2010 Şubat Anneleri

ARYAAA dan heberi olan varmı kızlar....geçmişi zar zor okuyom valla bi yandan yemek yapıyomda

CANBAHAR kısss arayı düzelttinmi senide merak ettim anacım

meleksen,sen de ne var ne yok canım.Senle aynıyız ya merak ediyorum.Biri daha bizimle aynıydı,kimdi???

ben de durdum durdum gecen hafta magnezyum icmeye basladı, ne halt ettiysem icmedim bugun dunku konusmadan sonra, gerçi tek eksiğimiz kasılma sanki, benim sıpa yukarı dogru buyuyor,

neyse eşimi bekliyorum şimdi gelsin şu sezaryen konusunda karar vericez bu akşam, ona göre de yarın doktorumla haberleşicez, hayırlısı bakalım,

su epidural yaptıranları bir yakalayayım diğer forumda,

bana da haber ver...ben de bugun itibariyle magnezyumu bıraktım.. akşam yatmadan demiri içerim .. eleviti aten içmiyorum kalsiyumu da içmicem..
neyse kızlar ben çıktım şimdilik,karnımız acıktı.

kızz ben de araada yemek yaptım geldim.. yapması 1 saat yemesi 5 dk sürüyooo...:)
iştah yerinde ben de bugün :))boshayallersmile

Esracım afiyet olsun canım. Ben de magnezyumu bıraktım üç gün oldu. Tedadüf müdür ki sancılarım başladı

ya benim sancılar baslasa da koca kafalı oglum kanala giremedikten sonra faydası olurmu bilmem, bakalım gene de almıyorum biz yürüyüşe çıkıyoruz teyzeler ordan da tatlı yemeye ehehe, gorusuruz...

ya benim sancılar baslasa da koca kafalı oglum kanala giremedikten sonra faydası olurmu bilmem, bakalım gene de almıyorum biz yürüyüşe çıkıyoruz teyzeler ordan da tatlı yemeye ehehe, gorusuruz...

ohhh afiyet olsun bizim içinde yiyin cokacimcoook

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız?Cogumuz dogurmusuz masallah Allah'ım dıger hamıslerımızıde sag salım yavrularına kavustursun ınsallah,fırsat bulupta bır turlu gıremıyorum nasılsınız?

slm kızlar kimsecikler yok sancılar başlamış bizde bugün doktordaydık sancı falan yok nst miz iyi çıktı amma tansiyon yükselmesi başladı allahtan idrarda bişey çıkmadı yoksa yarın alıcaktı perşembe tekrar çağırdı bu arada hep yatıcakmışım bu kadar gezersem olacağı buydu inşallah 18 ine kadar dayanır

maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim
takma canım kafana artık sabrımız tükendi biliyorumda ne yapalım bebişler nazlı bekliycez çaresi yok onların keyfii ne zaman isterse o zaman gelecekler hayırlısıyla bir doğsalardı

canım seninde Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun sağ salim bebişine kavuşursun inş.

maşallah canım kızına seninde Allahım yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.

maşallah kuzucuğa kocaman olmuş annesi senin içinde hakkında hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun

oh ne güzel haberler getirmişsin canım maşallah kızına hadi artık sende beklemeye başla bence hakkında hayırlısı olsun canım seninde

zeynepppp canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun İpek böcüğünün dayanamadı geldi yaramaz demek zemuszemus

havva hulen ebruli ben kaldık yine sona 40.haftaya girdik bebişlerde tık yok bizde de ağrı sancı ne zaman gelecek bu kuzucuklar beklemek hakikaten çok zormuş Allahım sabır versin hepimize:sinifsinif:

selam kizlar nasilsiniz kac kisi kaldik dogum yapmayan ben 40 haftamda olmama rahmen bende tik yok

sakin forumdan sıkıldım
acaba mart annelerinin arasına mı katılsam benim kız şubatta gelir mi ki?! sempatiksalakcinni

iyi geceler teyzeler, biz ufaktan istirahate gecelim dun gece de uyumadık zaten, ogluma gaz verdim bu gece dogdu dogdu ya da sinyal verdi artık neyse, yoksa yarın doktor amcasıyla anlasıp tarihi alacaz valla, hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…