2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar selam,aranıza yeni katıldım,ben de şubat annesi olacağım inşallah.18.02.2010 da kızımı alacağım kucağıma :)

Aramıza hoşgeldin kaç haftalıksın? Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu. Sezeryan olacak herhalde sen mi istedin peki?

günaydın kızlar benimde miladım bugün doldu 15 subat beklenen dogum tarihim ama bende hala tık yok kıızım nazlı cıktı bugün son kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek..normal dogum cok istiyorum kendimi iyice hazırladım inş. baska bi süpriz olmaz ama hayırlısı olsun..dogum yapan annelere hayırlı olsun darısı biz yapamayanlara inş..

arkadaşlar selam,aranıza yeni katıldım,ben de şubat annesi olacağım inşallah.18.02.2010 da kızımı alacağım kucağıma :)

hosgeldin bende yeni sayılırım ama takip ediyorum rabbim bebegini saglıkla almak nasib etsin...normal dogummu gözüküyo canım..

Günaydın kızlar.. Ben bugün inşallah doğurmaya gideceğim. Sancılar hafifi hafif başladı. Dua edin ne olur da gelsin bu sıpa...

günaydın kızlar benimde miladım bugün doldu 15 subat beklenen dogum tarihim ama bende hala tık yok kıızım nazlı cıktı bugün son kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek..normal dogum cok istiyorum kendimi iyice hazırladım inş. baska bi süpriz olmaz ama hayırlısı olsun..dogum yapan annelere hayırlı olsun darısı biz yapamayanlara inş..

hati06 ve goncagul hoşgeldiniz aramıza.. beklemek çok zor biliyoruz. hepimize allah sabır metanet ardından kolay doğum ve hayırlısıyla bebeklerimizi versin...:)

havvacım sana d akolay gelsin bugun hayırlısıyla sonuç belli olur heralde..bizi haberdar et canım.. opuyorum:içelim:

İnşallah güzel haberleri veririm yakında size. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin
helal olsun canım bugun guzel bir gun inşallah bugün minik adaşım geliyor yola çıktı annesini öpüp koklıcak annesi de onu bol bol öpücek..zemuszemus.

Kızlar ben yine geldim. Perşembeye kadar beklemeye karar verdik. Perşembe 41. hafta bitecek...Sonuna kadar inatlaşıyoz biz bu kızla...

Kızlar ben yine geldim. Perşembeye kadar beklemeye karar verdik. Perşembe 41. hafta bitecek...Sonuna kadar inatlaşıyoz biz bu kızla...
inanmıyorum yaa...valla helal olsunn.. peki sancı cıktı mı kilo bas cevresi su normal cıktı mı?:eek:

kızlar beni de bi sinir bastı sonayın gece gunduz bölük piörçük uyuyoruz ve cellwe gibi srekli telefon calıyor delirdim sonunda bağırdım cagırdım ya...uyutmuyorsunuz diye..mirmirmirmirguclubacismilekötükedihüso:kedi:

hoşgeldin canım,artık sayılı günler...

Günaydın kızlar.. Ben bugün inşallah doğurmaya gideceğim. Sancılar hafifi hafif başladı. Dua edin ne olur da gelsin bu sıpa...

ınşallah güzel haberleri veririm yakında size. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin
Helal olsun canım,sen de bize helal et hakkını.Yine doğurmadan geldin ha.ınatla mormal doğuracam diyosun yani hadi hayırlısı.Ben bu cuma dan sonraya kalmak istemiyorum,konuşucam bugün doktorumla..

inanmıyorum yaa...valla helal olsunn.. peki sancı cıktı mı kilo bas cevresi su normal cıktı mı?:eek:

kızlar beni de bi sinir bastı sonayın gece gunduz bölük piörçük uyuyoruz ve cellwe gibi srekli telefon calıyor delirdim sonunda bağırdım cagırdım ya...uyutmuyorsunuz diye..mirmirmirmirguclubacismilekötükedihüso:kedi:

ıyi yapmışsın.Tamam merak ediyorlar ama birşey olsa illaki duyacaklar di mi.Zaten hormonlar tavan yapmış,Uykusuzluk,gerginlik,belirsizlik hepsi bir yandan.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,artık sayılı günler...

Helal olsun canım,sen de bize helal et hakkını.Yine doğurmadan geldin ha.İnatla mormal doğuracam diyosun yani hadi hayırlısı.Ben bu cuma dan sonraya kalmak istemiyorum,konuşucam bugün doktorumla..

İyi yapmışsın.Tamam merak ediyorlar ama birşey olsa illaki duyacaklar di mi.Zaten hormonlar tavan yapmış,Uykusuzluk,gerginlik,belirsizlik hepsi bir yandan.
dogru diyorsun kız vallahi.. bir de stres var...ay cnm bebegimiz gelsin artık dimi yaa agırlık cok karnımda maaşallah diylim tabi ama 40 a gelince kaç killo olucaz bimiyorum...ben de bu hafta bitsin istiyorum vall ya 39 son olsun...

Canım çok küçük sancılar çıktı. Bu halde süni sancı veremem dedi. yetersizmiş sancılar...perşembe 41. hafta bitecek.o zaman da olmazsa bakalım...Sezeryana alıcam p.tesi dedi.

Canım çok küçük sancılar çıktı. Bu halde süni sancı veremem dedi. yetersizmiş sancılar...perşembe 41. hafta bitecek.o zaman da olmazsa bakalım...Sezeryana alıcam p.tesi dedi.
sezeryandan bahsettiğine göre dogum kanalına yaklaşmamış bile... zor ya..

aa bu arada akpaktan ses yok ??? yoksaaa....:lepi:

aaaaaaaaa
kıza bak sen ya 41 hafta bıtıyo demek ne kadar durdu havvacım bu kız boyle,saglıkla gelsınde acelesı yok bosver,bır gelecek pir gelecek anlaşılan:lepi:

X