Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 39 artı 4 olduk biz.kızımızın gelmeye niyeti yok..tecrübelilere sorayım doğuma yakın karnınız aşağıya indi mi?? şart mı bu ??
iyi akşamlar. ben aslında hep burdayım. sizleri takip ettim. bir türlü üye olup da konuşamadım. ankaradayım. doğumu bekliyorum .son günüm 25 şubat. sizlerde çok az kaldınız. hiç sancım yok. bu arada. sanki. hiç doğuramıcakmışım gibi geliyor.
10 gün önce doktorum ilk defa alttan muyane etti. çatı muyanesi. ve geliyor kanala yerleşmiş. gece bile sancın başlar . daha fazla durmaz dedi. üzerine 10 gün geçti. hala tık yok .böle devam ediyoruz.gün aşırı nst ye giriyorum. kalbi ii . sancı yok. suyu ii. her şey yolunda beklicez dedi. normala terk ettiğimiz bebeği 1 hafta 10 gün daha bekleyebiliriz dedi.
vede görenler hala karnın inmemiş diyor. doktora sorduğumda bebek kanalda dedi. bu arada bebeğim erkek. kilosu biraz muamma. 36 haftalıkken 3690 gr çıkmıştı ebe arkadaşıın yanına gittiim .acildeki makina öle ölçtü. 38 haftalıkken kendi doktorumda 3600 civarı dedi. düşündündüm 2 haftadan fazla olmuştu. kilo mu almadı diye.en son sölemedi kaç kilo olduğunu . 4 kilo ya ulaştı. kaldıkça da artacak diye korkuyorum :) meleksen doğuma gitti sanırım artık.
kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?
canım benımkı 10 gun sonra normale dondu. bu ayaklar bacaklar benımmı dıye bakıyorum sımdı ınceldı resmen. zamanla ınıyor canım korkma.Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?
kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum
slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın
ne güzel.benim vib odalardan bile haberim yok. benim doktorum etlik doğumda. evde çok yakın. ben burda yapıcam. vib oda sanırım. özel tek kişiye ait hem sancı hem doğum odası.benimde karnım inink değil çevredekilere sorarsan. ama bebek kanalda diyor doktor.inme olayına çok güvenmiyorum o yüzden.son gün bile inen oluyormuş.melek ben doğumu zekai.de yapıcam. vip odada inşallah..tabi bi sıkıntı olmazsa.. bakalım bekliyorum.karnım inmemiş daha annem zamanın var diyo bakalım..normal istiyorum inşallah normal olur :))
Canim gözün aydin allah anali babali saglikla büyütsün kocaman bi masallah Elif erva mizaslm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın
benim kizimda ilk hafta 15 20 dk falan emiyodu yara olmasin diye emdikten sonra sütünden biraz sür meme ucuna bide lansinoh kremini dene ben öyle yaptim çok sükür yara falan olmadi ama krem iyi gelicek bide süt sagma pompan varsa yara olan memeden sütünü sag biraz dinlensinkızlar
merhaba kızlar sabahdan beri girmek istiyorum.ama bugün yarı kırkımızı yaptık.daha doğrusu yarın ama bir gün önceden yapmak iyiymiş diye.oğlumu yıkadık.bende yıkandım.sonra misafir geldi giremedim size meleksen den haberler getirdim.
23 saat süren sancılardan sonra, epidural normal doğumla akşam saat 21:21'de 3.700 gr doğup sonradan 3.550 ye düşerek dünyaya merhaba demiş özge bebek.
Allah analı babalı büyütsün.melek arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle her ikisinede maşallah
sağol canım valla bende bugün merak ettim msn de yoktu hiç sonunda oda kavuştu darısı bekleyenlere inş...merhaba kızlar sabahdan beri girmek istiyorum.ama bugün yarı kırkımızı yaptık.daha doğrusu yarın ama bir gün önceden yapmak iyiymiş diye.oğlumu yıkadık.bende yıkandım.sonra misafir geldi giremedim size meleksen den haberler getirdim.
23 saat süren sancılardan sonra, epidural normal doğumla akşam saat 21:21'de 3.700 gr doğup sonradan 3.550 ye düşerek dünyaya merhaba demiş özge bebek.
Allah analı babalı büyütsün.melek arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle her ikisinede maşallah
dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama
dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah biran önce iyi olur annesi sen stres yapma sütün gelmez rahatlamaya çalış biliyorum kolay değil ama napalım anne olmak işte bu....dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler