2010 Şubat Anneleri

PAPATYA MAŞALLAH arıı hepimizin başına ya benim sü az çk cnım sıkkın aksilik iştahım çk kesik pek bişide yiyemiyorum

inşallah canım.ya tartılmadan bilemezsin sütünün yarayıp yaramadıgını.doktor sana der zaten mamaya geç yada geçme diye.dur endişlenme.bide yemer öönemli degil bol su iç...ama maalesef ben çottalı yiyorum.off dayanamıyorum..

özür dilerim atlamışım :) kolay gele sana da

sagol canım.yaa sen hala dogurmadınmı bugünde....

oy maşallah annesi yaramış sütün.bende üzülüyordum amam öyle olmuyormuş benimkide iyi çıktı.kız evlat dogar dogmaz aşık olunuluyo tabiki.onlardan güzel aşk mı var...

canım allah kabul etsin mevlüdünüz.almıştın annesi kilo takmayın kızlar.psikolojide önemli sütün artması için...

sabahları taş gibi gögsüm oluy süt dolu.eme eme akşam 6 gibi yumuşamaya başlayo bende artık süt bitiyo gece ne yapacagım deyip duruyordum ilk zamanlar ayy gece elimle gögsün ucuna bi bastırdım süt fışkırdı.yani yumuşak olmasıda önemli degilmiş.süt varmış meger.önemli olan bebegin emiş gücü.o iyi emdikçe süt çogalıyo...

dün ilk kez kızımı gezmeye teyzesine götürdük akşam.gerçi ilk çıkışı degil dana 15.gün demiştimya dogum sonrası misafirlerim olacak diye misafirleri yemege çıkardık.kızım ilk kez restoranda gittikaydirigubbakcemile3 ama canım ya biz yemegimizi yedik.biraz dolaştık eve geldik anca öyle uyandı bizi rahatsız etmedi.bide 22.gün alışveriş merkezine gittik.ama arabayla oluyo bunlar hemen grip alıp çıkıyoruz toplam 15-20 dk oluyo.yani ilk uzun misafirligimiz dün oldu....

sabah 9 buçukta çok az pembemsi , kahverengi bir nişanım geldi.:) sancım yok bekliyorum. doktoru da aramadım. hastane çok yakın.40 artı 5 deyim.

sabah 9 buçukta çok az pembemsi , kahverengi bir nişanım geldi.:) sancım yok bekliyorum. doktoru da aramadım. hastane çok yakın.40 artı 5 deyim.
hadi bakalım canım güzel haber ver bize meleğini kucağına alırsın bugün yarın ayy ne heycanlı bu bekleyiş dimi canımya allah yardımcın olsun......opuyorumnanaktan

zeynep--srpp kızlar arada böle haberler verin işte unutmayın biziiiklava:

ayşegül maşallah valla biz iki defa hastaneye çıktık 1defada anneannesine gittik ben yıkandım fazla durmadık benim eşim takıntılı mikrop kaparmış çocuk iki hafta daha sabredicekmişiz ayy deli ediyo beni patladım evde zaten hamileliğimin son haftaları hiç çıkamadım kar vardı buzlu diye.. neyse az kaldı bu hafta sonuda mevlüt olucak annemdeoraya giderim öteki hafta sonuda 40 çıkıyo ozamanda gideriz anneme kırk tasıyla kırklıycakmış bizi nasıl olcaksa kaydirigubbakcemile3

valla bekleket zor iş canım.sabret allah yardımcın olsun..

zehra burda hava muhteşem.artık yaz geldi.dün doktora gittik.valla arabanın içinde piştik resmen.giysilerden buharım çıktı.alahyaya yaz erken geliyor biliyosunuz.hatta eşim hafta sonu çıkalım gezelim diyo.benimkide çok serbest bişey olmaz diyo.hava güzel olduktan sonra çıkarım ben bee.kırkımızada az kaldı haftaya kırklıyoruz.ama ben birşey yapmadım zeynepte .defnendede yapmayı düşünmüyorum...

merhaba kizlar naislsiniz topikte kimse yok malum herkezin bitane yaramazi var bende ozge hanimin cicilerini utuluyodum az mola verdim annem evde nasil olsa havalarda yaz gibi vala ya ev bahce nasil sicak
melekupus cnm hadi melegin geliyo allah yardimcin olsun agrisiz siziisiz bi avazda al yavrunu kucagina kolarina dilerim

merhaba cnm aynen oyle valla hepımızın elı işte.napalım.ben senın dogunmun merak edıyodum epıdural normal olmussun galıba nasıl oldu rahat gectımı dogumun

kızlar. sabah gelen pembemsi kan. nişan değilmiş. ben evde bekledim sancım gelsin diye gelmedi. eşim eve gelince doktorunu arasana dedi. aradım. acile git doğum başlamıştır dedi. acile gittim. açılmam yokmuş o gelen akıntıymış. ki bu ilk defa oluyor. nst iyi, suyu az ama 2 gün kadar daha durabilir.suni sancıdan bile bahsedilmiyor. sanırım perşembe sezeryan olucak.valizlerle gidip valizlerle döndük :) sizin nişan nasıl bir şeydi ki.

internette okuduğum tanımlamaya uyuyor aslında benden gelen önce pembemsi çok az sonra kahverengi hani adet biterken gelen renkte akıntı kıvamında.olmuşum 40 artı 5 şimdiye kadar hiç kanlı akıntım da yoktu. şimdi nereden çıktı. doktorumda doğum başlamıştır dedi. ama yok açılma. :):)

e artık bugün yarın dogurursun artık.hadi hayırlısı
:teytey:

selam kızlar, cadı kızımla ve misafir akınyla boğuşmaktan nete giremiyorum hala. bi de üstüne grip oldum ki sormayın

bugün yarı kırkımız: 20 günlük oldu meleğim. hamileykenkinin aksine zaman çabuk geçiyor. doktor kontrolümüz de vardı. 4160 gr ve 53 cm olmuş miniğim. çok şükür herşey yolunda. hormon testi yapıldı bi de: sonucunu da yarın alıcam. inş bi sorun çıkmaz.

umarım herkes ve melekleriniz iyidir. biraz büyüsünler: onların dedikodularını yaparız artık.

öpüldünüz. (artık göbüşlerden değil)

SıZı SEVıYORUM ÇOOOOOOOOOOOOOK opuyorumnanaktan

anacım şu ticker olayının değişimini yapamadım ben yine. format uygun değil falan diyo. hayrına bilen biriniz yapıverir misiniz? özelden link atarsanız da çok makbule geçer. (çok şey istemedim umarım)

11 şubat - Miray

şimdiden teşekkür ederim.

hulişim yaptım gonderdım ozelden ama ıns olmustur tatlım :)

Kızlar bebek doğdu topuğundan kan aldılar ve iki gün sonra çocuk servisine gelin dediler gittik. Doktor şöyle bi baktı bebek sağlıklı dedi tekrar topuk kanı gerekiyormuş ama burda yaptırmayın sağlık ocakları ne olursa olsun tekrar kendileri yapıyorlar dedi boşu boşuna çocuğun canı iki kere yanmasın. Sağlık ocağına gittik kan alındı. Çocuk doktoru bir ay sonra gelirsiniz dedi. Sağlık ocağı da hemen hemen bi ay sonraya gün verdi bi aşı için. Normal mi bunlar? Sanki daha çok işlem yapılmalı gibi. Başka testler kontroller falan olmuyor mu? Bebek doğuyo bi ay bişey yapılmıyo mu?

slm kızlar cookk uzun bı aradan sonra nasılsınz bebıslerden fırsat bulup nete gırmek cok zor valla umarım herkes ııdır

meraklenma ayrı birşey degil.defne dogdu bir kaç saat sonda özel hastane izin verirseniz burdada topuk kanı alalım .bizde görelim.zaten saglık ocagı alıyo ama bizdede bulunsun dedi.imzaladık kabul ettik.dogdugunda özel hastane toputktan kan aldı.7.gün saglık ocagına gittik ordada topuktar kan aldılar o rutin olan şey zaten.sonra aşı için bebek bir aylık olunca gelin dedilir.bizde geçen gittik bir aylık oldu.ignemizi yaptı tarttı.boyu baş çevresi o kadar tamam dediler.bir ay sonra tekrar gelin ...başka bişey olmaz yani anca aşılar içir gidiliyo...yani bizde iki kez topuktan kan aldırdık...

slm kızlar cookk uzun bı aradan sonra nasılsınz bebıslerden fırsat bulup nete gırmek cok zor valla umarım herkes ııdır

iyiz canım öyle oluyo..sen nasılsın nasıl gidiyo bebekle hayat...varmı bi sorun..

kızlar müjdeeeeeeee
BALSURAT HAMıLEYMıŞŞŞŞŞŞŞŞ..
hamile topiginde okudumm.çok sevindim...

kızlar bebişinize mutlaka batın ultrasonu yaptırıp iç organlarını kontrol ettirin bazı bebekler doğüuştan tek böbreklı yada organlarının yeri ters olabiliyormuş...

kızlar bebişinize mutlaka batın ultrasonu yaptırıp iç organlarını kontrol ettirin bazı bebekler doğüuştan tek böbreklı yada organlarının yeri ters olabiliyormuş...

dogru olabilirdeee.bilmem bi danışayım doktora..sen yaptırdınmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…