2010 Şubat Anneleri

Canlarım. Geçmişi okumam mümkün değil. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah herkesin evlatlarını hayırlı, ana baba kıymeti bilenlerden eylesin.
Ben doğum öykümmü yazmaya gidiyorum...

kocam bilgisayar başında oyun oynuyordu :eek:klava: yeni kalktı
yarın sabah 6 da hastanede olacağım. doğum başlatılacak inşallah sorunsuz geçer dua edin nolur
bugün çok sinir olduğum şeyler yaşadım eşimin ailesi tarafından gelince anlatırım
bundan sonraki girişimde kızım elif erva'm yanımda olacak boshayallersmile

Ayy canım bu saatte doğurmuşsundur. Allah anallı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun.

kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm

Melekçim ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bir avazda kurtulursun. babacığınız da sağ salim gelir yanınıza tez vakitte.

merhaba kızlaaarrrr
uzun zamandır giremiyorum klübe ...sonra da malum doğum ,bebek derkennn, nihayet bebeğim dünyaya geldi çok şeker bir kızım var.biraz uykusuz ve gazlı ama olacak o kadar...geceleri keyifle kalkıyorum onu uykulu gözlerle bile izlemek çok keyifli...
epidural sezeryanla doğum yaptım çok kolay geçti.ilk gün gece çok ağrım oldu ..ama o anı yaşamak çok keyifliydi eşimde benimle birlikte doğuma girdi,bana müthiş güç verdi .bebeğimizi eşimin kucağına verdiler doğardaoğmaz hem titriyor hem ağlıyordu...(tabi bende) o an herşeye değerdi ....
Allah bu güzel duyguyu olmayanlara da nasip etsin.yeni annaelere babalara hayırlı olsun bekleyenleri de kısa zaman da kurtarsın..

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayılı evlat olsun...

havvacım bebeğin hayırlı olsun.çok şükür sende kurtuldun canım.gözün aydın.........

kizlar iyi geceler benim suyum geldi sat 5 te burdaki sat 6 da acildedim beni 3 sat yatirdiler nts ye bagladilar sancilarim cok dil ve aciklik 2 cm di eve gonderdiler yakin diye evde bekle diye sanclarimi bekliyoum dua edin kizim gelmeye calisiyo buyum cok geldi ve hala geliyo bol su meyve suyu iciritiyola insallah tek vakite gelir kizim

Allah yardımcın olsun meleksen...
belki de şu an kızın yanındadır opuyorumnanaktan karnında değil... kaydirigubbakcemile2
hayırlı bir ömrü olur inşaAllah...

melekcim dualarımız seninle.hadi canım özge'yi de al gel aramıza seni bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlaaarrrr
uzun zamandır giremiyorum klübe ...sonra da malum doğum ,bebek derkennn, nihayet bebeğim dünyaya geldi çok şeker bir kızım var.biraz uykusuz ve gazlı ama olacak o kadar...geceleri keyifle kalkıyorum onu uykulu gözlerle bile izlemek çok keyifli...
epidural sezeryanla doğum yaptım çok kolay geçti.ilk gün gece çok ağrım oldu ..ama o anı yaşamak çok keyifliydi eşimde benimle birlikte doğuma girdi,bana müthiş güç verdi .bebeğimizi eşimin kucağına verdiler doğardaoğmaz hem titriyor hem ağlıyordu...(tabi bende) o an herşeye değerdi ....
Allah bu güzel duyguyu olmayanlara da nasip etsin.yeni annaelere babalara hayırlı olsun bekleyenleri de kısa zaman da kurtarsın..

canım allah analı babalı büyütsün..maşalah annesi.

kizlar iyi geceler benim suyum geldi sat 5 te burdaki sat 6 da acildedim beni 3 sat yatirdiler nts ye bagladilar sancilarim cok dil ve aciklik 2 cm di eve gonderdiler yakin diye evde bekle diye sanclarimi bekliyoum dua edin kizim gelmeye calisiyo buyum cok geldi ve hala geliyo bol su meyve suyu iciritiyola insallah tek vakite gelir kizim

ayyy hadi çok şükür kurtuluyosun.dualarımız seninle.tez zamanda saglıkla kızını kucagına alırsın inşallah.

akpak tan haberi olan varmı ya çok merak diyom kızı.dogurmuştur inşallah saglıkla...

kızlar bitirdik dimi artık dogumları.şubat zati bitiyo bu hafta sooon...tüm melekler bitiyo şükür...

ben ne zamandır giremedim havva doğum yaptımı kızlar.bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ayy şimdi geçmişe baktım gördüm Havvacım güzel esrayı kucağına almışsın.maşallah meleğine.
ayy ne güzel bitiyor bu hafta doğumlar maşallah hepimize.:nazar:

akpak tan haberi olan varmı ya çok merak diyom kızı.dogurmuştur inşallah saglıkla...

kızlar bitirdik dimi artık dogumları.şubat zati bitiyo bu hafta sooon...tüm melekler bitiyo şükür...

Yok bitirmedik güzelim daa ben de bekleyenler arasındayım.

Melekcim çok sevindim canim insallah saglikla alirsin özge ni kollarina ya da aldin simdi güzel haberlerini bekliyoruz

melek hadı bakalım bugun yarın dogurursun sende saglıkla gelsın ozge kız :)

Melekçim ınşallah hayırkısıyla bir avazda kurtulursun. Alırsın kollarına Özge prensesi...

kızlar 39 artı 4 olduk biz.kızımızın gelmeye niyeti yok..tecrübelilere sorayım doğuma yakın karnınız aşağıya indi mi?? şart mı bu ??

slm
ben ocak annesıyım
benım ınmıstı
herkesın az da olsa ınıyor bız farketmesekte
hayırlı dogumlar

kızlar 39 artı 4 olduk biz.kızımızın gelmeye niyeti yok..tecrübelilere sorayım doğuma yakın karnınız aşağıya indi mi?? şart mı bu ??

bende 39+4 de doğum yaptım.karnım başlarda hep yukarıdaydı ama son hafta çok belli bir şekilde karnım aşağı inmişti hatta eğilmekde ve yürümekte zorlanır hale gelmiştim.

iyi akşamlar. ben aslında hep burdayım. sizleri takip ettim. bir türlü üye olup da konuşamadım. ankaradayım. doğumu bekliyorum .son günüm 25 şubat. sizlerde çok az kaldınız. hiç sancım yok. bu arada. sanki. hiç doğuramıcakmışım gibi geliyor.
10 gün önce doktorum ilk defa alttan muyane etti. çatı muyanesi. ve geliyor kanala yerleşmiş. gece bile sancın başlar . daha fazla durmaz dedi. üzerine 10 gün geçti. hala tık yok .böle devam ediyoruz.gün aşırı nst ye giriyorum. kalbi ii . sancı yok. suyu ii. her şey yolunda beklicez dedi. normala terk ettiğimiz bebeği 1 hafta 10 gün daha bekleyebiliriz dedi.

vede görenler hala karnın inmemiş diyor. doktora sorduğumda bebek kanalda dedi. bu arada bebeğim erkek. kilosu biraz muamma. 36 haftalıkken 3690 gr çıkmıştı ebe arkadaşıın yanına gittiim .acildeki makina öle ölçtü. 38 haftalıkken kendi doktorumda 3600 civarı dedi. düşündündüm 2 haftadan fazla olmuştu. kilo mu almadı diye.en son sölemedi kaç kilo olduğunu . 4 kilo ya ulaştı. kaldıkça da artacak diye korkuyorum :) meleksen doğuma gitti sanırım artık.

X