2010 Şubat Anneleri

Akpak canım. Bu günlerde bu gibi duuyguları hissetmemiz normal galiba. Ama bunlar galiba hormonal. Sakın canını sıkma. HUZUR senn kollarına geldiğinde o minicik yavruya bakacak, hem de mükemmel şekilde bakacak gücü Allah sana bağışlamış olacak zaten. Sıkma canını. Kocişler de sıksınlar dişlerini az kaldı. Bitiyor hamilelik serüvenlerimiz. Yeni bir hayata başlayacağız ailecek.

dogru soyluyorsun cnm valla psikolog gibi konuşuyorsun...sen ilköğretim öğretmeni misin? çok merak ettim hemşerim
bi itiraf yapmam gere burda..(içimden sen doğurma da gitme topikten diye dua edebiliyor olabiliim bencilce ama naapiyim:kedi:..sensiz olmazzzguclubacismile)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımm benimmmmm.Teşekkür ederim... Ben Türkçe Öğretmeniyim canım. Özelde çalışıyorum.Devlet atamam olmadı. Çocukalrın sadece dersleriyle değil her şeyiyle ilgileniyoruz doğal olarak. Bu yüzden psikologluğa da alıştım ben delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gunaydın kızlar uzun zamandır gıremedım ben 5 subat cuma gune saat sabbah 6 30 da normal dogumla 3 500 kılo agırlıgında dunyalar tatlısı oglumu dunyaya getırdım rabbım bekleyen ve ısteyen herkese nasıp etsın su an banyo yaptırdık yanımda bakınıyor
dogum hıkayemıde bır ara yazarım
kımler dogum yapmadı gecmısı hıc okuyamadım
umarım kotu bısey yoktur

farkettim ben de işte.. ne güzel ama sen daha kolay hemencecik anneliğe alışmışsın...:)

canım maaşallah bebeğine ne güzel yanında artık fıkır fıkır bizmkiler hala karnımızda takılıyor işte.. ay cok özendim ya ben hiç doğum yapamıcam gibi geliyor...

hulen günaydııın!!

Günaydın Hülyacımmmmm

topik nöbetçileri olduk Havvacım. :kedi:

yazdıklarından rahatlamış olduğunu hissettim ve çok sevindim. yerimseniben

gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün. :Saruboceq:

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın...Maşallah kuzuna. Allah hayırlı uzun ömürler versin.Darısı başımıza inşallah

Eveet canım iyiyim çok şükür. Yatınca takmaya başlıyorum neden doğmuyo diye ama atıyorum kafamdan. Madem normal istiyorsun zamanı da bebek bilsin diyorum kendi kendime. Bu arada topikte bizim gibi olan 40 haftalıkhamişleri de gördükçe normal bu durum diyorum

gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün. :Saruboceq:

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın...Maşallah kuzuna. Allah hayırlı uzun ömürler versin.Darısı başımıza inşallah
sagolun kızlar darısı basınıza ınsallah

canım sen normal mı ıstıyosun ben norml dogum yaptım ınsallah senınde olur hemen bbegını alıyosun kucagına

kızlar pazar pazartesi hep hastanedeydik bebek hareketlerini iyi hissedemeyince acilen doktora gittik nst de normal çıktı ama bir sürü kan testi yapıldı ateşim tansiyonum yükseldi bu sefer de enfeksiyondan şüphelenildi, dr böyle giderse alırım çarşambaya dedi, dün de sonucları aldık karaciger fonksiyonları falan iyiymiş enfeksiyon da yok bu sefer de haftaya pazartesiye kadar bekleyelim dedi bebeğimin hiç keyfi yok arada ufak kıpırdanmalar yapıp duruyor hiç hareket etmemesinden iyidir çok şükür buna da.. doğsa da ikimiz de rahatlasak artık.. pazardan beri çektiğim stresi bi ben bilirim..

canım gözünaydın maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatler versin canım

Canım geçmiş olsun. Tatlı takviyesi yap bol bol...

canım gözünaydın maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatler versin canım
sagol canım darısı basına
panık yaoma bısey olmaz ınsallah

günaydın cnm, bence hiçç de topikte en sona ben kalıcam diye düşünme: bizden sonra olan kaç kişi doğum yaptı. allah herşeyin hayrılısını versin. sağlıkla kucağımıza alalım da normal, sezeryan vb hiç bir şey umrumda değil artık opuyorumnanaktan

:hulya: iyi yapıyorsun canım. yoksa artık dakikalar geçmek bilmiyor..!

sagolun kızlar darısı basınıza ınsallah

amin canım aminnn :Saruboceq:

çok şükür herşey yolundaymış, sıkma canını. havva haklı, tatlı takviyesi en güzelii. hem süt oluşumu için de erken davranmış olursun. sağlıkla kucağına alırsın meleğini merak etme yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…