2010 Şubat Anneleri

bu karın nasıl aşağıya iniyor. çok merak ediyorum .çok rahat hareket ediyorum.hızım hiç kesilmedi.poposu kaburgamın üzerine çıkıyor. bu arada yazmadım yazmadım. topikde kimseler kalmayınca yazmaya başladım. şimdi kızıyorum kendime şimdiye kadar aranıza niye katılmadım diye.

bu karın nasıl aşağıya iniyor. çok merak ediyorum .çok rahat hareket ediyorum.hızım hiç kesilmedi.poposu kaburgamın üzerine çıkıyor. bu arada yazmadım yazmadım. topikde kimseler kalmayınca yazmaya başladım. şimdi kızıyorum kendime şimdiye kadar aranıza niye katılmadım diye.

hoşgeldin aramıza.artık sende bebeği alınca onunla birlikte aramıza katılırsın.
bende doğuma gideceğim güne kadar sandalye tepelerindeydim.her işimi kendim yapıyodum ama son günlerde karnım aşağı inince yürümek hatta eğilmek bile eziyet haline gelmişti.bide benim oğlum ters duruyordu makat pozisyonundaydı bi ilk yapıp ağzımdan çıkacak diye düşünmeye başlamıştım ben.sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım ama yakışıklı oğlum için herşeye değer.

Benimki de doğmadı 39+3 oldu, boyna sancı geliyor ama hala tık yok. Doktor alttan muayene etmedi, ben hareketsiz demeden ntsye de bağlamıyor. Cuma sezaryen mi yaptırsam acaba...

bende şimdiye kadar doğar diyordum ama düşünmekle olmuyomuş. ben beklicem. biraz daha.genelde sezeryan olduğu için sanırım böle doğumlar erken oluyor. bu da bizde geç kalma hissi uyandırıyor.

hoşgeldin aramıza.artık sende bebeği alınca onunla birlikte aramıza katılırsın.
bende doğuma gideceğim güne kadar sandalye tepelerindeydim.her işimi kendim yapıyodum ama son günlerde karnım aşağı inince yürümek hatta eğilmek bile eziyet haline gelmişti.bide benim oğlum ters duruyordu makat pozisyonundaydı bi ilk yapıp ağzımdan çıkacak diye düşünmeye başlamıştım ben.sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım ama yakışıklı oğlum için herşeye değer.

vallahi bende merakla bekliyorum bu inme meselesini.son anda mı inicek yoksa böle mi gidicem doğuma. ebe arkadaşım inmesi gerekecek kadar büyük bir karnın yok diyor. doktor bebek kanalda diyor.ama bakalım merakla bekliyorum. hoşbulduk bu arada. geç kaldım aranıza girmeye. bundan sonra telafi ederim inşlh. ii gcler

bende şimdiye kadar doğar diyordum ama düşünmekle olmuyomuş. ben beklicem. biraz daha.genelde sezeryan olduğu için sanırım böle doğumlar erken oluyor. bu da bizde geç kalma hissi uyandırıyor.

hoşgeldin aramıza..hadi çabuk olun şubat bitiyo....kaydirigubbakcemile3

lavinia
korma 39artı 5 erken ben sezeryanla güle oynaya gittiğim doğumu bile 40 artı 3 te yaptım.karnınında ne kadar durursa akciğerleri için o kadar iyi...bebekler sağlıklı olsun da varsın martta olsun..

slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın

kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum

kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum

Canım memenin etrafındaki koyu kısmı da ağzına alması lazım. Sadece ucunu alınca çok acıtıyor. Benim doktorum bepantene yazmış bana bunun için. İlk bir iki gün içinde kullandım. Ben de ondan önce başka bi krem almıştım hastanede onu sürmüştüm acıyınca. Şu an için ilk ağzına aldığında acıyor sonra ne kadar kalırsa kalsın acımıyor. Tamamını ağzına alabilmesini sağlayıp bir kaç gün krem kullanırsan geçer sanıyorum.

slm kızlar
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
kendinize iyi bakın

allaha şükür ki sağlığı yerine. ha sezeryan ha normal.hayatı planlayamıyoruz işte.

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. ınmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?

mrb. geçmiş olsun. ben bir arkadaşımdan duymuştum aynı sıkıntıyı ama zamanla geçmişti. seninde de geçer inşlh.

altına bez prima kullanıyorum azıcık çiş yapsa bas bas bağırıyor
prima kullanan herkesde böyle mi?

slm kızlar
3300 doğdu elif erva'm.
kendinize iyi bakın

ay canım çok şükür.hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin...

kızlar

ay annesi yapmaa..o 20 dk emdi diye degil gögüsler alışık deilya ondan acıyo zamanla düzeliyo.kendin bıraktırma.bırak ne kadar emmek istiyorsa emsin.benim kız bazen 15.dk emiyo.bazende çok nadirde olsa 30.dk emdigi oluyo .o doymaz daha izin ver canı ne kadar emmek istiyorsa izin ver o kendi doyunca bırakacaktır..

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. ınmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?

bende hiç şiş olmadı canım istersen bi doktora danış.hamilelikten kalan ödem olabilirmi...

altına bez prima kullanıyorum azıcık çiş yapsa bas bas bağırıyor
prima kullanan herkesde böyle mi?

bende prima kullanıyorum.bi rahatsızlık olmadı şükür.altına yapınca zaten hemen degişilıyo.bilmemki benim kız pek sakin...

Son düzenleme:
X