2010 Şubat Anneleri

melek ben doğumu zekai.de yapıcam. vip odada inşallah..tabi bi sıkıntı olmazsa.. bakalım bekliyorum.karnım inmemiş daha annem zamanın var diyo bakalım..normal istiyorum inşallah normal olur :))

kızlar 39 artı 4 olduk biz.kızımızın gelmeye niyeti yok..tecrübelilere sorayım doğuma yakın karnınız aşağıya indi mi?? şart mı bu ??

Canım hiç belli olmuyo. Son anda bile inebiiliyo.

iyi akşamlar. ben aslında hep burdayım. sizleri takip ettim. bir türlü üye olup da konuşamadım. ankaradayım. doğumu bekliyorum .son günüm 25 şubat. sizlerde çok az kaldınız. hiç sancım yok. bu arada. sanki. hiç doğuramıcakmışım gibi geliyor.
10 gün önce doktorum ilk defa alttan muyane etti. çatı muyanesi. ve geliyor kanala yerleşmiş. gece bile sancın başlar . daha fazla durmaz dedi. üzerine 10 gün geçti. hala tık yok .böle devam ediyoruz.gün aşırı nst ye giriyorum. kalbi ii . sancı yok. suyu ii. her şey yolunda beklicez dedi. normala terk ettiğimiz bebeği 1 hafta 10 gün daha bekleyebiliriz dedi.

Canım hoş geldin aramıza. Sık dişini.. bizim topiğin bebişleri inatçı biraz:ecrin_bebek:

vede görenler hala karnın inmemiş diyor. doktora sorduğumda bebek kanalda dedi. bu arada bebeğim erkek. kilosu biraz muamma. 36 haftalıkken 3690 gr çıkmıştı ebe arkadaşıın yanına gittiim .acildeki makina öle ölçtü. 38 haftalıkken kendi doktorumda 3600 civarı dedi. düşündündüm 2 haftadan fazla olmuştu. kilo mu almadı diye.en son sölemedi kaç kilo olduğunu . 4 kilo ya ulaştı. kaldıkça da artacak diye korkuyorum :) meleksen doğuma gitti sanırım artık.

Canım son ay doğru ölçemiyo dr lar. Bebiş büyüdüğü için.

kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum

Canım sen korkma emzir bol bol...Renkli kısmı ağzına tamamen ver. Bi şey olmaz...

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?

Canım bende de oldu. Kendimden korktum iyice. Ama tuzsuz yedim. bir haftayı bile bulmadı normale dönmeye başladı. bi de peyniri az, mümkünse tuzsuz olanından ye iner korkma. Ebeler hamileikten kalma şişlik demişlerdi bana.

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?
canım benımkı 10 gun sonra normale dondu. bu ayaklar bacaklar benımmı dıye bakıyorum sımdı ınceldı resmen. zamanla ınıyor canım korkma.
kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum

canım ne olursa olsun emzır bebegını memeden sogutma ılk zamanlar memeye alısması ıcın cok onemlı. bılıyorum demek kolay ama zamanla gecıyor. ılk 1 hafta aglıcak gıbı oluyodum emzırırken sonra azaldı zamanla sadece ılk cektıgınde acımaya basladı. sımdı acımıyor cok sukur alıstı goguslerım. lansınoh krem tavsıye ederım ben cok faydasını gordum ne yara oldu ne baska bısey goguslerım. zamanla alısıcaksın sende zor ama emzır yınede. yeterı kadar beslensın kı sarılık olmadan ılk 1 haftasını atlatsın.

slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın

bu arada gozun aydın ruvuscum Allah analı babalı buyutsun elıf erva bebegı :nazar:

melek ben doğumu zekai.de yapıcam. vip odada inşallah..tabi bi sıkıntı olmazsa.. bakalım bekliyorum.karnım inmemiş daha annem zamanın var diyo bakalım..normal istiyorum inşallah normal olur :))
ne güzel.benim vib odalardan bile haberim yok. benim doktorum etlik doğumda. evde çok yakın. ben burda yapıcam. vib oda sanırım. özel tek kişiye ait hem sancı hem doğum odası.benimde karnım inink değil çevredekilere sorarsan. ama bebek kanalda diyor doktor.inme olayına çok güvenmiyorum o yüzden.son gün bile inen oluyormuş.

merhaba kızlar sabahdan beri girmek istiyorum.ama bugün yarı kırkımızı yaptık.daha doğrusu yarın ama bir gün önceden yapmak iyiymiş diye.oğlumu yıkadık.bende yıkandım.sonra misafir geldi giremedim size meleksen den haberler getirdim.

23 saat süren sancılardan sonra, epidural normal doğumla akşam saat 21:21'de 3.700 gr doğup sonradan 3.550 ye düşerek dünyaya merhaba demiş özge bebek.

Allah analı babalı büyütsün.melek arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle her ikisinede maşallah :nazar:

rüveydacım allah analı babalı büyütsün.maşallah güzel kızına.
emzirirken bende başlarda ağlıyordum ama yeterki emsin doysun ve sarılık olmasın diye herşeye razı oldum.göğüs uçlarım yara olmasın diye lansinoh krem kullandım çok şükür ne yara oldu nede kanadı.
beze gelince bende prima kullanıyorum altı çok ıslandımı yada kaka yaptımı anında ağlamaya başlıyo benimde oğlum.temiz çocuk altının ıslak kalmasına dayanamıyo bence.bu gidişle bizler bezlerden erken kurtulacağa benziyoruz baksana bezi sevmiyor kuzularımız.

slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın
Canim gözün aydin allah anali babali saglikla büyütsün kocaman bi masallah Elif erva miza:nazar:
kızlar
benim kizimda ilk hafta 15 20 dk falan emiyodu yara olmasin diye emdikten sonra sütünden biraz sür meme ucuna bide lansinoh kremini dene ben öyle yaptim çok sükür yara falan olmadi ama krem iyi gelicek bide süt sagma pompan varsa yara olan memeden sütünü sag biraz dinlensin

merhaba kızlar sabahdan beri girmek istiyorum.ama bugün yarı kırkımızı yaptık.daha doğrusu yarın ama bir gün önceden yapmak iyiymiş diye.oğlumu yıkadık.bende yıkandım.sonra misafir geldi giremedim size meleksen den haberler getirdim.

23 saat süren sancılardan sonra, epidural normal doğumla akşam saat 21:21'de 3.700 gr doğup sonradan 3.550 ye düşerek dünyaya merhaba demiş özge bebek.

Allah analı babalı büyütsün.melek arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle her ikisinede maşallah :nazar:

Sonunda Melek de aldi yavrusunu kollarina Allah in izniyle canim benim nasil mutludur simdi doguramadim bi ben kaldim deyip duruyodu
Allah anali babali büyütsün saglikla insallah

Son düzenleme:

sağol canım valla bende bugün merak ettim msn de yoktu hiç sonunda oda kavuştu darısı bekleyenlere inş...

zehracım haklısın beklemek çok zor bunu sende iyi bilirsin sempatiksalakcinni biz bu güzel duyguyu tatdık inşallah diğer beklemedeki arkadaşlarımızda en kısa zamanda anneliği yaşarlar opuyorumnanaktan

kızlar benim tatlı ikizlerim Ayşenur ve Çınar Emir'im de 15 Şubat pazartesi günü genel anestezi ve sezeryanla geldiler dünyaya..darısı sırasını bekleyen tüm anneciklerin başına inşallah..

selamlar... ne kadar sessiz topikler bugün. pek kimse yok. valla ben de doğru dürüst vakit bulamıyorum. sancılar rahat bırakmıyo peşimizi. gazgirl bi kızım var :ecrin_bebek: acemiliğimizi bi atlatsaydık topiğe dönüş yapıcam ama biraz daha zamanı var galiba. gelen giden de çokk. yorgunluktan geberiyorum.

neyse, kandil kutlaması için girdim. kaptırdım kendimi. özlemişim valla sizle dertleşmeye.

HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN.
YUVANIZDAN SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK EKSıK OLMASIN. BEBıŞLERıNıZ EVıNıZıN BEREKETıNı ARTIRSIN.

görüşmek üzere. öpüldünüz opuyorumnanaktan

hulen csnm seninde kandilin mübarek olsun....

kızlar hayırlı kandiller dilerim sütünüz bol bebişleriniz uslu olur çabucak büyürler

dün gece bebeğim ateşi yükseldi
acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama

acile götürdüler
şuan hastanede yoğun bakımda dua edin teyseleri çok özlüyorum cennet kokulumu senağlama

allah korusun yavrunu.bir an önce kollarında olmayı nasip etsin . denetim altında olması çok ii. içini rahat tut.

hepiniz çok sağolun kızlar
krem kullandım o göğsümde kanama kalmadı da hala acı çok ama olsun artık hiçbirşey umrumda değil
pompa da aldık göğüs kalkanı da. babası paraya kıydı mecburen o da pişman oldu aldırmadığına
hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil
ben yine primaya devam edeyim değiştirmekten de korkuyorum. bizim bir akrabanınki mantar olmuş dktor prima kullan demiş.
yazmayı unuttuğum şey varsa kusura bakmayın
dikişlerden dolayı oturamıyorum
bebğim gelse evime, sesi kulaklarımda çınlıyor her an. ne kadar zormuş. bebği hastanede olan herkese Allah sabır versin.
her an kokusu burnuma geliyor senağlama

40 haftamı doldurdum. ne yesem ishal oluyorum. doğum belirtisimidir acaba taze anneler. sizdede de varmıydı?

acile götürdüler
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah biran önce iyi olur annesi sen stres yapma sütün gelmez rahatlamaya çalış biliyorum kolay değil ama napalım anne olmak işte bu....

X