2010 Şubat Anneleri

selam kızlar herkese hayırlı kandıller aılelerımızde daha nıce kandıllere ınsallah...

dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama
ruvuscum cok gecmıs olsun uzulme canım toparlar hemen orda olması cok daha ıyı daha ıyı bakılıyodur daha kısa zamanda toparlar bebegın. Rabbım acıl sıfalar versın...
kızlar benim kız akşam bi kustu nasıl.offf canım sıkıldı çok emdi emdi bıraktı durdu bi çıkardı.çocugunda üstü başı benimde üstüm başım mahvoldu.offf karar verdim emzik veecegim.sürekli emmek istiyobee karnı doyuncada emiyobhaliylede kustu.böyle olmayacak emzikle midesini rahatlatmam lagzım.en azından akşamları vermeyi düşünüyorum..
bugunde ıpek fena kusuyor. sureklı emme modunda cırt cırt kusuyo ya yalancı meme de vermek ıstemıyorum offfff of kafamçokkarıştı

günaydın herkese,
Akpak canım çok geçmiş olsun .
Meleksen Özgeye kavuşmuşsun en sonunda gözünaydın allah analı babalı büyütsün canım..

ayy ne heyecanlı zamanlar geçiriyorum. belime hafifi bir sızı girse aaa geliyor mu diyorum :) ama artık ne normal doğum diyorum ne sezeryan . allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin. sabırsızlıkla bekleyen, nasıl doğurucam diye düşünene anneler her şeyi unutmuş, bebeğimin gazı var canı yanıyor, sütüm yetmiyor, sarılık olacak korkularıyla her şeyi unutuyor. allah hepsine sağlık sıhhat versin .

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Akpak canım çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle

peki bu şubat anneleri listesi nerde. bir türlü bulamıyorum .

Canım liste ara sayfalarda bi yerlerde.. Ben de bilmiyom nerde...

günaydın güzel annelir..
ya bu topikte yine buluşsak olmuyormu......

Evet topikleri birleştirelim bence de...Ben ikisine birden yetişemiyom:bbo:

kızım geliyooooooooooorrrrrr
kızım geliyooooooooooorrrrrr!!!!!!!!! :sm_cool:
iyi olmuş teyzeleri :sm_cool: evimizin nuru ışığı güneşi geliyor
Allah hiçbirimize göstermesin bebişlerimize sağlık versin anneciğinden hiçbirini ayırmasın!
dualar ettiniz çok sağolun
zaten mümin biri mümin bir kardeşine dua edince melekler de Allaha onun için dua ederlermiş. ben de meleklerle sizlere bebişlerimize dua edeyim
çok mutluyum. öutluluktan ağlayacağım nerdeyse gözlerim doluyor senağlama

kızım geliyooooooooooorrrrrr!!!!!!!!! :sm_cool:
iyi olmuş teyzeleri :sm_cool: evimizin nuru ışığı güneşi geliyor
Allah hiçbirimize göstermesin bebişlerimize sağlık versin anneciğinden hiçbirini ayırmasın!
dualar ettiniz çok sağolun
zaten mümin biri mümin bir kardeşine dua edince melekler de Allaha onun için dua ederlermiş. ben de meleklerle sizlere bebişlerimize dua edeyim
çok mutluyum. öutluluktan ağlayacağım nerdeyse gözlerim doluyor senağlama

gozun aydınnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

X