Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu karın nasıl aşağıya iniyor. çok merak ediyorum .çok rahat hareket ediyorum.hızım hiç kesilmedi.poposu kaburgamın üzerine çıkıyor. bu arada yazmadım yazmadım. topikde kimseler kalmayınca yazmaya başladım. şimdi kızıyorum kendime şimdiye kadar aranıza niye katılmadım diye.
hoşgeldin aramıza.artık sende bebeği alınca onunla birlikte aramıza katılırsın.
bende doğuma gideceğim güne kadar sandalye tepelerindeydim.her işimi kendim yapıyodum ama son günlerde karnım aşağı inince yürümek hatta eğilmek bile eziyet haline gelmişti.bide benim oğlum ters duruyordu makat pozisyonundaydı bi ilk yapıp ağzımdan çıkacak diye düşünmeye başlamıştım ben.sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım ama yakışıklı oğlum için herşeye değer.
bende şimdiye kadar doğar diyordum ama düşünmekle olmuyomuş. ben beklicem. biraz daha.genelde sezeryan olduğu için sanırım böle doğumlar erken oluyor. bu da bizde geç kalma hissi uyandırıyor.
hoşgeldin aramıza..hadi çabuk olun şubat bitiyo....kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
hoşbulduk. hafifden belime ağrı giriyor. önceden olmazdı. acaba mı ? :) mart da geldi.
şubat bitiyoooo ama bizim kızda tık yok :)) 39 artı 5 oldukkk :)) beklemedeyizz ...
kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum
slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. İnmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?
slm kızlar
bebeğim evimde artık çok şükür
sızlanıp duruyordum ya çok şükür ki sancılarım gelmemiş ve böyle hastaneye gitmişiz çünkü sancı esnasında bebğimin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana girdik.
3300 doğdu elif erva'm.
göğüslerimi çok acıtıyor. çok mutluyum. annem internete izin vermiyor
kendinize iyi bakın
kızlar
ilk gün sol memeyi 20 dakika emdi ve kanattı o yüzden korkuyorum çok emzirmekten 10 dk emince bıraktırıyorum zorla, ama doymuyor. bir memede kaç dakika tutuyorsunuz?
şöyle bir memeyi 30 dakika emse rahatlayacak ama yara olur diye müsade etmiyorum
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım acaip şişti. ınmiyor doğumdam önce bile böyle değildi. Korkutucu duruma geldi artık. Sizde de aynı sorun var mı?
altına bez prima kullanıyorum azıcık çiş yapsa bas bas bağırıyor
prima kullanan herkesde böyle mi?