2010 Şubat Anneleri

Evet Ayşecim bizim kız mehter adımlarıyla geliyo iki ileri bir geriiiiii...kaydirigubbakcemile3

Evet Ayşecim bizim kız mehter adımlarıyla geliyo iki ileri bir geriiiiii...kaydirigubbakcemile3

hıc soyleme ya hayret bısey bak benım oglanda 40 haftayı doldurdu oyle dogdu hafıften ellerının uzerı ayakları falan burusmustu tabı sımdı doldu oralar,melegın dogunca ellerıne ayaklarına bak bakalım o damı oyle olcak.çok şirin oluyolar ama ya
yerı rahat demekkı anacımmm

bana mart da gecicek boyle tas gibi oturucaz gibime gelio yaa...

Esracım ben de kova burcu bekliyorum ama Balık olacak anası gibi galiba
ay hakkaten balık nasıldır iyimidir ben teraziyim kovayla anlaşabiliyorum die eviniyordum ama balık tanımıyoum ya.. balık bebeğği çok ağlar diyor internettt

kız ben balık burcuyum işte çok duygusal olurlar. Ama bebeklerin özl. bilmiyom canm ya...Amaaan doğsun da

Günaydın kızlar.. Ben bugün inşallah doğurmaya gideceğim. Sancılar hafifi hafif başladı. Dua edin ne olur da gelsin bu sıpa...

Kızlar ben yine geldim. Perşembeye kadar beklemeye karar verdik. Perşembe 41. hafta bitecek...Sonuna kadar inatlaşıyoz biz bu kızla...

canım ya ayy rekora gidiyosun sen.dura dura bu kız çok tombik olacak.boşver içerde keyfi yerinde demekki.dursun kız orası daha güzel demekki.kaydirigubbakcemile3

ya esma nedendogurmuş.ona daha vardı.iyi iyi kız kimsecik kalmadı artık.hakkaten akpak ne yaptı.

Selam kızlar. Bu gece hiç uyumadım bi sancılar geldi gitti, bir sıkıntı basıyor yatamadım hiç dörtte girdim banyoya o da rahatlatmadı. Kociş işe giderken beni arıyor evde kaydirigubbakcemile3 Annem geldi erkenden kahvaltı yaptık sonra hal böyle olunca 2-3 saat uyumuşum yeni ayılıyorum:bbo:

Havvacım hayırlısı olsun ne diyelim sen inat ettin normal yapcam diye senin kız da sana benziyor herhalde kaydirigubbakcemile3 Sen kova diyordun balık olcak diyorsun, ben de oğlum benim gibi kova olsun istiyordum ama Perşembeyi de geçerse balık olacakdelikafadulden

ben de sonundaa uyudum geldimmmm!1! oh be s,geceden beri bu uykunun peşindeydim..:))

akpakk cidden yok yani.... ayyy inşallah hayırlısı...:lepi:

kızlar merhaba ben ocak annesiyim ama aralıkta doğum yaptım sizin topikten canbahar doğum yaptımı ??

X