beklenen yolcumuza, kızımıza, canımıza kavuştuk çook şükür...
mucize isteyenlere gerçekten bu yeter...
anlatılmayıp yaşanacak duygulardanmış...

kızımız 39+4 de, 24 şubat çarşamba günü sabah 6.dan akşam 8.e kadar süren 14 saatlik yoğun doğum sancılarına rağmen
çok yukarıda olup doğum kanalına giremediği için, rahim ağzı 1cm.den fazla açılmadığı için ve suyunun 14 saat önce gelmiş olmasından dolayı normal doğumla gelemeyip, spinal sezeryanla dünyaya geldi... Hamdolsun yaradılışı tam...

Allah herkesin yavrusuna hayırlı ömür versin...

selam kızlar doğurmayan kaldımı
bizim yarın kırkımız çıkıyo neler yapıyo yahu kırkında

Rüveyda canim hadi gözün aydin Allah bidaha ayirmasin yavrunu kollarindan insallah

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah

sağol havacım ben uzun süredir giremedim nete senle melekseni merak ettim
doğum oldu demi

gözünaydın cnaımm sende kavuşmuşun inş sağlıkla büyütürsün bebeğini

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.önemli olan bebeğinin sağsalim dünyaya merhaba demesi.maşallah.

sağol havacım ben uzun süredir giremedim nete senle melekseni merak ettim
doğum oldu demi

aşkolsun fato bizi merak etmiyomusun sempatiksalakcinni
maşallah ecrin dila hanıma 40ına giriyor desene.
mevlüt yapacakmısın canım yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…