CANBAHAR kısss arayı düzelttinmi senide merak ettim anacım
bana da haber ver...ben de bugun itibariyle magnezyumu bıraktım.. akşam yatmadan demiri içerim .. eleviti aten içmiyorum kalsiyumu da içmicem..ben de durdum durdum gecen hafta magnezyum icmeye basladı, ne halt ettiysemicmedim bugun dunku konusmadan sonra, gerçi tek eksiğimiz kasılma sanki, benim sıpa yukarı dogru buyuyor,
neyse eşimi bekliyorum şimdi gelsin şu sezaryen konusunda karar vericez bu akşam, ona göre de yarın doktorumla haberleşicez, hayırlısı bakalım,
su epidural yaptıranları bir yakalayayım diğer forumda,
neyse kızlar ben çıktım şimdilik,karnımız acıktı.
ya benim sancılar baslasa da koca kafalı oglum kanala giremedikten sonra faydası olurmu bilmem, bakalım gene de almıyorum biz yürüyüşe çıkıyoruz teyzeler ordan da tatlı yemeye ehehe, gorusuruz...
Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
takma canım kafana artık sabrımız tükendi biliyorumda ne yapalım bebişler nazlı bekliycez çaresi yok onların keyfii ne zaman isterse o zaman gelecekler hayırlısıyla bir doğsalardıMerhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim
kızlar herkese hayırlı haftalar.
büyük gün yarın benim için. bugün eşim de geliyor hayırlısıyla inşallah. yarın sabah 11 gibi bende ameliyatta olucam. doğum yapanları gördükçe heyecanlanıyorum ama genel itibariyle relax sayılırım :)
epidural istiyorum ya ayılıp bayılmam olmıycak die rahatım sanırım.
dün seçil ameliyata girmişti, feysbuka sadece hoşgeldin canım kızım yazmış. merak ettim genel olcaktı sanırım. bilgisi olan yazsınn..
bide gülşahın kızını gördüm feysbukta maşallah nasıl tatlı canım yaa 41 kere maşallah.
ayyy rahatım ama aslında heycanlıyım yaahuuu :))
(havva benide ekle listeye yarın hemen, 9 şubat isim naz die :))
maşallah canım kızına seninde Allahım yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.havva cım vardır bundada bir hayır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha sabır canım
zeynepb nin ALLAH yardımcısı olsun aramızda 1 gün vardı onunla.artık kavuşmuştur meleğine gözüaydın olsun hayırlarla gelsin inşallah kızı
bende şimdi doktordan geldim.son muayenemizi olduk kızım şu anda 3 kilo gözüküyor karın çevresi 1 hafta önde giderken 2 hafta geri gözüktü çok canım sıkıldı ama doktor benim karnımdaki miyomdan iyi ölçüm yapamadığını 3 kilonun üstünde olduğunu düşünüyormuş.ama yinede canım sıkıldı.
kaldı 2 gün bende çarşamba saat 9:30 da ALLAH nasip ederse kızıma kavuşuyorum
maşallah kuzucuğa kocaman olmuş annesi senin içinde hakkında hayırlısı olsun canımselam biz geldik sancı ağrı sızı açılma ...v.s. hiçbirşey yok 4 kg çıktı kızım perşembe yine çağırdı eşyalarını da getir dedi bir bulgu olursa yatıracakmış gelmeye nıyeti yok dedim bunu söylemek için erkenmiş 16 sından sonra böyle düşünmeliymişim...
oh ne güzel haberler getirmişsin canım maşallah kızına hadi artık sende beklemeye başla bence hakkında hayırlısı olsun canım senindemerhaba kızlar,biz de bugün doktordaydık,sonra da teyzeme gittim eve şimdi geldim.İLk kez çatı muayenesi yapıldı.Eli hafifti doktorun çabucak baktı bitti.1 cm açılma var dedi nst ye bağladı sancım çıkmadı.Herşey normal gözüktü.Suyumuz da iyi.Kızımın kilosu da geçen haftayla aynı çıktı yaklaşık 3200gr.Fazla göremeyiz artık kilosunu dedi.Yalnız benim,sabah uyandığımda yoğun kıvamlı az bir akıntım oldu.Doktora söyledim rahim ağzı tıkacı çıkmış dedi bu bir işaretmiş.Artık sancıları beklicez dedi.Bebeğin hareketleri günde 10 dan az olursa da gel,bekleme dedi.
Bizden haberler bu kadar kızlar.