- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
Canlarım. Geçmişi okumam mümkün değil. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah herkesin evlatlarını hayırlı, ana baba kıymeti bilenlerden eylesin.
Ben doğum öykümmü yazmaya gidiyorum...
Ayy canım bu saatte doğurmuşsundur. Allah anallı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun.
Melekçim ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bir avazda kurtulursun. babacığınız da sağ salim gelir yanınıza tez vakitte.
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayılı evlat olsun...
Ben doğum öykümmü yazmaya gidiyorum...
kocam bilgisayar başında oyun oynuyordu klava: yeni kalktı
yarın sabah 6 da hastanede olacağım. doğum başlatılacak inşallah sorunsuz geçer dua edin nolur
bugün çok sinir olduğum şeyler yaşadım eşimin ailesi tarafından gelince anlatırım
bundan sonraki girişimde kızım elif erva'm yanımda olacak boshayallersmile
Ayy canım bu saatte doğurmuşsundur. Allah anallı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun.
kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm
Melekçim ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bir avazda kurtulursun. babacığınız da sağ salim gelir yanınıza tez vakitte.
merhaba kızlaaarrrr
uzun zamandır giremiyorum klübe ...sonra da malum doğum ,bebek derkennn, nihayet bebeğim dünyaya geldi çok şeker bir kızım var.biraz uykusuz ve gazlı ama olacak o kadar...geceleri keyifle kalkıyorum onu uykulu gözlerle bile izlemek çok keyifli...
epidural sezeryanla doğum yaptım çok kolay geçti.ilk gün gece çok ağrım oldu ..ama o anı yaşamak çok keyifliydi eşimde benimle birlikte doğuma girdi,bana müthiş güç verdi .bebeğimizi eşimin kucağına verdiler doğardaoğmaz hem titriyor hem ağlıyordu...(tabi bende) o an herşeye değerdi ....
Allah bu güzel duyguyu olmayanlara da nasip etsin.yeni annaelere babalara hayırlı olsun bekleyenleri de kısa zaman da kurtarsın..
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayılı evlat olsun...