benim başıma gelmedi ama öle söleyenleri duydum doğuma yakın ishal olunurmuş hadi hayırlısı ...40 haftamı doldurdum. ne yesem ishal oluyorum. doğum belirtisimidir acaba taze anneler. sizdede de varmıydı?
kızlar benim tatlı ikizlerim Ayşenur ve Çınar Emir'im de 15 Şubat pazartesi günü genel anestezi ve sezeryanla geldiler dünyaya..darısı sırasını bekleyen tüm anneciklerin başına inşallah..
dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama
hepiniz çok sağolun kızlar
krem kullandım o göğsümde kanama kalmadı da hala acı çok ama olsun artık hiçbirşey umrumda değil
pompa da aldık göğüs kalkanı da. babası paraya kıydı mecburen o da pişman oldu aldırmadığına
hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil
ben yine primaya devam edeyim değiştirmekten de korkuyorum. bizim bir akrabanınki mantar olmuş dktor prima kullan demiş.
yazmayı unuttuğum şey varsa kusura bakmayın
dikişlerden dolayı oturamıyorum
bebğim gelse evime, sesi kulaklarımda çınlıyor her an. ne kadar zormuş. bebği hastanede olan herkese Allah sabır versin.
her an kokusu burnuma geliyor senağlama
40 haftamı doldurdum. ne yesem ishal oluyorum. doğum belirtisimidir acaba taze anneler. sizdede de varmıydı?
dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama
valla canım ben veriyom napim zor alıyo ama alıştırdım.. yok başedemedim. emiyo 10 dakika uyuyo yerine koyuyom hop geri uyanıyo hele gece ööle zor oluyoki doyduğunu anlamıyom bazen 40 dakika emziriyom uyanıp ağlıyo tekrar veriyom acaba emmeyimi beceremiyo. ama yutkunmasını duyuyom beceremese öle guluk diye yutmazmışkızlar benim kız akşam bi kustu nasıl.offf canım sıkıldı çok emdi emdi bıraktı durdu bi çıkardı.çocugunda üstü başı benimde üstüm başım mahvoldu.offf karar verdim emzik veecegim.sürekli emmek istiyobee karnı doyuncada emiyobhaliylede kustu.böyle olmayacak emzikle midesini rahatlatmam lagzım.en azından akşamları vermeyi düşünüyorum..
hepiniz çok sağolun kızlar
krem kullandım o göğsümde kanama kalmadı da hala acı çok ama olsun artık hiçbirşey umrumda değil
pompa da aldık göğüs kalkanı da. Babası paraya kıydı mecburen o da pişman oldu aldırmadığına
hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil
ben yine primaya devam edeyim değiştirmekten de korkuyorum. Bizim bir akrabanınki mantar olmuş dktor prima kullan demiş.
Yazmayı unuttuğum şey varsa kusura bakmayın
dikişlerden dolayı oturamıyorum
bebğim gelse evime, sesi kulaklarımda çınlıyor her an. Ne kadar zormuş. Bebği hastanede olan herkese allah sabır versin.
Her an kokusu burnuma geliyor senağlama
canım seninde kandilin mübarek olsunhulen csnm seninde kandilin mübarek olsun....
Kızlar hayırlı kandiller dilerim sütünüz bol bebişleriniz uslu olur çabucak büyürler
ver canım alışsın yoksa dedğin gibi çok zorkızlar benim kız akşam bi kustu nasıl.offf canım sıkıldı çok emdi emdi bıraktı durdu bi çıkardı.çocugunda üstü başı benimde üstüm başım mahvoldu.offf karar verdim emzik veecegim.sürekli emmek istiyobee karnı doyuncada emiyobhaliylede kustu.böyle olmayacak emzikle midesini rahatlatmam lagzım.en azından akşamları vermeyi düşünüyorum..
bu arada arkadaslar hepinizin mubarek kandilini kutluyorum
allah yuvalarimizdan huzuru sagligi bereketi ve mutlulugu hiç eksik etmesin
tüm dualarimizi kabul etsin ınsallah
merhaba kızlar sabahdan beri girmek istiyorum.ama bugün yarı kırkımızı yaptık.daha doğrusu yarın ama bir gün önceden yapmak iyiymiş diye.oğlumu yıkadık.bende yıkandım.sonra misafir geldi giremedim size meleksen den haberler getirdim.
23 saat süren sancılardan sonra, epidural normal doğumla akşam saat 21:21'de 3.700 gr doğup sonradan 3.550 ye düşerek dünyaya merhaba demiş özge bebek.
Allah analı babalı büyütsün.melek arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle her ikisinede maşallah
slmm kızzlarr bende öyküm için ticker istiyorum nasıl yapıyosunuzz bilen varsa anlatabilirmi acaba:)))