- 28 Nisan 2009
- 1.234
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada spınal sezeryan oldum herkese tavsıye ederim...
dogum belgesini sevk kagıdıyla goturecektk...Selam kızlar biz de bi dolaştık yorulduk geldik.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.
Anladım canım ben doktorun istedi sandım. Benim doktor da bebek büyücek daha zor olur diyor.
kızlar misafir vardı giremedim.. ne güzel doğuranlara maaşallah bu topiği be kapatırım benden küçük yok sanırım... mart aneleri bile beni geçer bu heyecanla...olsun neyse bebeişim istedii kadar büyüsün içerde.. karnımı çok sevdi...
Selam Tuğbacım. Benim raporda son tarih yazmıyor. Acaba 32. haftada ayrıldın diye mi böyle birşey var.
Ya biz doğum yaptığımızda hemen ulaştırmamız gereken birşey var mıydı işyerine? Esra sen söylemiştin galiba doğum yapılan hafta doğum belgesi mi vermemiz gerekiyodu?
hayırlısı olsunnn allah sağlıkla kavuştursun ebbeğine..:CüvCüv:Canım aynıyız Pazartesi sabahı 7:30 da hastaneye yatıyorum. Suni sancı verecekler. eğer başarılı olmaz ise bebişimin başı darlık nedeni ile çıkmazsa seseryana alacaklar şimdiden heyecan bastı bakalım. biryandanda çok ağırlaştım arık olsun istiyorum hemde Uzayımı özledim gelecek kucağıma Allahın izniyle. hihoyyyt Allah geride kalanlara sabır sağlık hayırlı doğumlar versin :Saruboceq:
nerde en son amcamlar annemler yatıya gelio demiştim ya ancak lafladık oturduk yedik içtik fırsat olmadı girmeye... ben daha doguramam ama bence senin yarın kesin artık hayırlısı olsun cnm.. ben 40 gelmeden dogurayım istiyorum...Hadiiiiii yok mu sevgililer günü bebeği opuyorumnanaktan
Esra dün göremeyince seni doğurdun sandım..
rica ederSağol Esracım ben de senin böyle bir şey söylediğini hatırlıyorum emin olayım dedim malum yaklaştı artık :)
bence de bu hafta olsa iyi olur.Bakalım önce hangimiz.gunaydin merhabalarr nasilsiniz kizlar surda kaldik bi avuc doguramayan canbahar cnm 1 haftamiz kaldi kaydirigubbakcemile5 insallah bi haftaya kadar dogururuz ben bugun dogurmak istiyorummmm esime hediye olsun ama kizimdan tik yokkkmafoldumben
selam tahmın ettiğiniz gibi kızımlayım..
11,02,2010 perşembe kontrole diye gitmiştim sezeryan olmak zorunda kaldım bana bile süpriz oldu detayları bir ara yazarım allah herkese nasıp etsin harıka bir duygu... kızım 4 kg 51 cm doğdu ve tıpkı ben...
İnşallah canım hayırlısıyla.Bizi habersiz bırakma canım.Ebruli, Esma, Berrin kızlar gözleriniz aydın. Allah analı babalı büyütsün meleklerinizi. Darısı başımıza inşallah. Ben de yarın gidiyorum kısmetse. Duruma göre normal ya da sezeryan karar verilecek. İnşallah doğum gerçekleşir yarın.
odanın resimleri görünmüyor canım bi kontrol et istersen.Artık herkes sabırsız ama bizim veletler pek sabırlı maşallahkaydirigubbakcemile3
Profilime oğlumun odasının resimlerini koydum kızlar bi ara bakarsınız.
selam kızlar
mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti çok şükür
canbaharcım 27 günlük olduk biz yarı kırkımızıda geçtik artık
ebrucum gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün