2010 Şubat Anneleri

40 haftamı doldurdum. ne yesem ishal oluyorum. doğum belirtisimidir acaba taze anneler. sizdede de varmıydı?
benim başıma gelmedi ama öle söleyenleri duydum doğuma yakın ishal olunurmuş hadi hayırlısı ...

kızlar benim tatlı ikizlerim Ayşenur ve Çınar Emir'im de 15 Şubat pazartesi günü genel anestezi ve sezeryanla geldiler dünyaya..darısı sırasını bekleyen tüm anneciklerin başına inşallah..

maşallah allah analı babalı büyütsün..

dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama

ayy canım geçmiş olsun çok üzüldümm.inşallah en kısa sürede kollarına alırsın tekrar..

ya sorun ne neden olmuş bizde bi haber ver.canım yaa allahhacil şifalar versin...

40 haftamı doldurdum. ne yesem ishal oluyorum. doğum belirtisimidir acaba taze anneler. sizdede de varmıydı?

evet bazen öyle derler.sen yinede hazırlıklı ol.zaten 40.ı doldurmuşsun bugün yarın gelir bebegin...

kızlar benim kız akşam bi kustu nasıl.offf canım sıkıldı çok emdi emdi bıraktı durdu bi çıkardı.çocugunda üstü başı benimde üstüm başım mahvoldu.offf karar verdim emzik veecegim.sürekli emmek istiyobee karnı doyuncada emiyobhaliylede kustu.böyle olmayacak emzikle midesini rahatlatmam lagzım.en azından akşamları vermeyi düşünüyorum..

dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama

Canim benim çok çok geçmis olsun Allah acil sifalar versin minik yavruna dualarim seninle. Insan özlemezmi yavrusunu üzme sen kendini sütün kesilmesin

valla canım ben veriyom napim zor alıyo ama alıştırdım.. yok başedemedim. emiyo 10 dakika uyuyo yerine koyuyom hop geri uyanıyo hele gece ööle zor oluyoki doyduğunu anlamıyom bazen 40 dakika emziriyom uyanıp ağlıyo tekrar veriyom acaba emmeyimi beceremiyo. ama yutkunmasını duyuyom beceremese öle guluk diye yutmazmış

rÜveyda canım benım geÇmıŞ olsun ÜzÜlme allah Şıfa versın yavruna

Bu arada arkadaslar hepinizin mubarek kandilini kutluyorum
Allah yuvalarimizdan huzuru sagligi bereketi ve mutlulugu hiç eksik etmesin
Tüm dualarimizi kabul etsin Insallah

canım benim allah yardımcın olsun ben çok iyi biliyorum canım malum benimkide hastanede başladı hayatına üzme kendini mis kokulun iyleşip gelecek yanına

hulen csnm seninde kandilin mübarek olsun....

Kızlar hayırlı kandiller dilerim sütünüz bol bebişleriniz uslu olur çabucak büyürler
canım seninde kandilin mübarek olsun
ver canım alışsın yoksa dedğin gibi çok zor
bu arada arkadaslar hepinizin mubarek kandilini kutluyorum
allah yuvalarimizdan huzuru sagligi bereketi ve mutlulugu hiç eksik etmesin
tüm dualarimizi kabul etsin ınsallah

canım benim seninde kandilin mübarek olsun.amin canım benim.

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar...
RÜVEYDA canım çok geçmiş olsun... Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Caım ya en sonunda aldı kollarına demek bebişini....Allah analı babalı büyütsün...

slmm kızzlarr bende öyküm için ticker istiyorum nasıl yapıyosunuzz bilen varsa anlatabilirmi acaba:)))

daha doğum yapmamış kimse kalmadı mı normal olsun derken 40 kı bitirdik.yoldaş arıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…