2010 Şubat Anneleri

Kızlar sancılar kasılmalarla çıktı. kasıldıkça sancı çıktı nst de ama ben hissetmedim. küçük diye herhalde. 60 a çıkması gerekiyomuş sancının benim 27-30 arasıydı.

havvacım esranın gelmeye niyeti yok anlaşılan, çok nazlı çıktı senin kızın, bakalım ne zaman gelecek hayırlısıyla ........

ben biraz uyumaya calısayım, gece 4 ten beri uyumadık oglusum sagolsun, gorusuruz kızlar...

kızlar beni aranıza almaya niyetiniz yok anlaşılan.bende şubat annesiyim yaaaaaa

14 şubatta bi oğlum olcak adıda burak benide ekleyin.valla çok kırılıyom haaaaaa.

ya biraz cahilimde bu kaç haftalık olduğunu nasıl yapıyosunuz.hani işaretlerle oluyo ya.mesela havvaesen 39w3 yapmışsın ya onu.anlatırmısınz

Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

NıCK YAŞ SAT Tahmini D.T. KıLO AÇIKLAMA
1 derinderen 23 5 mayıs 9 şubat 58 cinsiyet : erkek isim : Ali Efe
2 fatima38 32 13 mayıs 17 subat 64 cinsiyet:erkek
3 hulen 26 8 mayıs 12 şubat 71 cinsiyet:kız isim: Miray
4 turkkahvesi85 12 mayıs 19 şubat cinsiyet:kız isim:Naz
5 ebruli_59 28 3 mayıs 16 şubatt cinsiyet:kız isim:Zeynep
6 akpak 24 16 mayıs 20 şubatt 53 cinsiyet:kız isim: Elif
7 pofidi 27 5 mayıs 63 cinsiyet:kız
8 bulbul 32 20 mayıs 27 subat 57 cinsiyet:kız
9 sedef83 26 19 mayıs 18 şubat 58 cinsiyet:kız
10 candy 26 14 mayıs 18 şubat cinsiyet:kız
11 bahar72 28 1 mayıs 14 şubat 52 cinsiyet:kız
12 biricik mericik 22 2 mayıs 1 şubat 70 cinsiyet : erkek
13 fikirevi 29 22 mayıs 26 şubat 54 cinsiyet:kız isim:Ela
14 yeb2004 12 mayıs 15 şubat cinsiyet:erkek
15 floristgirl 25 22 mayıs 26 şubat 73 cinsiyet:erkek
16 essemayit 27 25 mayıs 1 mart 50 cinsiyet:erkek isim:Emir Kaan
17 maviyeshill 26 22 mayıs 26 şubat 61 cinsiyet:kız
18 meleksen 21 17 mayıs 20 şubatt cinsiyet:kız isim: Özge
19 limonnnnn 15 mayııs 20 şubat cinsiyet:kız
20 escos 27 27 mayıs 24 şubat cinsiyet : erkek isim:Ömer
21 corde 33 25 mayıs 25 şubat cinsiyet : erkek ısim: Mustafa
22 kadıkadı 2 mayıs 15 şubat cinsiyet:kız isim:asya
23 firdevs2006 27 şubat cinsiyet : erkek
24 suduru 26 19 mayıs 23 şubat 60 cinsiyet:kız isimuru Aze
25 gulencim 22 29 mayıs 53 cinsiyet : erkek
26 sehrinaz 22 şubat cinsiyet : erkek
27 beris 20 mayıs 24 şubat cinsiyet:kız isim: ipek
28 frambuaz cinsiyet:kız
29 pince 11 mayıs 15 şubat cinsiyet : erkek
30 havvaesen 8 mayıs 15 şubat cinsiyet:kız isim:Esra
31 srpp 25 15 mayıs cinsiyet : erkek isim: Berkin
32 zerrin_papi 24 21 mayıs 25 şubat 50 cinsiyet : erkek
33 selin90 19 17 mayıs 20 şubat 56 cinsiyet : erkek
34 pinarecai cinsiyet : erkek
35 tugba64 25 9 mayıs 16 şubat cinsiyet : erkek
36 talkative_844 14 şubat cinsiyet : erkek
37 1tanelerim 24 14 mayııs 18 şubatt 55 cinsiyet : erkek
38 plaj 33 24 mayıs cinsiyet:kız ısim: Durunur
39 canan2508 20 mayıs 24 şubat biri kız diğeri erkek isim:Mustafa Kemal
40 canbahar 31 16 mayııs 20 şubatt cinsiyet: kız isim Bahar
41 DUYGUSUZduygu 10 Mayııs 14 şubatt cinsiyet: kız isim: Zeynep
42 cellwe 9 mayııs 12 şubatt 78 cinsiyet: erkek isim: Alp Cengizhan
43 aisse 23 23 mayııs 27 şubatt cinsiyet:kız iaim: Zeynep Berra
44 gökçeber cinsiyet:erkek
45 dineva 32 19 mayııs 21 şubatt cinsiyet: kız isim: revna
46 yaz.g 27 mayııs 28 şubatt cinsiyet: kız isim:Ecrin
47 aynezihe 18 şubatt cinsiyet: erkek
48 burcinn 10-20 şubat aralığı kız: Ayşenur Erkek: Çınar Emir
49 kifircik 14 şubatt Cinsiyet: Erkek ısim: Güneş
50 sibelce0 14 şubatt Cinsiyet: Erkek ısim: Burak

Canım kusura bakma...

Bakalım canım. Ben e çok merak ediyorum. Sen nasılsın. Abileri alıştılar mı prensese..

hayırlısı ile kavuşursun inş esraya canım sabret biraz daha....ben iyiyim zeynepte iyi çok şükür bir haftada yarım kilo almış sarılığımızda azaldı çok şükür abileri başta biraz kıskandılar ama şimdi paylaşamıyorlar zynebi canım bizden haberler bukadar...şimdi annem geldi zeynebi yıkayacağız ......

kızlar herkese hayırlı haftalar.
büyük gün yarın benim için. bugün eşim de geliyor hayırlısıyla inşallah. yarın sabah 11 gibi bende ameliyatta olucam. doğum yapanları gördükçe heyecanlanıyorum ama genel itibariyle relax sayılırım :)
epidural istiyorum ya ayılıp bayılmam olmıycak die rahatım sanırım.

dün seçil ameliyata girmişti, feysbuka sadece hoşgeldin canım kızım yazmış. merak ettim genel olcaktı sanırım. bilgisi olan yazsınn..
bide gülşahın kızını gördüm feysbukta maşallah nasıl tatlı canım yaa 41 kere maşallah.

ayyy rahatım ama aslında heycanlıyım yaahuuu :))

(havva benide ekle listeye yarın hemen, 9 şubat isim naz die :))

havva cım vardır bundada bir hayır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha sabır canım

zeynepb nin ALLAH yardımcısı olsun aramızda 1 gün vardı onunla.artık kavuşmuştur meleğine gözüaydın olsun hayırlarla gelsin inşallah kızı

bende şimdi doktordan geldim.son muayenemizi olduk kızım şu anda 3 kilo gözüküyor karın çevresi 1 hafta önde giderken 2 hafta geri gözüktü çok canım sıkıldı ama doktor benim karnımdaki miyomdan iyi ölçüm yapamadığını 3 kilonun üstünde olduğunu düşünüyormuş.ama yinede canım sıkıldı.
kaldı 2 gün bende çarşamba saat 9:30 da ALLAH nasip ederse kızıma kavuşuyorum

Maviyeşil canım sıkma canını sağlıklı ya sen ona bak aetık büyüdüler iyice sağlıklı ölçüm alamıyo dr lar. Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin canım

sempatiksalakcinniABBBOOOOOOOOOOO....... eyvahedigeldismile bu hafta doguran dogurana uyyyy bende kuzumu insallah persembe kucama aliyorum. carsamba randevum var narkoz doktoruyla epidural sezeryan olcam biraz bilgi vercekmis onunla ilgili CADIARZU bakalim neler diyecek doktor amcamiz! mavi yesilim canini sikma güzelimm artik bebislerin gercek ölcümleri tam olarak ölcülemiyor bile saglikli olsunda bacim! gerisi önmeli degil!

escoscum beni unuttun bilmiyorumkismile ben de sizinle her akşam nöbet tutuyorum ohaoldumsmile
birazdan doktora gideceğim kızlar kasılmalarım var ama ağrı yok bakalım ne diyecek dr teyzemiz
bir de çatı yapacaktı bana bu sefer :1ninca:

anam zeynebimizde doğurmuş hayırlı uğurlu olsun inş.
herşey yolundadır inş. merak ettim şimdi

herkese merhaba,
4 şubatta kızım doğdu.kendimi normal doğuma o kadar çok alıştırmıştım ki devamlı normal doğum hikayelerini okuyup doğumla ilgili araştırmalar yaptım.sezaryan hakkında hiç bilgim yoktu.3 şubatta kontrole gittim.doktor hastaneye yatırmak istedi sancılarım var diye.ben öyle sancı falanda hissetmedim zaten sabaha kadarda artmadı ağrılarım doğumu başlatacak kadar.bebeğim doğum kanalına inmedi son günüme kadar hamilelikle ilgili hiç ağırlığım olmadı.yürüyüşümü yaptm.temizliğimi kendim yaptım.zaten doğum kanalına inseymiş o kadar rahat hareket edemzmişim.bebeğimin son günü gçtiği için,doğum kanalına da inmeye hiç niyeti olmadığı için.4 şubat sabah 11 de ameliyata aldılar.beklediğim kadar ağır bir ameliyat değilmiş.ilk gün biraz ağrrım oldu onun içinde hastanede zaten ağrı kesici yapıyorlar.daha sonra ise oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor hepsi o kadar.ameliyattan 1 buçuk saat sonrada ayıldım ve hemen kızımı emzirdim.
hastanemden de çok memnun kaldım central hospitalı düşününen varsa tavsiye ederim.Fatma nur hanım çok ilgili bir doktor.Merak ettiğiniz bir konu varsa doğumla ilgili soru sorabilirsniz.

herkese sağlılı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…